Джеки Чан и Крис Тъкър намекват за "Час пик 4"

Възможно ли е наистина да видим това продължение? За момента нямаме никаква официална информация дали се подготвя „Час пик 4“. Все пак звездите в поредицата Джеки Чан и Крис Тъкър са много заинтеесувани този филм да бъде направен и ни правят съвсем неприкрит намек за това.

Наскоро Чан празнува 65-ия си рожден ден. Сред гостите на партито бе и неговият приятел Тъкър, който побърза да поздрави рожденика в Инстаграм. И докато на една от снимките виждаме двамата да позират усмихнати, друга снимка предизвика безкрайно много коментари и спекулации. Просто защото на нея и двете звезди показват... четири пръста.

Дали все пак те не се шегуват? Възможно ли е да ги видим отново в акция? Това са въпросите, които всички започнаха да си задават след публикуването на снимките. Всъщност отдавна се говори за това продължение, още след премиерата на „Час пик 3“ през 2007 г. През 2016 г. излезе и телевизионен сериал по същия сюжет за двете ченгета, които постоянно се забъркват в проблеми, но той не пожъна очаквания успех и така и не се стигна до негов втори сезон.

През февруари тази година Тъкър призна, че се работи по сценария на следващия „Час пик“ и се изпипват всички детайли, така че филмът да се получи на нивото на предишните три. За момента няма режисьор, който да работи официално по този проект.

Паралелно с това, STX разработват идея за същия сюжет, но с жени в главните роли. Според някой слухове звездата от „Мега звяр“ Ли Бинбин е една от актрисите в този проект. Сега въпросът е кой от двата филма ще бъде направен първи.  

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини