17 °C

Абонатите на ESCOM ще могат да връщат телевизията назад и да гледат пропуснатите любими предавания и филми

На 20 юни ESCOM навърши 30 години. От самото си начало фирмата предоставя на своите клиенти най-новото в технологиите, като се стреми непрекъснато към добре организирана и компетентна поддръжка на услугите.

За рождения си ден фирмата разработи и вече има готовност да предостави нови интерактивни услуги.

От 1 юли ESCOM добавя нова услуга за своите абонати на кабелна телевизия. От тази дата те могат да ползват интерактивни функции и да гледат предавания, които са пропуснали или да изберат филм от богат каталог.

Услугата позволява на потребителя връщане назад във времето, за да гледа излъчено по даден ТВ канал съдържание. То е предоставено от съответната телевизия и е достъпно до една седмица.

Повече информация за новата услуга можете да получите на касите на ESCOM.

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  7/
  7/8
  10 -5
  16:12, 23 юни 2020
  А кокага ще стартират услугата връщане на такси при липса на интернет
  • 8/
   8/7
   3 -5
   16:48, 23 юни 2020
   За махалата ли питате???
 • 2
  Да
  Дано
  7 -2
  04:54, 24 юни 2020
  Дано да имаме интернет, за да се възползваме от услугата!!!
 • 3
  Че
  Честито
  9 0
  04:57, 24 юни 2020
  Кога станаха 30?! От първите им абонати сме. Пожелаваме много по 30 и безспирен, безавариен, бърз интернет, защото разчитаме денонощно на него!!! В такова време живеем.
 • 4
  За
  Заради тока ли?
  5 0
  10:19, 24 юни 2020
  Трета седмица интернетът си играе на "тука има - тука нема" по вина на липса на елзахранване. Каквато и да е причината, нормално е да обявите и обясните, още повече, че имате и място за това!!!! Моля!!!
  • Ев
   ЕВН
   0 -5
   10:42, 24 юни 2020
   Когато печката ви не работи защото няма ел.захранв... Виж коментара
  • Ба
   Баба
   5 -2
   13:17, 24 юни 2020
   Печката ми няма сайт с претенции на информационна медия!!!
  • Ев
   ЕВН
   2 -4
   13:51, 24 юни 2020
   Да, но печката ви ползва същия ток, който ползва и "интернета". ЕВН имат сайт, на който се отбелязват всички планови и аварийни изключвания. Сам(а) сте написал(а) , че причината е липса на ел.захранване. Каква друго обяснение търсите?
  • По
   Поведение
   4 -3
   05:32, 25 юни 2020
   Когато трета седмица чезне нетът, но си имате ток и вие все пак проявявате разбиране, че не доставчикът на нет е виновен за отсъствието му, кой да ни поднесе обяснение. ЕВН ли??? Вие на ЕВН ли плащате редовно и в срок доставката на нет???

Хороскоп за 15.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Проявете повече гъвкавост и разбиране в отношенията с партньора ви и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си. Правете по-често компромиси, за да запазите атмосферата приятна за всички. На работното място делата ви ще се развиват според очакванията и изненади не се предвиждат. Предстои ви пътуване, погрижете се за подробностите.
15 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
По финансови или по други причини може да се осуети желано пътуване, но то няма да промени отношението ви към околните. В замяна на това късметът ви ще проработи в друга посока и ще получите придобивки, които ще повишат духа ви. Добрите ви идеи се нуждаят от подходящ екип, с който да ги реализирате.
15 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
15 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще бъдете в стихията си. Чувствате се свежи и изпълнени с енергия за работа. Това ще подейства заразително и на околните, те ще черпят от вашето слънчево настроение. В края на деня помислете как да зарадвате семейството си.
15 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Направете необходимото странични занимания да не ви отдалечават от работата ви и да ви отнемат от времето. Ще останете удовлетворени от своя постъпка, която ще бъде в интерес и на ваши колеги. Очаквате прекалено много от определено събитие, но е възможно да останете разочаровани.
15 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте със собствените си възможности и нищо не може да ви изненада. Увереността ви помага да се справите по-леко с възникващите затруднения и да постигате намеренията си. Радостни вести ще повишат настроението ви, ще ви потопят в атмосфера на сбъднати мечти и желания.
15 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Делова среща ще ви помогне да стигнете бързо до решения, свързани с бизнеса ви. Ще получите подкрепа и ще дадете ход на смелите си идеи. Няма да съжалявате, но трябва да покажете активност и умение да поемате рискове. Перспективите са добри, действайте. Вечерта се съберете с приятели и разпускайте.
15 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможни са технически пречки или зле организирани действия да възпрепятстват работата ви днес. Но ще се справите с трудностите и ще продължите, подготвени сте за всякакви ситуации. Вълнения, породени от нечие специално отношение към вас ще ви направят по-добри и ще повишат активността ви.
15 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
15 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не бъдете високомерни и в случай на нужда потърсете компетентна оценка. Ще бъдете обзети от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време не забелязвате интереса на друг, истински влюбен във вас човек.
15 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, имащи отношение към бъдещето ви, ще ви се прояснят, и уверени в него, ще направите деня си красив. Позитивизма ви ще обгърне и други, трасирайки пътя на доброто.
15 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Готовността ви да се включите в обща задача ще ви изправи пред трудности, които ще се отразят по различен начин на ентусиазма ви. Добре помислете, най-вече за себе си и чак след това вземете решение. Оставащите дни до началото на очаквано събитие използвайте за подготовка и достойно представяне, защото няма съмнение, че ще бъде такова.
15 юли 2020
Последни новини