Три зодии с тежък характер

Астролозите посочват три зодиакални знака, които трудно намират общ език с другите, а също така ги потискат по всeвъзможни начини.

Овен

Представителите на това зодиакален знак винаги слагат себе си на първо място. Те не се интересуват от особено от нищо, освен от собственото си аз. Тяхното обкръжение често се чувства ощетено и ненужно поради егоистичното поведение на Овена. Освен това те обичат да си правят шеги с другите, но възприемат шегите по свой адрес агресивно.

Лъв

Лъвовете са доста егоцентрични хора, които не приемат критика. Ако се почувстват наранени, няма да свърши добре. Лъвовете абсолютно не търпят да бъдат дразнени, те започват да се защитават и могат да ви причинят непоправима вреда. Нещо повече, те са свикнали да атакуват първи, особено ако посегнете на свещеното за тях - егото им, семейството и близкия им кръг.

Рак

Семейните и мили Раци могат да търпят много дълго време. Но ако търпението им се свърши, тогава ще изпитате истинското им безразличие и това е по-лошо от всякакви кавги, истерии и скандали. Раците ще ви изключат от живота си, сякаш никога не сте били там.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини