Три обгорели трупа открити в джип край обезлюдени села

Намерени са три обгорели тела в Трънско, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Информация за инцидента е постъпила в МВР от близки на потърпевшите, коментира директорът на ОДМВР Павел Млеканов. Образувано е досъдебно производство по случая.

Труповете са открити между селата Рани луг и Насалевци в 13:40 часа във вторник. Те са били в джип. И тримата са млади хора, каза регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов. 

Установено е, че превозното средство, марка "Сузуки Витара", е собственост на Н. А. (на 22 години). По първоначални данни освен него, жертвите на палежа са Д. Д. (на 26 години) и О. С. (на 18 години). Тримата се занимавали с бране на трюфели.

В багажника на автомобила са открити скелети на две животни.

Причините за възникналия пожар са в процес на установяване. Очаква се заключение от аутопсията на телата на загиналите. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Преди време роми са се занимавали с подобна дейност в района, каза кметският наместник на двете села Маргарита Макариева. По думите ѝ в Рани луг постоянно живеят 9 души, а в Насалевци - петима

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини