6 °C

Първомайските бадминтонисти диктуват играта до 11 години

В две поредни състезания, проведени в 4 последователни дни, състезателите на клуб „Атлет“ до 11 години доказаха, че са най-добрите в България.

На проведения на 17 и 18 септември в София  Държавен личен шампионат до 11 г. в гр. София, атлетите заеха всички първи места. В състезанието участваха състезатели от Стара Загора, Виктори-София, Хасково, Гълъбово, Велико Търново, Кърджали, Русе, Самоков, Дупница, Пазарджик, ВИАС София, НСА София и Първомай.

 За отбора на КФВС Атлет се състезаваха Георги Рупцов, Павел Панев, Мартин Попов, Стилиян Нановски, Димитър Димитров, Елена Попиванова, Пламена Тенчева, Валерия Нолева, Гергана Христозова, Антоанета Димитрова, Анджела Стоянова и Ния Папазова. Медалисти станаха Георги Рупцов – 1-ви при момчетата, Елена Попиванова-1-во място и Пламена Тенчева- 3-то място при момчетата. При двойки момчета Георги Рупцов и Павел Панев заеха първо място, при двойки момичета пък най-добри бяха  Елена Попиванова и Теодора Павлова (Пазарджик). При смесените двойки отново Георги Рупцов и Елена Попиванова са първенци, а Стилиян Нановски и Гергана Христозова заеха третото място. Макар и без медал, завидни способности  показа Валерия Нолева, за която треньорите вярват, че е бъдещ шампион.

През следващите два дни - 19 и 20 септември  се игра Държавното отборно първенство по бадминтон за деца до 11 г., където  същите състезатели спечелиха отборната титла (всички златни медали).

Като абсолютни шампиони на България се представиха Георги Рупцов и Елена Попиванова, които завоюваха три първи места.

Едва навършилите 8 години Димитър Димитров и Ния Папазова се представиха отлично за възрастта си и записаха много победи както в индивидуалната, така и в отборната игра, надигравайки и по-големи от тях състезатели.

 Напомняме, че клубът набира средства за ремонт на залата, в която да тренират младите шампиони на България.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
24 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
24 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
24 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
24 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
24 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
24 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
24 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
24 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
24 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
24 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
24 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
24 яну 2021
Последни новини