5 °C

„Борислав“ започва подготовка със стария треньор, но с нов управител

Представителният тим на ФК "Борислав" стартира подготовката си за пролетния дял от първенството в Югоизточната Трета лига на 11 януари (събота) от 14 часа на Градския стадион в Първомай. В календара на клуба са фиксирани и датите на контролите през зимния подготвителен период:

18.01. (събота) - Борислав - Спартак Пд от 11 ч на Градския стадион в Първомай
25.01. (събота) - Гигант - Борислав в Съединение
29.01. (сряда) - Борислав - Гигант в Първомай
8.02. (събота) - Борислав - Родопа См в Първомай
15.02. (събота) - Борислав - Асеновец в Първомай

Клубът има нов Управитeлен съвет и председател. На проведенотo на 23 декември редовно Общо събрание на членовете на ФК "Борислав" основна точка в дневния ред бе избор на нов Управителен съвет, поради изтичане мандата на предишния. Прието бе предложението съставът на УС да бъде редуциран до петима членове, вместо досегашните седем. В състава на новия Управителен съвет влязоха Борислав Минев, Светозар Славчев, Николай Шанков Бонев, Николай Кънчев Бонев и Костадин Момчилов. За председател на УС бе избран Борислав Минев, представител на фирмата "Бор Чвор", която се ангажира да подпомага издръжката на клуба, съвместно с Община Първомай. Контролният съвет запази числеността си от трима членове, като към досегашните Георги Георгиев и Желязко Мирчев се присъедини Михаил Начев.
На събранието присъства и кметът на общината Николай Митков, който изрази увереност, че проблемите пред ФК "Борислав" вече са в миналото и в следващите години клубът ще се развива. Той заяви, че очаква и други фирми от града и района да се включат в подпомагането на футболния клуб, който със своята 95-годишна история е една от най-старите съществуващи организации в града.

Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (19)

 • 1
  Бо
  Боню Николаев Стайков
  9 -5
  16:43, 7 яну 2020
  Надеждата да виждаме момчета от Първомай да играят футбол е "Марица "-Любеново.
  • Га
   Ганю
   7 -5
   17:14, 7 яну 2020
   Тая есен отидох на един мач у Любеново и разпознах трима местни играчи
  • Йо
   Йото
   4 -3
   12:55, 9 яну 2020
   На повечето момчета от Първомай не им се играе футбол Боню. Рита им се топка един път седмично без да се напъват много и Любеново е идеалното място за това
 • 2
  Ни
  Николай
  15 -5
  16:46, 7 яну 2020
  Борислав Минев този наркоман който е вечно пиян идругиран ли ще управлява Борислав та той си няма понятие от футбол.Двамата Боневиединият адвокат на циганите а другият селяк от Градина ще го направят технически директор.Това е падението на Борислав.
 • 3
  Ва
  Васил
  11 -4
  16:51, 7 яну 2020
  Този селянин Бонев ако го направят тех.директор това ще е падение на футбола в Първомай.Трябва да е човек легенда на Борислав а не такав който няма и минута изиграна за Борислав а е грал в С.Градина.
  • Ва
   Васил
   6 -1
   17:11, 7 яну 2020
   Много си прав Боню
 • 4
  ##
  ##$#
  9 0
  18:34, 7 яну 2020
  Който дава парите поръча музиката,ама в други цивилизовани страни синовте на шефа тръгват от най -ниското стъпало,за да станат специалисти в дадена област, но ние сме държава на златните ланци и парадиращата безнаказаност!
 • 5
  Ни
  Николай
  12 -3
  18:47, 7 яну 2020
  Този наркоман го направили председател на управителния съвет,какво падение на футбола в Първомай.
 • 6
  Ср
  Срам
  10 -8
  18:59, 7 яну 2020
  Срамно е, че човекът, който се опитва и помага, вместо да бъде похвален, получи поредната доза злобарски писания. Обидното съдържание е редно да бъде премахнато от Първомай нет. Медията носи отговорност за непремахнатите обидни коментари.
  • Пъ
   Пърумаец
   11 -2
   20:14, 7 яну 2020
   Човек който есъден и осъден за побоища и какви ли не други деяния.Мен лично немее срам.
  • Wh
   whatever
   0 -4
   18:40, 9 яну 2020
   То и Стоичков извън футбола не беше цвете за мирис... Виж коментара
 • 7
  12
  123
  13 0
  19:38, 7 яну 2020
  А бе, що не вземете да го закриете тоя Борислав вместо да се напъвате да съживявате eдин умреляк?
 • 8
  Ст
  Стига глупости
  11 -1
  21:02, 7 яну 2020
  Едно време се играеше за едното име.. Сега спонсори им търсят на големите професионалисти, че и богатата община и тя дава.. Какъв футбол бе хора какви 5 лева, това е срамно да се гледа даже
 • 9
  Фр
  Фръц
  10 0
  22:12, 7 яну 2020
  И как тази ограбена потънала опоскана община ще подпомага фк Борислав е Ники Илийчо големи сте големи.
  • Ни
   Ники Илийчо
   0 0
   20:34, 9 яну 2020
   Че кой го е еня за футбола бе тъпако
 • 10
  Кр
  Кръц
  9 -1
  22:18, 7 яну 2020
  Илийката обеща предизборно за Марица Любеново 20000 дано не ни излъже пак както до сега.
 • 11
  Ил
  Илия Г.
  4 -1
  12:43, 9 яну 2020
  Ако бяхте избрали мен за президент много поводи за гордост щяхте да имате
  • Ди
   Димитър Я.
   3 -2
   12:52, 9 яну 2020
   А аз щях да съм технически директор
 • 12
  Ва
  Васил
  4 -1
  08:43, 10 яну 2020
  Кой дава парите Бор Чвор 50000лв а общината 110000лв.Отбора нее общински а общината дава два пътиповече от спонсора.Общината няма пари да си оправи улиците ще дава пари на някой си измислен треньор и футболисти от другаде вече свършили с футбола.

