Криминални казуси търсят решение в "Цената на истината"

Кастингът за новото шоу в ефира на Нова телевизия - "Цената на истината", все още е в ход. Сред кандидатите да седнат на стола на истината през септември вече се открояват именатa на хора, свързани с различни обществено значими казуси.

Такъв е случаят с 47-годишната Румяна Димчева, която през 2001 г. обвини настоящия директор на Националния отбор по футбол Наско Сираков в сексуален тормоз. 

Нейната мотивация да се яви на кастинга в "Цената на истината" е да докаже, че съдебната система у нас е корумпирана, и че бившият нападател на Левски в действителност е виновен. Димчева е преминала през всички етапи на селекция, включително е тествана и с полиграф. 

Друг кандидат за "Цената на истината" е бившият полицай от икономическия отдел на 6-то РПУ - Калин Кьосев, който простреля смъртоносно по непредпазливост през 2001 г. 16-годишната Елеонора Димитрова пред столично заведение. Желанието на Кьосев е да опровергае публично всички спекулации около случая, отговаряйки честно пред полиграфа.

Междувременно, преди броени дни стана ясно, че водещ на "Цената на истината" ще бъде Витомир Саръиванов, известен като лице на реалити шоуто "Островът на изкушението" от 2007 г. Саръиванов ще поеме ролята на защитник и съветник на изправилите се пред полиграфа, съзтезатели.

Според правилата на "Цената на истината", участникът в играта ще трябва да отговори честно на общо 21 лични въпроса, като неговата искреност ще бъде тествана с помощта на детектор на лъжата (полиграф). Голямата награда в шоуто възлиза на 200 000 лева.

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини