Изкусителни кадри от "Не се тревожи, скъпа" в новия трейлър

Домакиня от 1950 г., живееща със съпруга си в утопична експериментална общност, започва да се тревожи, че неговата бляскава компания може да крие обезпокоителни тайни.

Сценарият е на Кети Силбърман. Режисьор е Оливия Уайлд която е и продуцент.

Готови ли сте да изживеете живота, който заслужавате? Но ако се окаже прекалено хубаво... ако започнете да имате кошмари?

Уайлд казва пред Vogue, че във филма въпросът е "Какво си готов да пожертваш, за да направиш това, което е правилно? Ако наистина се замислиш, готов ли си да взривиш системата, която ти служи?"

Уайлд споделя, че психосексуалните трилъри на Ейдриън Лайн като „Фатално привличане“ и „Неприлично предложение“ били източник на вдъхновение за "Не се тревожи, скъпа".

"[Тези филми са] наистина секси, по възрастен начин… Продължавах да казвам, защо вече няма добър секс във филмите?"

Vogue писа, че "една [сцена], включваща трудолюбив Стайлс и изключително доволна Пю, ще привлече сериозно внимание". Уайлд споделя, че възнамерява публиката й да "осъзнае колко рядко виждат женския глад, и по-специално този тип женско удоволствие." Скоро ще разберем доколко това нейно намерение се покрива с реализацията във филма.

След всичко дотук очакванията разбираемо са високи. А в трейлъра изкусителните сцени внезапно се сменят с ужасяващ кошмар. Тези и останалите кадри във филма са занети от дългогодишния оператор на Дарън Аронофски Матю Либатик.

В ролите ще видим Оливия Уайлд, Крис Пайн, Флорънс Пю, Джема Чан, Хари Стайлс.

"Не се тревожи, скъпа" ще бъде в кината от 23 септември.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини