Д-р Петя Маджарова празнува своя юбилей

Пациенти на д-р Петя Маджарова пожелаха да я поздравят за днешния ѝ  юбилей и да ѝ благодарят за всеотдайността ѝ в професията, борбеността ѝ, усмивката и съпричастността ѝ към тях. Д-р Петя Маджарова обслужва голяма част от жителите на кв. Дебър. Освен като лекар, тя е известна и като обществена личност, била е съветник в местния парламент. Пациенти, близки, познати, колеги пожелават на д-р Петя Маджарова да е жива и здрава, да има здрави нерви, много емоции, да бъде обичана от семейството си и уважавана от всички.

Parvomai.NET се присъединява към благопожеланията.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (54)

  • 1
    Не съм се срещала със въпросната лекарка. Предполагам, че е прекрасен човек и лекар, както твърдите. Интересно ми е обаче сайта ви на "поздтавителни адреси" ли сте решили да го обърнете? Вуйна ми след два дни ще има юбилей. Има 50 години трудов стаж в производството и получава 200 лева пенсия! За моята вуйна една статия ще напишете ли за да я поздравите по случай нейния юбилей?
    • Пъ
      Първан Гошков
      8 -4
      16:26, 17 юли 2020
      Активистите на ГЕРБ са с най-висок приоритет! А колкото до професионалните съсловия и законите, и Конституцията са заложили неравнопоставеност между тях. Определена група български граждани се ползва от десетилетия с привилегии, за да контролира останалите групи граждани. "Добре" измислено. Просто прочетете отново Конституцията и продължавайте да вярвате, че живеете в правова и демократична държава.
    • Не
      Нещо полезно
      4 0
      05:42, 18 юли 2020
      Оставете тези глупости, Теофанова.Възползвайте се от професионализма и гражданската ангажираност на юбилярката и я помолете за съдействие и още по-голяма ангажираност с разрешаване на важни за града проблеми. Като тровещата ни денонощно миризма от Алкао. Дори коронавирусът бяга от нея.
  • 2
    Па
    Пациент
    12 -5
    15:31, 17 юли 2020
    Честит юбилей на прекрасния ни лекар и Човек, с главно "Ч"! Да е все така прекрасна и всеотдайна! Пожелавам вуйната на госпожа ХРИСТОМИРА да си заслужи подобно уважение, че и за нея да напишат нещичко!
    • Драги "Пациент", моята сестра не подлага под съмнение човешките, моралните, етичните и лекарски качества на д-р Маджарова. Това няма как да стане, защото не я познаваме лично за да й поставяме оценки като граждани към лекар или просто като към познат човек. Въпроса е към сайта "Първомай.нет" и към обществото. Никой не отрича, че лекарите заслужават внимание! По вашата логика обаче, само хора от определени професионални съсловия заслужават поздрави по случай техен личен празник. Вуйна ни се е трудила 50 години в производството. Тя по-малко обществено внимание ли заслужава?
  • 3
    Д-
    Д-р Петя Маджарова
    11 -5
    15:52, 17 юли 2020
    Сърдечно благодаря за приятната изненада!
    • Че
      Честито
      7 -2
      18:56, 17 юли 2020
      Изпейте си една песен на Лили Иванова да се самопоздравите!!! Вие пеете хубаво по заведенията!!!
  • 4
    Сп
    Спас
    10 0
    17:14, 17 юли 2020
    Днес имам юбилей. Ставам на 50 години. Екипа на ПървомайНет ще ме поздрави ли за юбилея? Бачкам от 17 годишен и продължавам да бачкам. В чужбина съм защото в България не ми се умира от глад ама това е друга тема. Ако може да ме поздравите и мене. Благодаря за вниманието.
  • 5
    Др
    Друг пациент
    2 -4
    17:47, 17 юли 2020
    Честит рожден ден и от мен. Бъдете жива и здрава и все така лъчезарна.
  • 6
    Драга г-жо Кирякова, радваме се, че се съгласихте да поздравите нашата мила вуйна Йорданка Минчева Иларионова. Прочетохме в прекрасния ви сайт, че има в Първомайско човек с Ковид19 и мислим поне три недели да не излизаме от нашата обща наследствена къща. Моля, публикувайте поздрава като официална статия и правете същото за всеки първомайски гражданин и за всеки от близките села.Ето и текста: "Мила вуйно, благодарим ти че те има! Честит юбилей! Обичаме те! От Николина и Христомира!"
    • Ки
      Кирякова
      1 -3
      18:21, 17 юли 2020
      Е, вече я поздравихте. Хубав празник!
    • Напишете го моля като официална статия. Щом за едни може, значи може за всички. Не делете хората на професии. Вуйна ми не си е барала 50 години години перуката, а се е трепала в производството. Не делете хората по значимост на професиите. Бъдете адекватна, г-жо Кирякова! Надяваме се да удовлетворите нашето желание.
      С Уважение: Христомира и Николина Джепелови
    • Ки
      Кирякова
      4 -6
      18:55, 17 юли 2020
      Дами, това е последното, което ще пиша и спирам с тази дискусия. Кого да поздравя е мое лично решение и моя отговорност, а дали е правилно решава този, който ми плаща. Може да не Ви харесва, но е факт, че деля хората по заслугите им към обществото, както и по отношението на обществото към тях. Освен това няма да се занимавам с анонимни личности. Хубава вечер!
  • 7
    Ни
    Николай - Механик
    11 0
    19:27, 17 юли 2020
    Кирякова, ако знаеш пък на обществото какво му е отношението към тебе, щеше да си ускубеш прекрасната глава. Статията ти за заразената с Ковид19 е неадекватна като повечето ти статии. Ама заключихте коментарите да не ти го припомнят. Народа казва - ИСТИНАТА БОЛИ!
    • Ти
      Ти пък, Николай
      7 0
      04:30, 18 юли 2020
      Механик, къде я видя тая глава "прекрасна"???!!!
  • 8
    Ма
    Марияна Кирилова
    12 -1
    19:55, 17 юли 2020
    Теодора Кирякова, отношението Ви към сестрите Джепелови е меко казано цинично. Явно дамите не са решили да Ви отговарят повече. Ако бях на тяхно място щях да пиша оплакване до ценралния офис на S-Kom в Хасково. Тези, които плащат заплатата Ви са хората четящи сайта. Колкото до журналистическите Ви умения, те се равняват на уменията на един напълно сляп човек да може да шофира. (Моля ако някой има сляп роднина, не целя да го обидя) Кирякова, моля, вземете си поука и уважавайте хората.Публикувайте официално поздрава за юбилея на вуйната на сестрите Джепелови. Не Ви прави чест да делите хората на лекари и работници!
    • Ту
      Тук е
      6 -1
      04:31, 18 юли 2020
      Тук е моментът да заключиш коментарите!!!
  • 9
    Ян
    Яна Николова
    13 -2
    20:37, 17 юли 2020
    Г-жа Кирякова разбира от журналистика колкото моето куче разбира от ядрена физика! :D
    • Ст
      СтоЯна
      6 0
      04:32, 18 юли 2020
      Важното е какво мисли тя за себе си!!!
  • 10
    До
    До Кирякова
    9 -2
    20:58, 17 юли 2020
    Жалко и признак на пълна неграмотност е да грешите името на Тенгулов. Проучвайте си нещата преди да пишете.....Колкото до налагането на цензура в сайта, пътят е кратък в тази насока. Не се самозабравяйте....
  • 11
    Те
    Теодор Киряков
    7 -1
    21:55, 17 юли 2020
    Отношението на госпожа Кирякова към сестрите Джепелови е невъзпитано и цинично. Щом може поздравителни адреси за едни, значи може за всички! Госпожа Кирякова да преразгледа отношението си към потребителите на Първомай.нет !!!
  • 12
    Ни
    Николета Бенева
    9 0
    22:12, 17 юли 2020
    Кирякова, работя в производството откакто се помня! Ние работниците с какво сме по маловажни от лекарите, учителите, инженерите и други, които са с висше образование? Напиши статия в която поздравяваш вуйната на тези две сестри! Преди това обаче се извини на всички работници за лошото ти отношение! Работниците сме тези, които носим на гръб държавата! Всеки трудещ се човек заслужава уважение!!!
  • 13
    Ма
    Мария
    5 -1
    22:23, 17 юли 2020
    Трепя се от сутрин до вечер за да си храня децата! Вуйната на Джепелови има 50 години трудов стаж в производството! Със какво тя, аз и всеки работник сме по-малко важни от хората с други професии? Кирякова, извини се! Много от високо гледаш! Аз уважавам решението ти да поздравиш лекарката, но една работничка с 50 години трудов стаж по-малко внимание ли заслужава?
  • 14
    Ст
    Стойчо
    5 -3
    22:23, 17 юли 2020
    А бе, за едно нищо струва ли си да хабите толкова енергия в празнословия?Тая да си празнува и да си пее по случай одъртяването си и тва е!
  • 15
    Ки
    Кирил
    7 0
    22:46, 17 юли 2020
    Кирякова, браво за поздравите към докторката ама и работниците заслужаваме уважение. Тая госпожа вуйната на сестрите заслужава да напишеш една хубава поздравителна статия. 50 години да работиш в производството е за уважение. Кирякова само парите гледаш.
  • 16
    Ма
    Майстор Гошо
    5 -1
    23:03, 17 юли 2020
    Бай Коста прави шпакловка под моста.
    Кирякова си чопли слънчогледа и лакомо го гледа. ;)
  • 17
    Ца
    Цанко
    2 -5
    00:05, 18 юли 2020
    Бе вие всичките тука сериозно ли си мислите, че тоя сайт (а и всички подобни) са като Фейкбук, където всеки може да си поздравява всекиго както си иска. Сайтът си има собственици, редактор и редакционна политика и изобщо не е длъжен да угажда на капризите на когото и да било. Единствните начини да държите сметка за написаното тук е като не влизате повече да четете или да се обърнете към съда. И не се заблуждавайте, че вие плащате заплатата на Кирякова (не съм й адвокат). Хубав, лош, добре че и тоя сайт го има, че откак местните управници (и баба ви Красимира) затриха последния читав вестник в града, вече отникъде нищо не можеш да научиш.
  • 18
    Вл
    Владко на Татко
    7 0
    00:23, 18 юли 2020
    Кирякова, възмущението е всеобщо. Извини се на сестрите Джепелови. Вуйна им Йорданка е достоен и трудолюбив човек!
    • 00
      007
      3 -3
      12:50, 18 юли 2020
      Владко,защо се връзваш!Няма сестри в България с такава фамилия!Нямат никъква вуйна!Тегли една майна и си гледай рахата.Просто правят мръсотия!Теди,никакви извинения!!!!!!!!
    • Пе
      Пенка Сидерова
      1 0
      15:57, 18 юли 2020
      Как да няма такива сестри? Съседки са ми. Живеем на улица 'георги димитров'.
  • 19
    Уж
    Ужас
    7 -3
    00:38, 18 юли 2020
    Чета коментарите и крещяшата нужда на някакви си сестри да поздравят някаква си вуйна. Помията, която която изливате, злобата и завистта са отвратителни. Мен щеше да ме е срам да съм вуйна на такива същества. Липсата на образование и добро възпитание си казва думата.
    • Пр
      Принципи
      8 0
      00:48, 18 юли 2020
      Ако Кирякова имаше поглед на журналист и най-малкото трезвен поглед, щеше да отговори по културен начин на сестрите Джепелови. Да ама не!
    • Тъ
      търпение
      0 0
      11:53, 19 юли 2020
      Хайде де .Срам ще да ти е.А за другите не казваш.На това му казват платени медии.И платени драскачи.
  • 20
    Ст
    Стойчо Дюлгеров
    6 -2
    01:10, 18 юли 2020
    За каква журналистика говорим изобщо? При Теодора Кирякова се наблюдава липса на трезва мисъл. Решила и обърнала сайта на "Поздравителни адреси". Нормално е Джепелови да искат да поздравят вуйна си. Теодора как си позволява да обръща сайта, само песни на Лилито Иванова липсват. После Теодора се оправдава с работодателите си. Поне да има малко човешко уважение и да се извини на Джепелови.
    • Ки
      Киро
      0 0
      00:05, 21 юли 2020
      Че какво и е лошото на Лили Иванова?
  • 21
    Вл
    Влака за Виница
    5 0
    01:33, 18 юли 2020
    Крещяща е нуждата госпожа Кирякова да се извини на сестрите Джепелови! Вижда се, че Кирякова дели хората на два вида. Такива дето имат пари и такива дето нямат пари да си платят поздрава. Предполагам, че за 100 лева и песен на Цецана ще ми изкарате. Искам "Трепни", ама ако може Кирякова да я изпее. Ако не може, назад със сто кинта ше остане. Кирякова извини се на Джепелови! Ясно, че няма да поздравиш вуйна им, но поне им се извини, че се отнесе към тях без грам човещина. Срам и позор. Извини се!
  • 22
    Ак
    Ако
    7 -2
    04:40, 18 юли 2020
    Ако си беше сложила и маска, може и
    да повярваме в професионализма й!!!
    • Аа
      Аак0
      5 -2
      07:51, 18 юли 2020
      Ако иска и каскет да си сложи. Все тая:)
  • 23
    3,
    3,14
    3 -5
    08:37, 18 юли 2020
    Сестрите,преди да напишете всичко това ,помислихте ли че ще развалите/меко казано/юбилея на докторката?А що се отнася за Вашата вуйна,тя едва ли би се зарадвала от написаното и че я завличате в неща,които не са типични за нея!Тя е трудолюбива жена и на нея не и трябва показност,като на вас!Може би развалихте празника и на вуйна си!
  • 24
    Ди
    Дияна
    5 0
    09:39, 18 юли 2020
    Имайки предвид, че сайта ви се води обществена медия, трябва да очаквате всякакви коментари. Чета коментари по повод репортажи на нова телевизия, там направо ги псуват, но те са над това. Бъдете над тези неща! Или въведете цензура, както бяхте направили или не отговаряйте на коментари от потребители. Желая ви хубав ден.
  • 25
    Кр
    Кривоговор
    5 0
    12:04, 18 юли 2020
    В българското медийно пространство се наблюдава ясната тенденция за хаос. Защо върнахте коментарите? Нещо по-различно ли очаквахте? Една статия може да бъде коментирана, а статията ви за ковид19 е със заключени коментари. Тук не става въпрос за лични празници, а за медийната среда изобщо. Всеки има право да недоволства от нещо. Както и екипа на сайта има право да налага цензура. Къде обаче е златната среда? В Първомай примерно липсва разследваща журналистика. Трябваше да дойде Васил Иванов и да направи репортаж за Дечко. Това сигурно за първи път го чувате? Темите варират от "Иванка има рожден ден" до "Бай Гошо си загуби прасето". Хората флизат в сайта ви за да четат коментарите. Като ги цензурирахте и посещенията на сайта ви драстично намаляха. Един сайт печели от брой посещения, да поясня на непросветените. Точно заради това върнахте коментарите. Няма място за сръдня. В Първомай хората са особен вид електорат. Гледайте с усмивка на тези неща. Лек ден.
    • До
      До Кривия № 25
      3 -2
      13:11, 18 юли 2020
      Особено когато коментарите са по-"цветни" от стериотипа...

      Разбира се, че няма такива сестри. То колко ум трябва да нямаш, че да повярваш. Но я има закачката, която възпламени 40 коментара. Само Папазов подпалваше толкова....

      А към докторицата - нищо лично. Всеки от нас някога има юбилей, много по-кадърни джипита също имат...Ненужна шумотевица...

      Нищо ново под слънцето. Свършиха децата вундеркинди на семейните приятели, фентъзи героите и т.н. Ще я караме занапред на поздрави.

      Хорото да поведе...пардон - следва песен на Лили Иванова в изпълнение на юбилярката.

      Но Вирусът си е Вирус. Пазете се! Мийте си ръцете! Кашляйте само в маските си, не върху околните!

      Поклон пред Апостола!!!
  • 26
    Ян
    Янка Панделиева
    1 -1
    15:31, 18 юли 2020
    Познавам сестрите Джепелови откакто се помня. Живеем на улица "Георги Димитров". Аз съм на номер 10, а те са на номер 8. Много добри, учтиви и въспитани хора са те. Вуйна им също познавам. Тя е разкошен човек с много благ и хрисим характер. Сестрите Джепелови винаги са ми помагали в трудни моменти. Те са хора, които заслужат уважение.
  • 27
    Пи
    ПиЕр Квадрат
    6 -1
    15:38, 18 юли 2020
    Журналето Теда е гном в попрището което е поела. Не че като даскалица -математичка бе корифей, тъкмо обратното. Нои най-гразната и страна е зависимостта. Писането на оди и тирилямби във възхвала на Папаза, безличните поздрави и обръщения с повод и безповод на Митков, цензурата и заключването на коментари не разкриват гражданска позиция, а показват пошлата зависимост в поза партер на едно разбукано джудже
  • 28
    Ко
    Костадин Бинчев
    1 0
    15:48, 18 юли 2020
    Не е нужно да обиждате Теодора Кирякова с епитети. Джепелови и на мен са ми съседи. Много хубави хора. Вуйна им Йорданка е много трудолюбива и съвестна жена.
    • 19
      1952
      2 -3
      16:23, 18 юли 2020
      Може да са добри и хубави хора,но в сайта се изявиха като завистници и злобни хора, които развалиха празника на докторката и й дължат извинение!Доколкото за Кирякова-тя си е отразила една новина!
    • Лю
      Любка Арнаудова
      6 0
      16:38, 18 юли 2020
      До 1952 > За какво да се извиняват? Те не са псували или ругали по докторката. Изразили са гражданската си позиция. Прочетете коментарите на сестри Джепелови. Там няма една лоша дума по адрес на доктор Маджарова!
  • 29
    Сл
    Слави
    2 0
    08:49, 20 юли 2020
    Честит юбилей
  • 30
    За
    За нея
    3 -1
    12:03, 20 юли 2020
    За нея е идвала Цвета караянчева...за нея...щото нали и докторката от Герб, общински съветнкипот герб-а беше...
    • За
      За него
      1 0
      22:50, 20 юли 2020
      Със сигурност,само дето нея я нямаше😏
  • 31
    (НЕ)Знайко
    1 -1
    12:14, 20 юли 2020
    Пийте ги тия хапчета бе хора!
  • 32
    Не сме си позволявали със сестра ми да обиждаме една българска Лекарка. Политическата принадлежност на докторката си е нейно право по закон, както е право на всеки. Нашето питане към г-жа Кирякова не съдържаше нито злоба, нито завист, още по-малко цинизъм! Г-жа Кирякова ни отговори по начин, който беше меко казано неделикатен. Жалко е хората да бъдат делени на работници и такива с по-престижни професии. Не всеки има качества да стане лекар, но това не го прави по-малко гражданин на България!
    Г-жа Кирякова си има нейните виждания, а ние нашите. Изразихме мнението си свободно. Не смятаме, че свободата на словото е забранена! Ние със сестра ми сме безпартийни и не сме платени драскачи. Желаем здраве на потребителите на Първомай.нет и нека носим доброта в сърцата си! Г-жо Кирякова, здраве и късмет и на вас. Нека деня бъде слънчев за всички!
    • Кк
      ККК
      0 0
      17:35, 20 юли 2020
      Браво.
  • 33
    Хр
    Христо Роплев
    0 0
    13:37, 21 яну 2022
    Петя!
    Жива и здрава!
    Готина Петя!
    Успех!
Последни новини