Любими актьори ще забъркат „Спанак с картофи“

Въпреки кулинарния привкус в заглавието, комедията „Спанак с картофи” наднича в съблекалнята на трио футболни съдии преди и след мача. Трима мъже – Иво Аръков, Антоан Попов и Кирил Ефремов - уж колеги, уж дружески настроени, а същевременно съперници за жени и постове. Дали ще спазят уговорката да „работят в екип” в името на общия успех и „големия футбол“ и дали ще им се размине само с нецензурния припев „Съдията, съдията…”?

Автор на текста е унгарецът Золтан Егреши и това е една от многото му пиеси, написана през 1998 г. “Спанак с картофи” е една безумно смешна и същевременно интелигентна, съвременна комедия. Тя е световен хит, поставен в повече от 23 страни.

Тримата футболни съдии, техните взаимоотношения, страсти, игри, техните конфликти, това са три съдби преплетени през призмата на футбола и поднесени с невероятни комични ситуации и диалози, които ще разсмеят всеки от нас.

Под режисурата на Богдан Петканин трима любими актьори ще забъркат „Спанак с картофи“ за първомайската публика на 22 януари 2024 година в 19 часа. Цената на „една порция“ е 16 лв. Билети се продават в библиотеката на ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий“.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Случаен виц

Последни новини