Засега таксите за депониране на отпадъци в Асеновград няма да се променят

 Кметът Николай Митков взе участие в работна среща между общините от сдружението, стопанисващо депото за твърди битови отпадъци в Асеновград.

В последния работен ден на миналата година градоначалникът на Асеновград събра колегите си от Лъки, Куклен, Садово и Първомай.

Добрата новина е, че засега таксите за депониране на битови отпадъци не се променят и остават малко над 27 лв.за тон, сподели Митков.

Обсъден е нов начин на разплащане за всяка една от общините към Регионалната инспекция по околна среда и водите (РИОСВ) в Пловдив. 

Освен темата за развитие съвместната работа по депото бе обсъдена и идеята за изграждане на междуобщински приют за безстопанствени кучета. Целта е тази идея да се реализира с процентно участие на всяка една от общините от сдружението.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

  • 1
    Из
    Избирателка
    13 -8
    12:53, 2 яну 2020
    Пак ни прекараха борците за социална правда,Митков,Славчев, Ганчев, Вълчев и сие. Оказа се, че гласувания промил от 7.5 ще им донесе лапачка а не че се увеличава такса депониране. Пак тази пасмина ни излъга и преджоби.А ние стадото ще мълчим и ще плащаме а разни лигльовци Архимедовци ще ме убеждават, че всичко е в името на моето благо. Безсрамници!Приетият промил по закон не може да се корогира тази година! Плащайте и се радвайте на промяната. Да ви е честита!
    • 11
      111
      8 -4
      14:13, 2 яну 2020
      таксата през 2020г за държавата е 95лв на тон + такса за депо асеновград 27 лв. = 122лв
      до сега са били 56+27=83лв
    • Ха
      Хаа
      9 -3
      17:51, 2 яну 2020
      Ти май си на на Папаз избирателка и голяма почитателка! И така като него само за лапачка мислиш.
  • 2
    Пи
    питагор
    7 -5
    13:04, 2 яну 2020
    За много години ва офця да сте живи здрави да ва стрижат и доят ва. Помните ли като ви разпраях ве са дърлихте видяхте ли сига како придставляват комунистите.Видяхте ли ги кък лъжат 95 лева щял да е тона заплатите се вдигали незнам си какво се сваляло и аре опааа нови ставки на данък смет. Сега спокойно ще си отчитат и пак някой няма да плата боклука а не жъ го платаме. Разбраха ли ви офчите главички колко сте далеч от истината другия път пак избирайте промяната обаче си помислете коя промяна та на данъците ли или та на стдбътъ ви.
  • 3
    Из
    Избирател
    9 -8
    17:52, 2 яну 2020
    На кого му пука за вас дето ,бяхте излъгани? Вие, които избрахте най - големите мошеници на града и сега ще се вайкате, че ще плащате двойни местни данъци и такси за да има заплати от по 1000 лева на тези високо интелектуални нищожества. В новогодишната нощ кмета се скри а едно изкопаемо ви проветства. Избрахте за кмет гост наПървомай живеещ на 50 км. от вас. Честито! Скоро ще си гризете задниците но ще плащате и за онези, които от години не плащат данъци и такси и дължат милиони на Общината, които никой не смее да потърси ,защото държат чадъра над оранжерия Драгойново о кражбите на Мотков.
  • 4
    Из
    Избирател
    5 -3
    17:54, 2 яну 2020
    И кражбите на Митков.
  • 5
    Ши
    Шибани червени
    7 -3
    19:52, 2 яну 2020
    Големи тъпаци сте, данъците ви са смешно малки, каквито сте и вие, какъвто ви беше и предния кмет-палячо.. А за Митков ще говорим след 4 години,с колко минус в бюджета е почнал и дали го е намалил или увеличил..но по важното е да потърси отговорност на всички виновни за фалиралата община..аз лично се съмнявам. Само едно е сигурно - много сте прости първомайци.
    • Зе
      Зелен
      1 0
      22:16, 3 яну 2020
      Ти къде го видя този фалит бе измушлек неграмотен?
  • 6
    Та
    Така де
    7 -2
    19:55, 2 яну 2020
    Те сега продължават още по яко.
  • 7
    Не
    Не думай
    5 -3
    20:06, 2 яну 2020
    Най напред трябва да подири сметка на него си какво е цоцнал и какво смята да цоцне ама то по голям цокач не е имало.
  • 8
    Ду
    Думам ти
    6 -4
    00:38, 3 яну 2020
    Митков е в Брягово и там игра хоро на връх Нова година. Поздравявам го, че не отиде на центъра да прави палячовски изпълнения, както правеше Папазян, позднавяваше 5б броя ц***** пред читалището и заедно с Църна Мара повеждаше късичкото циганско хоро.
    • Пи
      питагор
      1 -2
      06:18, 3 яну 2020
      Ава серсем ангу наистина е палячу но не и затова за което казваш ва кмета е избран ут народа ва той трябва да го поздравява ва за празници за нова гудина а не да се крие като срамежлива мума ва тва е се едно да кажеш на призидента чи е палячо закото поздравява българите на нова година той не може да ги поздрави лично затова е по тиливизура но кмета на общината трябва да се покаже който дойде дойде той е избран от много по малко хора ут призидента затва той трябва да е с тях но ве така си ги мислите тя работи но има още смехории жъ съ случват в то окаян град с те окаяни хора
  • 9
    Да
    Дали е така
    4 -3
    09:39, 3 яну 2020
    До изборите друскаше хорце с баби и с роми и то с мазна усмивка еми сега що да се прави на палячо макар да не е излизал от тази роля.
  • 10
    Та
    така
    5 -1
    09:43, 3 яну 2020
    Колко нещастни хорица има тук. Плюят,драскат, жалки душички.

Случаен виц

Последни новини