Читалището в Първомай вече има своя електронна идентичност

Изображение 1 от 4

    За Деня на самодееца – 1 март, ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий“ получи своя съвременна идентична форма – електронен сайт.

    На адрес www.chitalishteparvomay1894.com е предоставена информация за историята и настоящето на читалището, за самодейните състави, за културния календар и други. На сайта могат да бъдат видени и записите от последните постановки на театралния колектив и концертните изяви на певческите състави.

    Сайтът е дело на двама десетокласници – Теодора Караславова и Иван Иванов и тяхната преподавателка Татяна Попова. Гимназистите учат в паралелка със софтуерен и хардуерен профил и създаването на сайта е реализация на техните умения и знания под ръководството на преподавателката им.

    На екипа са връчени сертификати като знак на благодарност за всеотдайността и ентусиазма, за положените усилия и признание за професионализъм. Чрез сертификатите учениците получиха и „препоръки и гаранция за качествата отговорност, постоянство, организираност, творчество и комуникативност“.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Гл
      Гласът на Хората
      0 0
      10:36, 5 мар 2019
      Ако приемем, че развитието на социума се подчинява на две групи фактори: възпиращи - война, глад, болести (и др.) и изграждащи - ясен хоризонт, социална защита (и др.), то описаните събития са от вторите. Това обаче едва ли ще обърне демографските тенденции. Все пак - малко светлинка.
    • 2
      11
      1111
      8 0
      00:08, 6 мар 2019
      Четь ко е написано и блея пу снимките и се сятам за но виц; "Тодор Живков награждава Владимир Живков с орден "Людмила Живкова"
    • 3
      Ба
      Бай Иван
      8 -1
      14:14, 6 мар 2019
      Похвално. Само да не забравите кръглата годишнина на председателя - 40 години на поста! Не мога да се сетя за друг такъв случай. Няма нужда да чака юбилея - и сега става за рекордите на Гинес.
      • Пт
        Птеродактил
        7 -3
        20:26, 6 мар 2019
        Че кой бяга от едни хилядо лева допълнително към пенсийката? Явно нашето читалище е доволно богато, та за може да си позволи едни 15 хиляди за председателска заплата. А навсякъде другаде длъжността председател на читалище е почетна и се заема от заможни общественици които вършат тази работа безплатно и на полза роду. Оглеждайки се наоколу мисля, че една госпожа Атанаска Велчева би била особено подходяща да поеме щафетата.
    • 4
      Би
      Бил Гейтс
      0 0
      11:56, 21 май 2019
      На тия будали нямаше ли кой да им каже, че за домейн на сайт НИКОГА не се избира такава идиотска върволица от букви и цифри, която никога не може да бъде запомнена, а дори и някой вундеркин да може, то едва ли ще може да я напише без грешка?
    • 5
      Жи
      жител на Връшка чука.....
      0 0
      01:48, 10 юни 2019
      Че кой бяга не само от хилядарката като председател , ами и от безплатните софри "" в бунара " след всяка премиера или първа изява , ами екскурзиите / семейно при това / с различните състави ...... Не е будала бачо ви Иван Караславов , нееее.....Да обсъжда отвлечени книги на известни само нему писатели с 20 души щатни зяпачи в ритуалната зала , ще намери пари , а за общо харесвани мероприятия - НЯМА , нъл тъй....Да , ама Анго е дал субсидията , и тя трябва да се изхарчи , щото иначе ще я орежат.......
    • 6
      Жи
      Жител на Малко Търново
      0 0
      01:53, 10 юни 2019
      И във почти всяка изява на Първомайското читалище / все още обществено / --- непременно участник с фамилия Караславов - само заради таланта , ли .....Хайде , де !
    Последни новини