10 °C

Първомайските бадминтонисти диктуват играта до 11 години

В две поредни състезания, проведени в 4 последователни дни, състезателите на клуб „Атлет“ до 11 години доказаха, че са най-добрите в България.

На проведения на 17 и 18 септември в София  Държавен личен шампионат до 11 г. в гр. София, атлетите заеха всички първи места. В състезанието участваха състезатели от Стара Загора, Виктори-София, Хасково, Гълъбово, Велико Търново, Кърджали, Русе, Самоков, Дупница, Пазарджик, ВИАС София, НСА София и Първомай.

 За отбора на КФВС Атлет се състезаваха Георги Рупцов, Павел Панев, Мартин Попов, Стилиян Нановски, Димитър Димитров, Елена Попиванова, Пламена Тенчева, Валерия Нолева, Гергана Христозова, Антоанета Димитрова, Анджела Стоянова и Ния Папазова. Медалисти станаха Георги Рупцов – 1-ви при момчетата, Елена Попиванова-1-во място и Пламена Тенчева- 3-то място при момчетата. При двойки момчета Георги Рупцов и Павел Панев заеха първо място, при двойки момичета пък най-добри бяха  Елена Попиванова и Теодора Павлова (Пазарджик). При смесените двойки отново Георги Рупцов и Елена Попиванова са първенци, а Стилиян Нановски и Гергана Христозова заеха третото място. Макар и без медал, завидни способности  показа Валерия Нолева, за която треньорите вярват, че е бъдещ шампион.

През следващите два дни - 19 и 20 септември  се игра Държавното отборно първенство по бадминтон за деца до 11 г., където  същите състезатели спечелиха отборната титла (всички златни медали).

Като абсолютни шампиони на България се представиха Георги Рупцов и Елена Попиванова, които завоюваха три първи места.

Едва навършилите 8 години Димитър Димитров и Ния Папазова се представиха отлично за възрастта си и записаха много победи както в индивидуалната, така и в отборната игра, надигравайки и по-големи от тях състезатели.

 Напомняме, че клубът набира средства за ремонт на залата, в която да тренират младите шампиони на България.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работата ви днес ще бъда свързана с много отговорности и е възможно доста да ви натовари. Хубавото обаче е че хората около вас са източник на много приятни емоции, които ще неутрализират напрегнатостта ви. Очаквате нещо важно, но най-вероятно няма да го получите в рамките на този ден. Имайте повече търпение в личен план, където от вас се очаква да предприемете нещо.
20 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви се очертава като успешна днес. Ще срещнете колебания в човек, на когото досега сте разчитали, и това може да ви притесни. Имате идеи, които заслужават вниманието на околните и те ще ги оценят по достойнство. Бъдете по-търпеливи, когато се опитвате да разрешите личен въпрос.
20 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С лекота ще преодолявате всякакви мисловни предизвикателства. Обучаващите се и хората на науката ще имат особен импулс днес. С лекота ще отхвърляте камари от запланувани задачи. Ще защитите смело творческите си идеи. Не приемайте насериозно, ако чуете остри думи по свой адрес. Концентрирайте се . Предстои да се покажете в най-бляскавата си светлина в професионалното поприще.
20 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес най-вероятно ще ви се наложи да се занимавате с доста задачи, които не сте планирали. Това едва ли ще е в състояние да ви притесни. Вие сте от хората, които умеят да се справят с всяка ситуация. Предстоят ви изненади, свързани с личните ви очаквания относно определено събитие. Въздържайте се от прибързани коментари.
20 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Високото ви самочувствие ще бъде забелязано от всички наоколо. Уверени сте в себе си и не се поддавате на чужди влияния, а предпочитате да следвате собствените си планове. Добре е все пак да не се дистанцирате от хората, които държат на вас. Семейството ви очаква вашето внимание.
20 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Планирате много задачи, но и по-малко да свършите, пак ще останете доволни. Помислете за спокойствието и здравето си, всяко натоварване може да доведе до изтощение. Имате желание да се намесите в повече сектори и направления, но преценете добре възможностите си. Обърнете внимание на детайлите в пряката си работа, те са важни.
20 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Действате уверено и точно и това ви приближава към успешния завършек на важно за вас начинание. Стилът ви е неподражаем и максимално ефективен. С напълно основателно самочувствие можете да напишете учебник за предприемачи.
20 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Основните ви занимания днес ще са свързани предимно с приключване на започнат проект, както и със стартирането на друг, мащабен и печеливш. Бъдете внимателни, възможни са недоразумения от технически характер. Нечия съпротива ще ви се отрази неблагоприятно на настроението.
20 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Вдъхновени от добри сили ще работите по нови и важни неща, доказвайки качествата и уменията си. С полезните си контакти ще задълбочите познанията си в интересуващите ви сфери, доближавайки се по този начин най-близко до желаната цел. За едни тя е свързана с професионалното им израстване, други са привлечени от нова личност или материална привилегия.
20 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Дайте предимство на това, което е важно сега за вас и не започвайте много задачи на веднъж. Значимостта на очаквано от вас събитие ще повиши притесненията ви, но ще се справите. Предвид отговорността ви отсега е ясно, че ще се справите, приобщавайки към работата си и други хора.
20 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Заниманията ви днес, професионални или лични, ще ви носят добро самочувствие. Отлично представяне на изпити или интервю за нова работа. Романтични срещи и контакти. Положителни резултати, ако проявите смелост и отстоявате докрай тезата си. Бизнеса ще претърпи преустройства.
20 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Не преживявайте толкова сътресенията в личния си живот. Вярно е, че се чувствате неразбрани и отхвърлени. Помислете за коренна промяна в поведението си, ориентирана към по-голяма заинтересованост към чувствата и вълненията на околните. Всяко страдание е връщане назад, за да потърсим грешките си и да се поучим от тях.
20 окт 2020
Последни новини