Любимите хотели на звездите

Hоtel Plaza Athеnеe

Шансовете да видите на живо някоя от любимите си знаменитости не са големи, освен ако не се опитвате да посещавате нейните любими места. Тогава тя може да се опита да се скрие зад своите маркови очила. Бъдете внимателен и за шапките, направени по поръчка. 


Джордж Клуни 
Bellagio (Лас Вегас) - На кино екрана той може да бъде известен обирджия на казина, но в действителния живот той не прави подобни номера. Когато се срещнете с него очи в очи може да ви се прииска да се включите в сватбената церемония с неговата восъчна фигура. Наемете някоя от просторните вили, насладете се на обслужването, масажа, камината и басейна. 

Виктория и Дейвид Бекъм 
Hotel Hassler (Рим) - Hotel Hassler е място, което се радва на особено внимание и обич от страна на знаменитостите. Тук отсяда семейство Бекъ, когато идва на сватбата на своите приятели Том Круз и Кати Холмс. Хотелът е построен в началото на ХХ век и е идеален за почивка в Рим. Най привлекателен е пентхаусът с тапицерия и мебели в стил Луи ХV. От терасата можете да видите Пантеона и базиликата „Св. Петър". 

Сара Джесика Паркър 
Hоtel Plaza Athеnеe (Париж) - Има нещо емблематично в това, че в този хотел е сниман последният епизод от сериала „Сексът и градът". Hоtel Plaza Athеnеe е построен през 1911 г. в стил арт ново, а Сара Джесика Паркър, стилната звезда от сериала, често е забелязвана тук. Ако можете да избирате - вземете апартамента с тераса към Айфеловата кула, а не луксозния кралски апартамент. Дори и банята има панорамна гледка към Париж през стъклената си стена. 

Кейт Уинслет 
Huka Lodge (Таупо, Нова Зеландия) - Този курорт е едновременно естествен и елегантен. На брега на река Уайкато, сред естествения блясък на Северния остров, ще откриете удобство и спокойствие. Тук идват Майкъл Дъглас, Робин Уилямс, Барбра Стрейзънд и Даяна Рос. Един от най-хубавите апартаменти са четирите, разположени в „Къщата на собственика" от 1937 г.

Дженифър Анистън 
Beverly Hills Hotel & Bungalows (Лос Анджелис) - Тази звезда понякога се отбива в този хотел на „Булеварда на залеза", където можете да видите популярни лица и те да ви забележат.  Едно от най-примамливите места тук е президентският апартамент, който е с декоративни елементи на Шерил Уагнър от 24 карата злато. Гостите могат да поръчат любимите си цветя, които да украсяват техните стаи, или цветовите нюанси, които желаят да виждат. Всяка събота тук има джаз и холандски палачинки. 

Аштън Къчър и Деми Мур 
One & Only Palmilla (Лос Кабос, Мексико) - Този 50-годишен курорт е популярен сред звездите още от деня, в който отваря врати. Тук идват Аштън Къчър и Деми Мур, и оставят знак след себе си, както и Джон Уейн, Лусил Бол, Бинг Кросби и др. Луксозният апартамент, гледащ към плажа, е с традиционни мексикански дървени мебели в кафяво и червено. Те контрастират с водите на Тихия океан, които могат да се видят от всяка стая. 

Лиам Нийсън 
Cap Juluca (Ангила, Карибите) - Този остров е с девствена природа и малко на брой гости, които са винаги в хубаво настроение. Водите на залива Маундейс дават възможност за богат избор от спортове. Може дори да се включите в някой футболен мач заедно с Лиам Нийсън. Разходките из карибските води, по алеите на градините и покрай басейните на вилите ще ви изкушат да се върнете. 

Анджелина Джоли и Брад Пит 
Hotel Santa Caterina (Амалфи) - Говори се, че тук се влюбва звездната двойка Анджелина Джоли и Брад Пит. Не е изненадващо, че знаменитостите са очаровани от бляскавият дизайн и неповторимите гледки на средиземноморския бряг. Запазете си апартамента „Ил Торино" и се насладете на просторно джакузи и богат избор от италиански вина. 

Джулия Робъртс 
Marquis Los Cabos (Лос Кабос, Мексико) - Хотелът е отворен едва през 2003 г., но веднага си спечелва верни почитатели. Той е от типа „дворец на плажа", предлага богат избор от услуги, изискано обслужване и впечатляваща кухня. Изтегнете се на меките кожени мебели, оставете погледа ви да се носи към хоризонта. Препоръчват се президентският апартамент и Private Pool Casita с басейн, от който се вижда Кортесово море.
Звездите като Джулия Робъртс могат да намерят усамотение по дългите плажове или в частните спа зали.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини