iPhone 12 влиза в завода през юли

Премиерата на iPhone 12 вероятно ще се забави месец или два и макар че засега Apple мълчи, нова информация дава малко повече подробности за следващия iPhone. Според нея американският гигант ще приключи втората фаза от тестовете на серията iPhone 12 до края на този месец и ще започне производството на всички iPhone модели през юли.

Слуховете говорят, че Apple ще пусне цели четири iPhone 12 версии и всички те ще влязат в масово производство през юли. Дали те ще дебютират едновременно или на по-късен етап, все още не се знае, защото доскоро се спекулираше, че скъпите модели с 5G свързаност ще бъдат забавени заради промени в дизайна на антената.

Лошата новина е, че не всички iPhone 12 модели ще дойдат с mmWave 5G. По-евтините iPhone-и ще поддържат само 5G връзка под 6 GHz.

Според слуховете най-малкият от iPhone 12 моделите трябва да е с 5.4-инчов дисплей, два от неговите батковци да са с 6.1 инча, а най-големият iPhone 12 Pro Max да е 6.7 инча.

Междувременно, докато чакате официалното представяне, можете да се насладите на този фен трейлър, посветен на новия модел на Apple.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини