Само 5 са точките в дневния ред на общинската сесия

Ноемврийската редовна сесия на Общински съвет - Първомай ще започне днес от 16.30 часа в пленарна зала на Общинска администрация. Дневният ред е кратък и съдържа само 5 точки.

Предстои  откриване на процедура за определяне на съдебни заседатели за Окръжен съд – Пловдив с мандат 2022г.–2026г., определяне на правила и създаване на комисия за нейното провеждане.

Докладна по втората точка от дневния ред е внесена от зам.-кмета Радослава Ставрева и е по повод кандидатстването на Община Първомай пред Фонд „Социална закрила” с проектно предложение „Подновяване на кухненското оборудване на „Домашен социален патронаж”

Кметът Николай Митков предлага продажба чрез публичен търг на поземлени имоти - частна общинска собственост и  продажба на частта на общината, за да се прекрати съсобственост върху имот между нея и физически лица.

Отново кметът прави предложение по последната точка  за издигане на паметни плочи с барелефи на академик д-р Ташо Ташев и професор архитект Петър Ташев  в село Дълбок извор.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини