Ожесточена надпревара за следващия проект на Оливия Уайлд

Оливия Уайлд ще продължи да се доказва като един от най-перспективните режисьори в Холивуд. След успешния си дебют „Зубрачките“, превърнал се в един от най-високо оценените филми сред критиците за тази година, тя ще снима нова романтична коледна комедия. Но явно паралелно с това подготвя и нов проект.

В момента няколко от най-големите студиа и стриминг платформи се надпреварват за правата върху „Don’t Worry Darling“, психологически трилър, който Уайлд ще режисира, но и в който самата тя ще участва. Според прогнозите на специалистите до края на седмицата трябва да е ясно кой ще е победителят.

Сценарият е дело на Шейн и Кари Ван Дайк. Плановете са Кети Силбърман, която бе сред сценаристите на „Зубрачките“, да подготви финалната версия. За момента знаем, че историята ще разказва за нещастна домакиня през 50-те, в чиято роля може би ще видим Уайлд. Продуцент ще е Рой Лий, работил по двете части на „То“, както и хорър класиките „Предизвестена смърт“ и „Гняв“.

В момента звездата от „Каубои и извънземни“ се снима в новия филм на Клинт Истууд „The Ballad of Richard Jewell“, разказващ потресаващата истинска история на обвинения за терорист охранител. Паралелно с това тя подготвя и следващите си режисьорски опити, за които тепърва ще научаваме повече подробности.
 

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини