Президентът Радев поздрави Пасмантерията по повод 60-ата ѝ годишнина

Президентът на РБългария Румен Радев изпрати Поздравителен адрес до ръководството и екипа на първомайската фирма „Искра“ ООД по случай  честването на 60-ата ѝ годишнина.

„Поздравявам Ви за това, че в условията на сериозни икономически предизвикателства, Вие не само запазвате Вашите позиции в бранша, но също така прилагате цялостна програма за социална ангажираност към своите служители и инвестирате във високотехнологични производства с грижа към околната среда- се казва в адреса на президента.

Вашите успехи са заслужени-продължава той - защото се основават на съвместните усилия на собственици, специалисти и работници.“

От секретариата на президентството е получено и извинение, че Румен Радев не може да присъства на тържественото честване заради отдавна поети ангажименти.

Фирма „Искра“ ООД ще отбележи своя празник утре, 29 април, с Ден на отворените врати. В обедните часове се очаква на Пасмантерията да гостуват народния представител от 17 МИР Веска Ненчева и министъра на индустрията Корнелия Нинова.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини