13 °C

В село Градина откриха ремонтирания физкултурен салон

Изображение 1 от 4

    Ден преди ваканцията, в ОУ „Христо Ботев“ в село Градина откриха ремонтирания физкултурен салон. 20 520 лв. струваше на общинския бюджет подновения таван, пребоядисаните стени и изцяло подменена настилка. Така вече няма опасност децата да се спънат в някоя от отворилите се дупки на стария под.

    Салонът беше осветен от отец Костадин. Гости на тържеството бяха зам.-кметът на общината Радослава Ставрева, директорът на дирекция „Образовани и култура“ Елена Велева, кметът на селото Йордан Стоев. Сред гостите бе и бившият кмет на общината Ангел Папазов, по време на чието управление салонът е станал част от инвестиционната програма на общината. Всички те донесоха подаръци на учениците – топки, обръчи и други уреди за игри в салона. Директорът на училището Пенка Петкова благодари на всички, допринесли учениците най-после да имат удобен и безопасен салон и им пожела да го пазят.

    Децата бяха подготвили кратка програма. А след нея се състоя среща по волейбол между учениците от училището и гостите им от ОУ „Георги Караславов“. Смесеният отбор от момичета и момчета на ОУ „Христо Ботев“ се наложи над връстниците си, но и двата тима заслужиха вкусни награди. 

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ха
      Ха така
      3 -4
      19:59, 23 дек 2019
      И чии са заслугите и сигурно на партийния и браво води ни партио любима.
    • 2
      Га
      Гана
      0 0
      21:26, 26 дек 2019
      Директорът Пена Петкова... Тя ако те види на улицата, жива ще те оскубе за тва име дето си и сложила
    Последни новини