Първи поглед към "Дюн"

Определено не са един или два филмите, които очакваме с нетърпение тази година. Пандемията малко разбърка плановете на кино индустрията, но се надяваме, че всичко ще се нормализира скоро.

Един от малко филми, които към момента не са повлияни от коронавируса, е "Дюн" на режисьора Дени Вилньов.

От доста време не бяхме чували нищо за филма, но благодарение на Vanity Fair вече имаме първи поглед към някои от главните персонажи.

"Дюн" е базиран на романите на Франк Хърбърт и ще ни покаже как младият Пол Атрейдски (Тимъти Шаламе) и семейството му трябва да напуснат родната си планета Каладан. 

Новият им дом е на далеч по-негостоприемната планета Аракис, където Пол трябва да се превърне в герой, въпреки че не е готов за това. Там семейството ще се превърне в плячка на местни жадни за кръв семейства.

Снимките ни дават и първи поглед към Лето (Оскар Айзък) и Джесика (Ребека Фъргюсън) - родителите на Пол.

Все още обаче нямаме представа как ще изглежда основният им враг - барон Владимир (Стелан Скарсгард), 

Джейсън Момоа и Джош Бролин пък ще са в ролите на Дънкан Айдахо и Гърни Халик, които са безпогрешни войни, нагърбени със задачата да бъдат ментори на Пол Атрейдски.

Зендая пък ще бъде мистериозно момиче на име Чани, което преследва Пол в сънищата му. Към момента премиерата на "Дюн" е непроменена и очакваме филма по кината от 18 декември. 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини