Първомайски театрали бяха забелязани да участват в продукция на Холмарк

Изображение 1 от 4

    Първомайски любители на театъра бяха забелязани да участват в продукция на Холмарк.

    В средата на лятото пловдивчани бяха заслепени от коледна  украса в Стария град. Това стана повод десетки снимки на елхи, сняг и подаръци  да залеят фейсбук в средата на юни.

    На някои от кадрите се виждат познати лица – Настя Ганева, която не веднъж се е изявявала на първомайска сцена и приятелката ѝ Мая Нанкова, която прави първи опити. Облечени със зимни палта, те стоически понасят температурите. Хубавото е, че сцените се снимат изключително през нощта. .  Настя сподели, че снимките вече са приключили: „Беше много вълнуващо, а работата с професионалисти в киното е трупане на опит“. Тя намекна, че сред статистите  има и други първомайци, но ще остави на зрителите да ги разпознаят когато филмът излезе на екран.

    От видяното на терен става ясно, че лентата е на коледна тематика, а от пловдивските сайтове научихме, че някои от ролите се изпълняват от познати актьори:  Джейси Елиът - от сериала "Анатомията на Грей", Брант Догърти от "Малки сладки лъжкини" и Еманюел Менард. Режисьор е Джесика Хармън. 

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини