iPhone 12 вдига залога със 120Hz дисплей за най скъпите модели

Нов слух твърди, че два модела от семейството на iPhone 12 ще се сдобият с дисплей с честота на опресняване 120 Hz. Ако му се вярва, това се отнася за двата iPhone 12 Pro: виосокобюджетните 6.1 и 6.7-инчови модели.  

Двата телефона динамично ще променят честота между 60 Hz и 120 Hz, за да запазят батерията, когато не е необходима по-висока стойност. Това е сравнимо с функционирането на ProMotion системата при iPad Pro и вероятно дисплеите на iPhone 12 ще носят същото име. За да поддържа 120 Hz опцията, вградената батерия ще бъде с увеличен капацитет, така че да издържи на натоварването дори когато телефонът опреснява дисплея светкавично за по-дълги периоди. Очаква се новият най-голям iPhone – 6.7-инчовия iPhone 12 Pro Max – да има батерия над 4400 mAh.

Apple рекламира доста дългия живот на батерията при iPhone 11 и iPhone 11 Pro и ще се опита да запази тази репутация и през есента, въпреки че добавя натоварващи функции като ProMotion дисплея.

Що се отнася до камерата, очаква се iPhone 12 да подобри снимките при слаба светлина с по-бърз автофокус и подобрена стабилизация на образа. Слухът твърди, че телефото увеличението ще се уголеми от 2х до 3х и това ще позволи на мобилните фотографи да се доближат повече до обекта без да прибягват до дигитален зуум.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини