25 °C

„Nautilus junior band“ излезе за пръв път пред публика

  „Nautilus junior band“ направи първата си изява пред публика на 1 юни в Първомай.

  Детският празник беше организиран традиционно от Община Първомай и ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий“. Момичетата и момчетата бяха поздравени от кмета на общината, а читалищните служители раздаваха сладоледи, сокчета и лакомства, осигурени от организаторите. В програмата се включиха талантливи деца от детските градини, подготвени от Янка Чакова и Елена Тенева и „ЛитълЧета“ на Севил Маринов.

  За малчуганите бяха организирани забавления и състезателни игри от гостуващи артисти. Малко след това беше обявено, че предстоят изпълненията „Nautilus junior band“. Тогава пространството пред сцената се изпълни не само с деца, но и с много възрастни, въоръжени с телефони и готови да запечатат първата изява на най-младата рок банда в града ни. А децата не разочароваха  - показаха, че носят не само музикален талант, но и рок в кръвта си. Репертоарът, избран от Севил Маринов беше повече от разнообразен, с образци от класическата и възрожденска музика, но с характерно „тежко“ звучене.

  Веднага след първата изявата пред публика, „Nautilus junior band“ се включи и в празника по случай 15 години на Мото клуб „Наутилус“, който „подслони“  „бандата“ преди година.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Последни новини