Какъв е проблемът жена да бъде Исус

Парис Джексън като Исус... Преди два месеца, когато за първи път разбрахме, че дъщерята на Майкъл Джексън ще влезе в тази роля, бяхме доста объркани.

Не защото се съмняваме с актьорските ѝ способности, а защото концепцията на самия филм - Habit, ни е объркваща. В него Бела Торн играе жена, която се преструва на монахиня, но в същото време има фетиш към Исус.

Наистина странна концепция. Според The Guardian, идеята Парис Джексън да играе Исус не се е харесала на доста хора и дори има започната петиция с искането филмът да не вижда бял свят.

Към момента над 260 000 души са се подписали. Създателите на петицията пък твърдят, че концепцията на филма насажда грешни впечатления за християнската вяра, наричайки Habit "боклук".

Петицията твърди също така, че Исус (Джексън) ще бъде хомосексуален, което също е неприемливо. Това откъде го знаят не е ясно, защото никъде до момента подобна информация не е излизала.

Тази не е първата петиция срещу Habit, като организацията One Million Moms събра над 69 000 подписа против филма, заклеймявайки го като светотатство. Ние пък бихме му дали шанс, защото не мислим, че изкуството трябва да бъде ограничавано.

View this post on Instagram

felt like granola trail mix, might delete later idk

A post shared by PK Dragonfly (@parisjackson) on

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ии
    Иисус
    1 0
    23:57, 3 юли 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • Дя
      дядо Николай
      1 0
      14:13, 4 юли 2020
      Неграмотни мисирки.
  • 2
    Пр
    Проблема
    0 0
    20:02, 6 юли 2020
    е в богоборството. богоборниците трябва да се наказват със смърт. понеже това е в само в Божиите дела се налага да ги подминем със смирение
  • 3
    Ne
    nelicha - нелича
    2 0
    23:59, 11 юли 2020
    Филмът може да бъде само пародия . Изопачаването на историческите факти е престъпление . И ма сведения , че Мария Магдалена е била негова спътница . Неината роля би и подхождала най добре .
Последни новини