3 °C

Драгойна става притегателен център за честване на 3 март

  Връх Драгойна все повече се превръща в притегателен център за отбелязване на 3 март, сподели Станимира Раева, председател на Туристическото дружество „Траки“. Тази година в традиционния поход на първомайските планинари се включиха асеновградското дружество „Устремени“, туристи от дружеството в Брацигово,Туристически информационен център- Брезово, Сдружение „Ангел войвода“ от Димитровград, много гости от Хасково, Пловдив, ученици от СОУ „Проф. Д-р Асен Златаров“.

  Издигането на българския трибагреник този път беше предварително подготвено. Никола Дяков,Ангел Папазов, Георги Георгиев,Антон Антонов и Пламен Иванов се погрижиха знамето да има постамент и пилон. С възрожденски песни и пламенни думи 3 март беше отбелязан от най-високия връх в общината.

  Дружеството е отворено за инициативи и предложения, които биха направили празника още по-вълнуващ и би привлякъл и други родолюбиви българи.

  Теодора Кирякова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Гл
   Гласът на Хората
   4 -1
   11:17, 5 мар 2019
   Гласът на Хората счита, че връх Драгойна е подходяща дестинация за планински туризъм и призовава хората да го изкачват когато могат, не само на 3 март. Знаейки че ако се посее внушение, след това може да се пожъне всяка една любов, Гласът на Хората призовава всички хора, изкачвайки се по пътеките към Драгойна, да не хвърлят боклуците си наляво-надясно и да не мислят единствено за това, как горе ще пушкат и ще се тупат в гърдите. Вглеждайки се във величието на природата от високо, хората по-ясно ще осъзнаят „похлупака“, под който са затиснати.

   Гласът на Хората получи световъртеж от свръхпродукцията на Първомай.нет.
  • 2
   Лу
   Лудото Коле
   1 -3
   19:47, 5 мар 2019
   Добре, че беше туристическото дружество "Траки" за да открием връх Драгойна и да тръгнем да го покоряваме. НЕ, не знаехме за него, а също ни и беше страх да го покорим. Добре, че бяха те за да почнем да са качваме.
   -----
   Ако искате да си правите четки и други по-специални работи - събирайте са по хотелите, а не тука публично да си цилувсти и да си прайти смучки. А става ли?
  • 3
   11
   1111
   4 -1
   00:02, 6 мар 2019
   Немойте да турате ирландския тракиец за начелник на дружеството, че и нега жъ затрие

  Хороскоп за 20.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ваша молба ще бъде удовлетворена и ще получите нужното ви разрешение. Ако сте решили да предприемате рисковани начинания отложете го за друг път. Денят не е подходящ за това има голяма вероятност да загубите значителна сума. Постъпка на ваш близък ще ви го представи в неподозирана светлина. Имате достатъчно време да намерите решение на проблем, който ви занимава напоследък.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Започвате чудесно новата работна седмица. Действате с размах днес, тъй като имате много работа и идеи, които чакат да бъдат осъществени. Предпочитате да работите самостоятелно, тъй като така е най-сигурно, че ще успеете да се справите с плановете си. Привлечени сте от идеята на свой близък и се стараете да я доразвиете.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Неотстъпчиви сте по отношение на намеренията си и няма да позволите на чуждото мнение и емоции да ви влияят прекалено много. Ще изградите успешно сътрудничество с някой, с когото предстои да вървите в една посока напред в бъдещето си. Създавате нещо ново и то скоро ще ви донесе първите добри резултати.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Това, което ви привлича ще стане причина да отделите голяма част от времето си, за да го постигнете. За много от вас то е свързано с бизнеса или професионалната ви работа. Да сте близо до любимия ви човек е също ваша необходимост. Раците ще имат емоционална среща и вълнуваща вечер.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Мнозина от вас днес са обхванати от творчески колебания. Не сте сигурни точно какъв подход да предприемете при важно начинание. Мислите ви се лутат в разнопосочни идеи. Опитайте се да отсеете онези, които ви се струва, че ще донесат оптимални резултати. Разговор с ваш партньор може много да ви помогне.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Укротете темпото, амбициите ви са прекалено смели и е възможно да не постигнете всичко онова, към което се стремите. Нека това не ви отказва от намеренията ви, но бъдете разумни. Не рискувайте излишно, можете да бъдете на подходящото място в подходящия момент и без много шум. Успешно ще решите възникнал проблем у дома.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  С участието си в печеливш проект ще повишите доходите си, освен, че ще натрупате повече опит и самочувствие. И по други причини има защо да бъдете доволни, в дома си ще се радвате на добри вести. Някои от тях са свързани с бита и пътуванията ви, ваши или на близките ви.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Бъдете по-уверени в себе си. Както вие умеете да насърчавате, така би ви било от полза нечие одобрение сега. Доверявайте се само на проверени хора. Така ще си спестите неприятности. Помислете как да направите вечерта интересна за любимите си хора. Това ще ви сплоти и направи по-добри.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Убедителни и точни, ще фокусирате вниманието на другите върху наболелите теми и ще предлагате решения. Ако сте искрени и честни, ще ви бъде лесно в реализация на всичко, с което се захващате. За онези, които не са ви познати се доверете на специалистите. Отношенията в семейството постепенно се изясняват, в случай, че са били влошени до сега.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Много добри попадения в бизнес начинанията, където действате със свойствения си замах и афинитет към рисковете. В личен план също ви очакват приятни емоции свързани с харесван и желан от вас човек. Все пак не бъдете твърде настоятелни.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Търсенията ви в избрана от вас област ще ви отведат до интересни и неочаквани за вас открития. Напредъкът, който ще постигнете най-вероятно ще ви мотивира да продължите да действате в същата насока. Упоритостта и постоянството ви ще бъдат възнаградени.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Новостите ще ви направят по-смели и дръзки. Грижите ще отстъпят място на мечтите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Желана къща или друга семейна необходимост ще зарадва някои от вас. Колебанията ви ще се стопят и уверено ще пристъпите към изграждането на новия си живот.
  20 яну 2020
  Последни новини