22 °C

„Борислав“ започва подготовка със стария треньор, но с нов управител

Представителният тим на ФК "Борислав" стартира подготовката си за пролетния дял от първенството в Югоизточната Трета лига на 11 януари (събота) от 14 часа на Градския стадион в Първомай. В календара на клуба са фиксирани и датите на контролите през зимния подготвителен период:

18.01. (събота) - Борислав - Спартак Пд от 11 ч на Градския стадион в Първомай
25.01. (събота) - Гигант - Борислав в Съединение
29.01. (сряда) - Борислав - Гигант в Първомай
8.02. (събота) - Борислав - Родопа См в Първомай
15.02. (събота) - Борислав - Асеновец в Първомай

Клубът има нов Управитeлен съвет и председател. На проведенотo на 23 декември редовно Общо събрание на членовете на ФК "Борислав" основна точка в дневния ред бе избор на нов Управителен съвет, поради изтичане мандата на предишния. Прието бе предложението съставът на УС да бъде редуциран до петима членове, вместо досегашните седем. В състава на новия Управителен съвет влязоха Борислав Минев, Светозар Славчев, Николай Шанков Бонев, Николай Кънчев Бонев и Костадин Момчилов. За председател на УС бе избран Борислав Минев, представител на фирмата "Бор Чвор", която се ангажира да подпомага издръжката на клуба, съвместно с Община Първомай. Контролният съвет запази числеността си от трима членове, като към досегашните Георги Георгиев и Желязко Мирчев се присъедини Михаил Начев.
На събранието присъства и кметът на общината Николай Митков, който изрази увереност, че проблемите пред ФК "Борислав" вече са в миналото и в следващите години клубът ще се развива. Той заяви, че очаква и други фирми от града и района да се включат в подпомагането на футболния клуб, който със своята 95-годишна история е една от най-старите съществуващи организации в града.

Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (19)

 • 1
  Бо
  Боню Николаев Стайков
  9 -5
  16:43, 7 яну 2020
  Надеждата да виждаме момчета от Първомай да играят футбол е "Марица "-Любеново.
  • Га
   Ганю
   7 -5
   17:14, 7 яну 2020
   Тая есен отидох на един мач у Любеново и разпознах трима местни играчи
  • Йо
   Йото
   4 -3
   12:55, 9 яну 2020
   На повечето момчета от Първомай не им се играе футбол Боню. Рита им се топка един път седмично без да се напъват много и Любеново е идеалното място за това
 • 2
  Ни
  Николай
  15 -5
  16:46, 7 яну 2020
  Борислав Минев този наркоман който е вечно пиян идругиран ли ще управлява Борислав та той си няма понятие от футбол.Двамата Боневиединият адвокат на циганите а другият селяк от Градина ще го направят технически директор.Това е падението на Борислав.
 • 3
  Ва
  Васил
  11 -4
  16:51, 7 яну 2020
  Този селянин Бонев ако го направят тех.директор това ще е падение на футбола в Първомай.Трябва да е човек легенда на Борислав а не такав който няма и минута изиграна за Борислав а е грал в С.Градина.
  • Ва
   Васил
   6 -1
   17:11, 7 яну 2020
   Много си прав Боню
 • 4
  ##
  ##$#
  9 0
  18:34, 7 яну 2020
  Който дава парите поръча музиката,ама в други цивилизовани страни синовте на шефа тръгват от най -ниското стъпало,за да станат специалисти в дадена област, но ние сме държава на златните ланци и парадиращата безнаказаност!
 • 5
  Ни
  Николай
  12 -3
  18:47, 7 яну 2020
  Този наркоман го направили председател на управителния съвет,какво падение на футбола в Първомай.
 • 6
  Ср
  Срам
  10 -8
  18:59, 7 яну 2020
  Срамно е, че човекът, който се опитва и помага, вместо да бъде похвален, получи поредната доза злобарски писания. Обидното съдържание е редно да бъде премахнато от Първомай нет. Медията носи отговорност за непремахнатите обидни коментари.
  • Пъ
   Пърумаец
   11 -2
   20:14, 7 яну 2020
   Човек който есъден и осъден за побоища и какви ли не други деяния.Мен лично немее срам.
  • Wh
   whatever
   0 -4
   18:40, 9 яну 2020
   То и Стоичков извън футбола не беше цвете за мирис... Виж коментара
 • 7
  12
  123
  13 0
  19:38, 7 яну 2020
  А бе, що не вземете да го закриете тоя Борислав вместо да се напъвате да съживявате eдин умреляк?
 • 8
  Ст
  Стига глупости
  11 -1
  21:02, 7 яну 2020
  Едно време се играеше за едното име.. Сега спонсори им търсят на големите професионалисти, че и богатата община и тя дава.. Какъв футбол бе хора какви 5 лева, това е срамно да се гледа даже
 • 9
  Фр
  Фръц
  10 0
  22:12, 7 яну 2020
  И как тази ограбена потънала опоскана община ще подпомага фк Борислав е Ники Илийчо големи сте големи.
  • Ни
   Ники Илийчо
   0 0
   20:34, 9 яну 2020
   Че кой го е еня за футбола бе тъпако
 • 10
  Кр
  Кръц
  9 -1
  22:18, 7 яну 2020
  Илийката обеща предизборно за Марица Любеново 20000 дано не ни излъже пак както до сега.
 • 11
  Ил
  Илия Г.
  4 -1
  12:43, 9 яну 2020
  Ако бяхте избрали мен за президент много поводи за гордост щяхте да имате
  • Ди
   Димитър Я.
   3 -2
   12:52, 9 яну 2020
   А аз щях да съм технически директор
 • 12
  Ва
  Васил
  4 -1
  08:43, 10 яну 2020
  Кой дава парите Бор Чвор 50000лв а общината 110000лв.Отбора нее общински а общината дава два пътиповече от спонсора.Общината няма пари да си оправи улиците ще дава пари на някой си измислен треньор и футболисти от другаде вече свършили с футбола.

Хороскоп за 03.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Възможно е днес да се разочаровате от развитието на събитията на работното място, но за щастие ще ви се отдаде възможност да постъпите по начин, който в крайна сметка да ви удовлетвори. Подновявате стара връзка което настина ви въодушевява. Бъдете внимателни обаче, за да не останат излъгани очакванията ви. Ще бъдете заинтригувани от нещо.
03 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С желание ще погледнете на предложение за повече развлечения днес, макар, че имате достатъчно свои ангажименти. При добра организация можете да имате всичко, което пожелаете. От вас зависи. Отношенията ви с някой, когото харесвате ще се задълбочат, бъдете търпеливи и по-малко своенравни.
03 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Физическият ви тонус е отличен и това ще ви позволи да предприемете действия в много посоки. Ще се ангажирате с много задачи, а това предполага повече отговорност и концентрация. Не пренебрегвайте непосредствените си задължения. Съсредоточете се и определете приоритетите си. Намерете време и за разтоварване. На някои от вас предстои дълго пътуване.
03 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Налага се да свършите доста неща днес. Някои от вас са си поставили доста амбициозни цели и нямате никакво време ако сте решили да успеете на време. Притежавате необходимите качества и ви е нужна малко повече концентрация, за да се справите. Все по-близо сте до сърцето на желания човек и просто трябва да проявите търпение и да не насилвате събитията.
03 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Няма съмнения, че с труда и упорството си създавате предпоставки за положителни развития в живота си. Сътрудничеството с влиятелен човек ще ускори придвижването на конкретна задача от сферата на професионалните интереси, образованието, бизнеса или в социален аспект. Всичко започнато днес обещава да свърши навреме и успешно.
03 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днес сте изключително работоспособни и смятате, че с всичко което ви очаква можете да се справите сами. Наистина имате реални шансове за успех, но не пренебрегвайте мнението и помощта на околните. Със сигурност могат да са ви от полза. Случайно ще разберете нещо много важно за вас и това ще ви зарадва. Съхране-те част от енергията си и зарадвайте приятно семейството си.
03 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Духовната ви принадлежност към общочовешките ценности ви кара да търсите и да общувате с хора, близки по дух и култура. Ще дадете изява на претенциите си към някого, но това няма да го отдалечи от вас, напротив. Щастливи ще бъдете да откриете, че имате сродни интереси и се вълнувате от общи преживявания.
03 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Имате доста проблеми на работното място днес, но желанието ви за успех е по-силно от всичко, затова няма да е чудно че бързо успявате да се справите с тях. Мил жест от страна на близък приятел ще ви накара да се чувствате особено значими. Силните чувства, които изпитвате към определен човек могат да станат причина за нещо, което съвсем не очаквате.
03 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С работата си през последните дни сте създали условия за по-ускорено развитие на събитията. Няма да останете безучастни и днес, ще продължите активно да следвате логиката им, приобщавайки към идеите си и други съмишленици. За всички от знака е в сила прогнозата, че скоро ще получат това, към което се стремят.
03 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
С цената на повече труд и нерви ще свършите предвиденото за днес. Не бъркайте интуицията с желанията си, за да не объркате и посоката. Ако ви измъчват съмнения, потърсете подходящия човек, с когото можете да споделите вълненията си. Освен, че ще получите добър съвет, ще ви стане и по-леко на душата. Финансова подкрепа.
03 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Радвате се на добро настроение днес, което до голяма степен е обусловено от положителното развитие на делата ви в личен план. Успявате да стабилизирате отношенията си с човек на когото особено държите и това повдига духа ви. За предпочитане е да не предприемате нищо грандиозно днес, тъй като едва ли ще бъдат изпълнени всичките ви очаквания.
03 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
03 юни 2020
Последни новини