Акценти по Viasat през януари

Страна на големи котки | Viasat Nature
Започва от четвъртък, 2 януари, в 20:00 ч.
Брой епизоди: 6 x 60 мин.

Три могъщи лъвски клана в долината на р. Луангва се борят, за да завладеят земята и защитят малките си, докато опасностите ги дебнат на всяка крачка. Когато температурите се повишават по време на сухия сезон, всеки триумф и трагедия се виждат ясно. Дали лъвовете ще се справят с трудностите и ще преживеят най-голямото предизвикателство в живота си?

Клондайк | Viasat Explore
Започва от сряда, 25 декември, в 21:00 ч.
Сезон: 1, Брой епизоди: 6 x 60 мин.

В главната роля: Ричард Мадън (Медичите, Game of Thrones)

Поредицата е вдъхновена от истинските истории на ловците на богатство, борили се за оцеляване със суровите и жестоки условия на канадската територия около р. Юкон.

В центъра на действието са героите Бил Хаскъл и Байрън Епщайн - приятели от детството, които рискуват всичко, за да преследват мечтата си да забогатеят по време на златната треска от 80-те години на 19 в. в Клондайк.

Двамата авантюристи предприемат трудоемкото пътуване до дивия канадски район и срещат отчаяни и опасни хора, сред които алчни бизнесмени, съблазнителни куртизанки и местни племена, които са свидетели на унищожението на земята и хората им от решени на всичко предприемачи.

Гмуркачи за бодливо злато | Viasat Explore

Започва от четвъртък, 2 януари, в 22:00 ч.

Сезон: 1

Брой епизоди: 6 x 60 мин.

Поредицата следва шестима смели и харизматични герои, които се борят със свирепите стихии на Южна Нова Зеландия, за да открият гастрономическия еквивалент на диамантите за любителите на вкусната храна от цял свят.

Мястото, където се въдят големи бели акули - проливът Фово, не е за хора със слаби сърца. Печално известен със суровостта си и свирепите си бури, той не предлага гостоприемна среда за шестимата гмуркачи.

Те трябва да преодолеят смразяващите температури, постоянната заплаха от нападение на акули и опасностите на свободното гмуркане. За разлика от гмуркането за абалони, гмуркането за морски таралежи в дълбокия Юг не предполага водолазна бутилка с кислород. Гмуркачите ползват само основно оборудване - неопренов костюм, маска, шнорхел, колан с тежести и плавници. Те рискуват живота си всеки път, когато скачат във водата, за да задоволят изискванията на международния глад за ценния деликатес. Те разполагат с 24 часа след разтоварването на улова си да го обработят и пакетират за ресторантите и търговските обекти по света, преди качеството му да се влоши прекалено за износ.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини