8 °C

Пътен инцидент затруднява движението по надлеза до ДГ „Осми март“

Пътен инцидент затруднява движението на надлеза до детска градина „Осми март“.

В усложнената обстановка водачът на един автомобил е загубил управление, а друг не е успял да го избегне. На място са органите на реда, които ще съдействат за бързото преместване на автомобилите.

Полицията предупреждава водачите да се съобразяват със снеговалежа и усложнената пътната обстановка, която създава предпоставки за инциденти.

Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Kl
  kll
  21 0
  08:50, 14 дек 2018
  Каква усложнена пътна обстановка - няма и един пръст сняг. Да ръсят навреме пясък на надлеза
  • 12
   123
   15 -2
   08:59, 14 дек 2018
   А може би и да си сложат зимните гуми навреме.
 • 2
  Ве
  ВЕТЕРАН.
  12 0
  09:17, 14 дек 2018
  Пари държавата има дава да не пестят еми който чисти да излиза и пясък и сол да ръси днес не беше за чистене а за ръсене а той ми ги пусна с трактори с гребла в 8 и 15 да обикалят да замажат положението.
 • 3
  32
  321
  9 -1
  14:20, 14 дек 2018
  А някой от тези отговарящите за пътищата сети ли се по сухото време да сложи малко боя по тях,за да не се блъскаме един в друг и не обвинявайте шофьорите, а тези мърльовци в общината! пари се прахосват за какви ли не глупости и прищявки ,а за това, което е важно и съществено все няма.Хората се питат как все тук няма за нищо пари, а по съседни градове и общини има за всичко-и за улично осветление, и за маркировка, и за строежи, и за култура.Бавно, бавно първомай се превръща в мъртви сибирски полета.
 • 4
  Ба
  Бай Брадър
  6 -5
  16:37, 14 дек 2018
  Какъв пясък да ръсят при един пръст сняг.
  Сложете си хубави зимни гуми и карайте внимателно.
  Нали после прахоляка ние го дишаме.
 • 5
  Гу
  гумаджия
  5 -3
  16:59, 14 дек 2018
  На надлеза имаше ТИР. Ти чувал ли си за зимни гуми на товарни автомобили? Щото аз не съм.
  • Ба
   Бай Брадър
   4 -3
   11:16, 15 дек 2018
   Има и то много.
   Това,че не си чувал не значи че няма.
   Поредното доказателство,че първо говорим после мислим.
   Може да провериш в нета, ама са скъпи за това не ги слагат в БГ.
  • Ба
   Бай Брадър
   3 0
   11:26, 15 дек 2018
   Ако търсиш зимни гуми за ТИР в Събота на пазара, няма да намериш.
   То само с ядене не става, трябва ти и акъл.
 • 6
  До
  До Бай Брадър
  2 0
  16:18, 16 дек 2018
  Признавам, че си прав. Действително имало такива гуми /зимни/, но се използвали предимно в скандинавските страни. Дължа ти извинение!
 • 7
  Тр
  Три
  3 0
  21:40, 16 дек 2018
  Стига повтаряхте глупостите на властта! Не зимна гума ами и зимна верига на леда , който се беше образувал
  нямаше да ви удържи....Тарикатите да си поддържат пътищата - това трябва, а и си го плащаме предварително.

Хороскоп за 25.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В забързано темпо ще минава деня ви. Използвайте енергията си за да отхвърлите повече работа, имате всички шансове за придобивки от финансов и личен характер. Ще се имате вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да сте. Семейството ще ви подкрепи в предстояща надпревара с вяра в победата ви.
25 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отговорни и в добра кондиция, ще свършите повече от задачите си днес, независимо, че не ви липсва и желание за развлечения. Някои от вас ще открият за себе си своето ново поприще, на което ще посветят енергията си с удоволствие. Денят се свързва и с придобивки, най-вече за дома.
25 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Всичко е във възможностите ви, поставили сте си реализуеми цели и ще работите за тях. Други от вас ще са изкушени от възможността да се забавляват и няма да се колебаят дълго.
25 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Настроението ви е чудесно днес, а това е един необходим фактор за ползотворната ви работа. Денят ви се развива динамично, а това е добре дошло за вас. Имате реалната възможност да си осигурите сериозни финансови приходи.
25 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работата на повечето от вас днес ще премине в движение, а на някои дори може да им се наложи да пътуват по работа. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като ви очаква един наистина ползотворен ден. Срещате различни хора, които оставят у вас чудесни впечатления. Вечерта най-вероятно ще имате нужда от почивка, затова е за препоръчване да си останете у дома.
25 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не предизвиквайте съдбата, като продължавате да работите без почивка. