Официално е открит търговският център "Първомай Парк"

Изображение 1 от 3

    На 2 юни, с минута мълчание в памет на геройски загиналите за България, официално беше открит новият търговски център “Първомай Парк“.

    Специален гост на церемонията бе кметът на града, г-н Николай Митков , който заедно с инвеститора Марио Захаринов преряза тържествено лентата на новия обект. Сред официалните гости на събитието бяха още представители на общинската и държавна администрация, проектанти и строители, представители на търговските обекти и на финансиращата проекта “Пощенска Банка”, както и жители на града.

    Инвеститорът благодари на всички съпричастни към изграждането на ритейл парка и най-вече общинска администрация, която ги е изненадала с „качество и скорост“.

    Това е най-голямата и значима инвестиция в Първомай, откакто аз съм кмет за момента – каза Николай Митков и допълни: една такава инвестиция променя изцяло облика на града, подобрява средата и е дългоочаквана от хората. Моите съграждани ще я оценят. Марио Захаринов направи възможно всичко това да се случи за няколко месеца, с неговия хъс за работа и инвестиции. Специални благодарности на инвеститора за колелото, което е подарък от него  за града и е първият инфраструктурен обект от този тип. 

    Молебен и водосвет за здраве и благоденствие  беше  отслужен от Негово Преосвещенство Браницкият епископ Пахомий , лектор на Софийската духовна семинария

    Новият търговски център „Първомай парк“ e разположен на площ от над 3000 кв.метра и разполага с богат асортимент от стоки и услуги в супермаркет „BILLA“, ТЕХНОМАРКЕТ, PEPCO, SDI, Аптека 36.6 и други.  Оперативният директор на храничтелния магазин г-н Петров се похвали с нововъведения, едно от които са електронните етикети, които няма да позволят в нито един момент, нито една стока да е със стар или сгрешен етикет.

    Това е третият изграден „Ритейл Парк“ на компанията-инвеститор „ЗЕТ ЕСТЕЙТ“.

    Теодора Кирякова

    Facebook коментари

    Още новини

    Последни новини