Обучение за строителни фирми през юни – Как да участваме успешно в обществени поръчки?

Строителните поръчки, които Община Кърджали обявява всяка година, са добра възможност за местните фирми да заработят с нов клиент. Сключването на договор с публичен възложител не е толкова лесно документално - факт е, че по-малките фирми често срещат затруднения да разчетат езика на държавната администрация, както и да подготвят и подадат правилно своето предложение, тъй като изискванията в публичния сектор нямат нищо общо с частните сделки. През 2020 се въведе и нова електронна система за обществени поръчки ЦАИС-ЕОП, която допълнително затруднява по-неопитните участници.

На 17-ти и 18-ти юни 2021 в гр. Кърджали ще се проведе безплатно обучение за строителни фирми, които имат желание да участват в обществени поръчки, но им липсват знания и опит в тази сфера. В обучението ще бъдат представени строителните поръчки, възлагани от ОбщинаКърджали в последните 2 години, както и планираните за 2021 строителни дейности, които предстои да бъдат отворени скоро, така че желаещите фирми да имат достатъчно време да се подготвят за тях. В практическата част ще бъде демонстрирана стъпка по стъпка работата с ЦАИС-ЕОП и как на практика участниците могат да подадат офертното си предложение през нея.Съгласувано с експерти от Община Кърджали ще отговорим на въпроси на бизнеса относно най-често срещани проблеми при кандидатстване в обществени поръчки и как да подготвим успешна оферта. Експерт-юрист по ЗОП ще обърне внимание на важни теми относно правилната Ви подготовка.

Поканени са за участие строителни фирми от цялата Кърджалиска област.

*Обучението е безплатно, но е необходима предварителна регистрация на office@tender-service.bgили 0894 649 501.Ще бъде възможно и онлайн включване през платформата Zoom. 

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Az
    az
    0 0
    09:51, 14 юни 2021
    Не се хабете, да си губите времето с тия нагласените обществени поръчки, а забравих да кажа освен време ще загубите и пари.
Последни новини