Хороскоп за 29.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От заниманията си ще спечелите, както в духовен, така и в материален план. От вас зависи дали ще постигнете очакваното удовлетворение от работата и срещите си. Преодолейте инерцията си и ще бъдете възнаградени. Любимият човек очаква повече от вас и вие знаете как да го удовлетворите.
29 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес ще се окажете в центъра на страстите на хората около вас и ролята на техен регулатор като ще ли е точно за вас. Приемате спокойно всяко нещо, случващо се на близките ви и сте в състояние трезво да прецените всяка ситуация. Възможно е обаче това да ви поизтощи, затова не забравяйте навреме да помислите за себе си.
29 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не разполагате с нужната ви информация и докато не си я набавите, сте възпрепятствани да вземете окончателно решение. Настроението ви ще се подобри и делата ви ще потръгнат напред, за това ще се погрижи доверен човек, с когото имате засилено общуване. Промените в семейството ще ви накарат да се съобразявате с тях.
29 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Материални придобивки ще подобрят настроението ви. Нямате причини да сте недоволни от живота си. Дава ви се добра възможност да успеете, от вас зависи на къде ще насочите интересите и усилията си. Не търсете несъществуващи причини да се оплаквате, има толкова неща, заради които си струва да се живее.
29 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Очаква ви натоварен ден, по време на който ще ви се налага да взимате решенията си в движение. Бъдете готови за всякакви изненади и не смятайте каквото и да било да абсолютно сигурно. Установявате връзка с изключително полезен за вас човек, който занапред много ще ви помага. Предстоят ви приятни мигове с любимия човек, не се лишавайте от тях заради работата си.
29 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Изяви за онези, които се занимават с творческа дейност. Имате изострена чувствителност и това ви помага да усещате и претворявате вълненията си така, че да бъдат интересни за широката публика. Обърнете повече внимание на сърдечната си връзка и не наранявайте човека, дръзнал да търси от вас любов.
29 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
29 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Добри новини свързани с професионалните ви ангажименти или тези на ваши близки ще ви радват днес. Може да се наложи да промените плановете си за близкото бъдеще и то в желана насока. Откриват ви се нови перспективи и е много вероятно мислите ви да бъдат изцяло насочени в тази насока и въобще да не ви е до забавления.
29 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не пропускайте да поздравите близък човек за успеха му, както и да се погрижите за собствените си дела. Изглаждане на различията помежду ви може да направи чудеса за вас. С приятели ще ви бъде по-лесно да намерите верния тон и в компанията им да се забавлявате вечерта.
29 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Повечето от вас ще се вълнуват от проблемите на работното място. Енергията, която влагате ще направи възможно постигането на целите, а също така няма да ви липсват и развлечения. Любовта е сред темите, които живо ви интересуват и ще й отделите подобаващо място в мислите и постъпките си.
29 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
29 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес ще успеете да се справите с проблем, който сте смятали за много трудно разрешим. Наистина няма да ви е лесно, но вие сте упорити когато се касае за работата ви. Не прибързвайте в решенията си, а разчитайте на подкрепата и съветите на близките си хора. Предстои ви приятно прекарване вечерта, не го пропускайте.
29 фев 2020
Последни новини