Акцентите по FOX през май

Линкълн Райм: По следите на Колекционера, Сезон 1
От 4 май 2020 г., всеки понеделник @ 22:00 ч.
Премиера за България

Сериалът е вдъхновен от криминалния бестселър разказващ историята на прословутия сериен убиец, известен като „Колекционерът на кости“. Той всява ужас в цял Ню Йорк, докато изведнъж един ден изчезва. Сега, три години по-късно, ново сложно убийство сочи, че убиецът може би се е завърнал. Това кара известния детектив Линкълн Райм да се завърне на работа. Райм е обвързан лично със случая, след като попада в капан, заложен от убиеца, който го оставя парализиран. Сега талантливият полицай се съюзява с Амилия Сакс – млад и проницателен детектив с талант на профайлър. Това необичайно детективско дуо ще играе нова смъртоносна игра на котка и мишка с брилянтния психопат, който ги е събрал заедно. Но как се залавя убиец, който винаги е една стъпка пред теб?

В ролите:
Ръсел Хорнсби като Линкълн Райм
Ариел Кебъл като Амилия Сакс
Рослин Ръф като Клеър
Рамзес Хименес като Ерик

Манифест, Сезон 2
От 18 май 2020 г., понеделник – четвъртък @ 22:55 ч.
Премиера за България

Когато полет номер 828 на „Монтего Еър“ каца безопасно след турбулентен, но рутинен полет, екипажът и пътниците могат да си отдъхнат. За тези няколко часа полет обаче светът е остарял с пет години, а семействата, приятелите и колегите на всички пътуващи в самолета вече са оплакали тяхната гибел и са продължили напред.

Сега невъзможното се случва и всеки получава втори шанс. Сблъсъкът с новата реалност и задълбочаващата се мистерия около полета карат някои от завърналите се пътници да осъзнаят, че са предопределени за нещо по-голямо и значимо. Това неочаквано и емоционално житейско пътуване e изпълнено с надежда, любов и съдбовност.

В ролите:
Мелиса Роксбърг като Микаела Стоун
Джош Далас като Бен Стоун
Дж. Р. Рамирес като Джаред Васкес

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини