23 °C

Обръщение на кмета Николай Митков към абитуриентите на Първомай

Уважаеми зрелостници,

Скъпи приятели,

       

На прага сте на ново начало. 12 години Вие се трудихте, овладявахте знания и умения, а днешният ден е  тънката нишка между детството и зрелостта.

 Днес Вие ще направите една важна стъпка - тази, която ще ви изведе извън закрилата на училището и ще постави началото на един нов път. По него Вие ще тръгнете заредени с нови надежди, стремежи и мечти. Не забравяйте своите учители - тези, които Ви  водеха по пътя на знанието. Бъдете нашата и тяхна гордост и не спирайте да се учите.

Уверен съм, че големият успех се постига с много труд и с голямо постоянство. Също така зная, че Вие ще направите необходимото за това.

През годините  ще посетите много нови места, ще срещнете различни хора, ще се запознаете с други култури, някои ще отидат да учат в престижни университети…Но желая на всички Вас да се завърнете тук, защото човек  се чувства най-добре там, където са корените му. България, община Първомай имат нужда от Вас, защото тук са необходими знаещи и можещи млади хора.

Искрено вярвам във Вашето бъдеще, защото бъдещето на нашата страна  това сте Вие!

Пожелавам Ви в здраве да покорите много върхове, да вярвате, да обичате и да бъдете обичани, успешно да се реализирате в избраната от Вас професия, да изградите авторитет, да  запазите  досегашните си приятелства, да откриете нови и да отстоявате мечтите си!

На добър час!

Николай Митков

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  55
  555
  11 0
  16:14, 27 юни 2020
  В община, в която на работа ходят пенсионери над 70 години, а младите хора са безработни - как точно ще се завърнат...Къде са младежките инициативи, активно подпомагани от кмета и Общината? Прекрасни млади хора, сбъдвайте мечтите си!Изисквайте и отстоявайте!
 • 2
  03
  0336
  8 0
  14:58, 28 юни 2020
  Как да се завърнат горките , като вместо да съкращаваш ти назначаваш пенсионери, вдигаш си неоправдано заплатата си и дънъците жителите в общината.
 • 3
  19
  1952
  2 0
  18:02, 11 юли 2020
  Митков,не ми се зъби на снимката,че и ти си към мутрите-и твоят ред идва!
 • 4
  О,
  О, не
  2 0
  04:49, 13 юли 2020
  Особено неприятно излъчване!!!
 • 5
  Ге
  Георги
  0 0
  16:34, 13 юли 2020
  Ангел Папазов да не беше по хубав крадец и измамник...............

Хороскоп за 14.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Проявете повече гъвкавост и разбиране в отношенията с партньора ви и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си. Правете по-често компромиси, за да запазите атмосферата приятна за всички. На работното място делата ви ще се развиват според очакванията и изненади не се предвиждат. Предстои ви пътуване, погрижете се за подробностите.
14 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
По финансови или по други причини може да се осуети желано пътуване, но то няма да промени отношението ви към околните. В замяна на това късметът ви ще проработи в друга посока и ще получите придобивки, които ще повишат духа ви. Добрите ви идеи се нуждаят от подходящ екип, с който да ги реализирате.
14 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
14 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще бъдете в стихията си. Чувствате се свежи и изпълнени с енергия за работа. Това ще подейства заразително и на околните, те ще черпят от вашето слънчево настроение. В края на деня помислете как да зарадвате семейството си.
14 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Направете необходимото странични занимания да не ви отдалечават от работата ви и да ви отнемат от времето. Ще останете удовлетворени от своя постъпка, която ще бъде в интерес и на ваши колеги. Очаквате прекалено много от определено събитие, но е възможно да останете разочаровани.
14 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте със собствените си възможности и нищо не може да ви изненада. Увереността ви помага да се справите по-леко с възникващите затруднения и да постигате намеренията си. Радостни вести ще повишат настроението ви, ще ви потопят в атмосфера на сбъднати мечти и желания.
14 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Делова среща ще ви помогне да стигнете бързо до решения, свързани с бизнеса ви. Ще получите подкрепа и ще дадете ход на смелите си идеи. Няма да съжалявате, но трябва да покажете активност и умение да поемате рискове. Перспективите са добри, действайте. Вечерта се съберете с приятели и разпускайте.
14 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможни са технически пречки или зле организирани действия да възпрепятстват работата ви днес. Но ще се справите с трудностите и ще продължите, подготвени сте за всякакви ситуации. Вълнения, породени от нечие специално отношение към вас ще ви направят по-добри и ще повишат активността ви.
14 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
14 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не бъдете високомерни и в случай на нужда потърсете компетентна оценка. Ще бъдете обзети от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време не забелязвате интереса на друг, истински влюбен във вас човек.
14 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, имащи отношение към бъдещето ви, ще ви се прояснят, и уверени в него, ще направите деня си красив. Позитивизма ви ще обгърне и други, трасирайки пътя на доброто.
14 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Готовността ви да се включите в обща задача ще ви изправи пред трудности, които ще се отразят по различен начин на ентусиазма ви. Добре помислете, най-вече за себе си и чак след това вземете решение. Оставащите дни до началото на очаквано събитие използвайте за подготовка и достойно представяне, защото няма съмнение, че ще бъде такова.
14 юли 2020
Последни новини