Акценти по FOX LIFE и FOX CRIME през май

FOX LIFE

Династия, Сезон 2
От 11 май 2020 г., понеделник @ 22:00 ч.
Премиера за канала

След шокиращия край на първи сезон и фаталния пожар, семейство Керингтън ще се възражда от пепелта, за да преоткрие себе си след голяма семейна загуба и продажбата на семейната компания. Амбицирана да се докаже като спасител на семейната империя, коварната и харизматична Фалън ще се опита ребрандира династията на семейството си, но може да се окаже, че 25-годишна начело на богатство за милиарди долари е катастрофална комбинация. Почти толкова катастрофална, колкото любовните тръпки на Фалън... Така младата наследничка се влюбва в мъж, чието семейство е дори по-богато и откачено от нейното, но Блейк не одобрява връзката ѝ. Алексис е на същото мнение, като тя отново ще намери начин да се меси в живота на дъщеря си само както една майка може. В същото време враждата между семействата Керингтън и Колби се засилва и това поражда нови и нови съревнования на различни фронтове. Въпреки всичките тези трудни лични взаимоотношения и изненадващите гости, които ще се появят във втори сезон, семейство Керингтън още веднъж ще докаже, че кръвта петрол не става и няма нищо по-обвързващо от материалните връзки.

В ролите:
Елизабет Гилис
Грант Шоу
Николет Шеридън
Ана Бренда Контрерас

FOX CRIME

Убийства в рая, Сезон 9
7 май 2020 г., четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера за България

Инспектор Джак Мууни може и да е свикнал с живота на прекрасния карибски остров Сен Мари, но около него продължават да се случват убийства. Към полицията на острова се присъединява новият детектив Маделин. Заедно с нея екипът ще разреши някои от най-заплетените криминални случаи, които са виждали.

От сериен убиец, вилнеещ в новогодишната нощ до мъж, наръган по време на уикенд за оцеляване на самотен остров, криминалните случаи са по-объркани от всякога. Но не само убийствата тормозят Джак – неочаквано романтично увлечение го повлича към духовно търсене. Дали отново ще бъде готов за романтични срещи?

„Убийства в рая” продължава да доставя удоволствие на зрителите със заплетени пъзели, хитри обрати и поредица от звездни гост-актьори.

В ролите:
Ардал О’Ханлън
Оуд Легастелос

Има Татарани, Сезон 1
22 май 2020 г., петък @ 22:00 ч.
Премиера за България

Не всички обичат Има Татарани. Tя е на 43 години и е изключително умна, и в същото време е откровена, директна и импулсивна личност, което понякога идва в повече на управляваната от мъже прокуратура в Матера. Има е силна, образована и нетрадиционна, така че е невъзможно да не я забележиш. Не само заради нейните ярки и екстравагантни дрехи, но и заради отношението ѝ към работата и дома. Има е професионалист в своята област. Заедно с доверения ѝ млад и красив колега, тя разследва поредица от престъпления, които са разтърсили региона на Базиликата. Има работи усилено, за да разкрие истината в тази вдъхновяваща и хитра поредица, която отразява съвременна Италия.

В ролите:
Ванеса Скалера
Алесио Лапиче

Военни престъпления: Ню Орлиънс, Сезон 2
4 май 2020 г., понеделник – четвъртък @ 22:55 ч.
Премиера за канала

„Военни престъпления: Ню Орлиънс“ се завръща за втори сезон. Агентите продължават да разследват разнообразни военни престъпления в богатия и интересен Ню Орлиънс.

В ролите:
Скот Бакула
Роб Керкович

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини