Мъж намушкан до смърт в Борисовата градина

Полицията извършва оглед на местопроизшествието в Борисовата градина, където този следобед беше намушкан смъртоносно 48-годишен мъж. Нападателят му е 33-годишен мъж. Убийството е станало до „Спортна София“ около 15 часа. До кървавия инцидент се е стигнало, след като между жертвата и нападателя е възникнал скандал. 

Убиецът е задържан. По първоначални данни става въпрос за убийство, извършено по жесток начин.

Мястото е отцепено от полицията и се очква изявление от МВР.

„Нищо не съм видял, нито чул“, казва охранителят.  Мъжът обаче е видял,  20-тина минути преди трагедията,  двамата да стоят заедно на пейка в градината.

Сигналът за нападението е получен на тел 112 в 15.10 минути, уточни шефът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев. Подаденият сигнал е за сбиване между две лица.

Жертвата е на 48 години, потвърди той. Мъжът, който е с криминални регистрации,  е намушкан с нож в областта на лицето и в други части на тялото, но смъртоносна е лицевата прободна рана, посочи комисар Хаджиев.

Извършителят е задържан в зоната на престъплението. Той е на 33 години с регистрации за средни и тежки телесни повреди.

На този етап не може да се каже и дали двамата са се познавали. Но и жертвата, и убиецът са водили скитнически начин на живот. И двамата са от провинцията и нямат адресна регистрация в София. Убитият е от Разградско, а извършителят е родом от Кюстендил.

Засега убиецът не дава смислени обяснения за мотива си да посегне. Ще се преценява и неговото психично състояние. Ще бъдат направени проби за наличието на наркотични вещества, коментира още шефът на СДВР.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ге
    ГЕРБ
    0 0
    18:37, 26 ное 2019
    Обещаните от нас видими резултати.
Последни новини