"Борислав" надделя над "Хасково" 1957

Отборът на „Борислав“ Първомай се наложи над „Хасково“ 1957  с минималното 1:0 в мач от 25-тия междинен кръг на Югоизточна Трета лига. Двубоят се изигра на градския стадион в гр. Първомай.

Единственото попадение в мача дойде в средата на второто полувреме. След спечелена дузпа от страна на Ангел Здравчев, Венци Гюзелев бе точен от бялата точка, за да изведе първомайци напред в резултата. В самия край на мача, гостите имаха шансове за изравнителен гол, но вратарят на домакините Янко Шинлаков отново се отличи с няколко спасявания.

След този кръг хасковлии отстъпват 6-тото място на „Миньор“ Раднево. „Борислав“ се изравнява по точки с отборите на „Сокол“ Марково, „Левски“ Карлово и Карнобат. Първомайци заемат 12-тата позиция в лигата.  

Ново тежко гостуване предстои на първомайския отбор в Нова Загора, където футболистите ще се изправят срещу намиращия се на 3-та позиция в класирането Загорец. Двубоят ще бъде на 13.04 (събота) от 17:00 ч.

Отборът на „Борислав“ срещу хасковлии:

Янко Шинлаков, Мартин Здравчев, Михаил Митев, Васил Василев, Йордан Дочев, Илия Янков, Радослав Влашев, Ангел Здравчев (<>Стоян Григоров), Венци Гюзелев (<>Тенчо Тенев), Георги Стайков, Васил Колев (<>Динко Митрев).

Атанас Узунов

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини