Бундеслигата се завръща с атрактивни коефициенти от Palms bet

Най-после настъпи време за завръщането на големия футбол. Привържениците изстрадаха почти два месеца, без да имат възможност да гледат мачове от най-високо ниво. Немската Бундеслига е първото голямо европейско първенство, което се завръща след принудителната карантина. Palms bet линк – вече е добавил всички мачове от кръга.

Мачовете стартират с съботния ден (16-ти май). Всички срещи за събота са с начален час 16:30.

Голямото дерби

Като най-интересен двубой се отличава дербито на Рур между Борусия Дортмунд и Шалке 04. Палмс бет дава сериозно предимство на домакините. Победата за Борусия е оценена на 1.49, равенството 4.98, а победа за гостите се котира на коефициент 6.

Борусия е на второ място в подреждането, а и е най-добрия домакин в лигата, със спечелени 30 точки на „Сигнал Идуна Парк“. „Жълто-черните“ са отбелязали 3 или повече гола в пет от последните си 7 мача, докато техните гости имат едва 2 гола в последните си 6 гостувания. Палмс бет предлага коефициент от 2.19 за залога Борусия Дортмунд хендикап – 1,5.

Отборите, които не спират да бележат

Друг интересен мач се очертава да бъде Аугсбург срещу Волфсбург. Коефициентите за срещана на Палмс бет са следните: 1 – 2,27, равенство – 3.46, а победа на гостите се оценява на 3.27.

Като интересен статистически факт можем да отбележим, че и двата отбора са отбелязали гол в пет от последните 6 домакински двубоя на Аугсбург. Залогът гол/гол е излязъл и в последните четири гостувания на Волфсбург. Ако смятате, че тези данни са достатъчни за един стойностен залог – От Палмс бет предлагат коефициента 1.65 за двата отбора да отбележат гол в мача.

Лесни мачове за останалите фаворите

РайсенБалшпорт Лайпциг приема Фрайбург на своя терен. Лайпциг се намира на трето място в класирането, само на 5 точки от Байерн Мюнхен и на едва една от Борусия Дортмунд. Техния съперник е на 8-ма позиция. От Палмс бет дават коефициент 1.31 за победа на домакините.

Хегемонът в Бундеслигата – Байерн Мюнхен гостува на Унион Берлин. Домакините се намират на 11 позиция в таблицата, докато баварците са на стандартното си 1-во място. Коефициентът за двойка е една 1.25, но не би било лоша идея да опитате да заложите на хендикап. Байерн е вкарал поне три гола в 88% от спечелените си мачове през настоящата кампания. Може да потърсите и по-сигурен залог – Байерн да спечели и в мача да бъдат отбелязани над 2,5 гола. Този залог се търгува на коефициент 1.65 от Палмс бет.

Равностойните съперници

Като друг крайно любопитен сблъсък се отличава двубоя между Айнтрахт Франкфурт и Борусия Мьонхенгладбах. Коефициентът за победа на домакините е 3.03, равенството е оценено на 3.58, а победа за гостите се предлага на ставката от 2.34.

Залогът и двата отбора да отбележат гол се е случвал в последните 7 гостувания на Борусия. Гостите се намират на 4-то място в класирането и ще искат да задържат. Айнтрахт е 12-ти и реално не се бори за нищо. Домакините са спечелили само един от последните си 5 мача в Бундеслигата, като отборът не е успял да запази суха мрежа в 8 от последните си 10 двубоя. По всичко изглежда, че Борусия Мьонхенгладбах е отборът, който ще бележи попадения. Палмс бет предлага залога Борусия над 1.5 гола на коефициент 1.99. Интересен изглежда и залогът Борусия да спечели и в мача да се вкарат над 2,5 гола, Палмс бет го е оценил на 3.26.

Завръщането на цар Футбол е идеалното време да се възползвате от всички актуални  за печалби  за нов клиент, който ще удвои сумата от първия ви депозит. Ако вече сте се регистрирали в сайта, винаги може да се възползвате от бонус Презареждане, който ще прибави 25% към сумата от вашия депозит.

Платена публикация

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Последни новини