Драгойна става притегателен център за честване на 3 март

  Връх Драгойна все повече се превръща в притегателен център за отбелязване на 3 март, сподели Станимира Раева, председател на Туристическото дружество „Траки“. Тази година в традиционния поход на първомайските планинари се включиха асеновградското дружество „Устремени“, туристи от дружеството в Брацигово,Туристически информационен център- Брезово, Сдружение „Ангел войвода“ от Димитровград, много гости от Хасково, Пловдив, ученици от СОУ „Проф. Д-р Асен Златаров“.

  Издигането на българския трибагреник този път беше предварително подготвено. Никола Дяков,Ангел Папазов, Георги Георгиев,Антон Антонов и Пламен Иванов се погрижиха знамето да има постамент и пилон. С възрожденски песни и пламенни думи 3 март беше отбелязан от най-високия връх в общината.

  Дружеството е отворено за инициативи и предложения, които биха направили празника още по-вълнуващ и би привлякъл и други родолюбиви българи.

  Теодора Кирякова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Гл
   Гласът на Хората
   4 -1
   11:17, 5 мар 2019
   Гласът на Хората счита, че връх Драгойна е подходяща дестинация за планински туризъм и призовава хората да го изкачват когато могат, не само на 3 март. Знаейки че ако се посее внушение, след това може да се пожъне всяка една любов, Гласът на Хората призовава всички хора, изкачвайки се по пътеките към Драгойна, да не хвърлят боклуците си наляво-надясно и да не мислят единствено за това, как горе ще пушкат и ще се тупат в гърдите. Вглеждайки се във величието на природата от високо, хората по-ясно ще осъзнаят „похлупака“, под който са затиснати.

   Гласът на Хората получи световъртеж от свръхпродукцията на Първомай.нет.
  • 2
   Лу
   Лудото Коле
   1 -3
   19:47, 5 мар 2019
   Добре, че беше туристическото дружество "Траки" за да открием връх Драгойна и да тръгнем да го покоряваме. НЕ, не знаехме за него, а също ни и беше страх да го покорим. Добре, че бяха те за да почнем да са качваме.
   -----
   Ако искате да си правите четки и други по-специални работи - събирайте са по хотелите, а не тука публично да си цилувсти и да си прайти смучки. А става ли?
  • 3
   11
   1111
   4 -1
   00:02, 6 мар 2019
   Немойте да турате ирландския тракиец за начелник на дружеството, че и нега жъ затрие

  Хороскоп за 16.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В движение и работа ще премине деня за повечето от вас. Прекалената ви активност може да ви създаде проблеми, бъдете внимателни с онези, които не споделят идеите ви. Спазвайте добрия тон и не се поддавайте на провокации, така ще запазите спокойствието и работоспособността си.
  16.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес не разчитайте на случайността, а действайте. Постарайте се сами да потърсите решение на въпросите, които ви интересуват, и едва тогава прибягвайте до помощ от другите. Откриват ви се възможности, които не бива да пренебрегвате. Успешни ще са пътуванията ви, но внимавайте с изправността на автомобила си, ако шофирате.
  16.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отнесете се с разбиране към проблемите на хората от обкръжението си и не злоупотребявайте с търпението им. На работното място ще се появят нови изисквания, с които ще трябва да се съобразявате. Няма да ви е лесно, но предвид уменията ви, ще се справите. В края на деня потърсете подходящи начини за разпускане.
  16.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Търсещите промяната ще започнат на чисто в професионалната сфера и това ще осмисли живота им. Промени се предвиждат и в личните ви взаимоотношения. Загатната до сега връзка ще премине в друга фаза, за едни напред, за други, означаваща край. Не бъдете в нищо прибързани. Внимателно обмисляйте възможностите си.
  16.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес ще осмислите много от нещата, които ви предстоят и ще се опитате да намерите най-доброто решение на решаващ въпрос. Не бъдете предубедени към определени подходи, а се опитайте да сте отворени към всяко едно нещо, което може да ви е от полза. Въпрос, касаещ личния ви живот не търпи отлагане, затова ще трябва да отнемете от работното си време.
  16.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Новости от интимен характер ще разнообразят деня ви. За някои те ще са свързани с появата на нова личност, а за други с обяснения и не дотам желани емоции. Във всички случаи ще се съобразявате повече със себе си и по-малко с околните. Следвайте целите си и ще останете доволни от свършеното.
  16.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Очертават се успешни ходове, а вие отдавна давате заявка за тях. Ще ви се предложи възможност, която, ако добре използвате , резултатите ще ви радват. Подкрепата на близките ще ви стимулира към действие. За някои се очертава вълнуващ разговор с човек, към когото не сте безразлични.
  16.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят се очертава като особено ползотворен за повечето от представителите на зодията. Днес кипите от енергия и хъс за работа. Справяте се чудесно с професионалните си задължения и имате голям успех в контактите си с делови съмишленици. От голямо значение ще се окаже способността ви да мислите бързо.
  16.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Бъде практични и не лишавайте околните от възможността да се включат в работата ви. Денят предразполага към споделеност във всичко. Дистанцирането ще ви направи тъжни. По-малко говорете и никакъв случай за неща, които не мислите. В противен случай ще си навлечете неприятности.
  16.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще работите за собствените за интересите си, без да се съобразявате с околните. Постигнатото може и да ви удовлетвори, но дали няма да нараните някого с поведението си. Ако това ви интересува, станете по-дискретни и учтиви в отношенията си. Пазете се да не попаднете на по-хитри от вас хора.
  16.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Без да губите настроение, ще се включите в събитията на деня. Срещите ще ви носят добра перспектива за бизнеса ви, но разбира се, ако покажете активността си. Бъдете добри и не губете мярката в общуването, като не се поддавате и на ласкателства. Бъдете себе си и няма да ви липсват хубави емоции.
  16.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Очевидно доброто ви настроение е заразително. Съсредоточената ви работа върху нещо, което според вас е печелившо, дава резултати. Останете верни на себе си и не пропускайте да споделите вълненията си с близък човек. Бъдете повече време с партньора си, дори това да ви струва усилия. Сега е момента.
  16.09.2019
  Последни новини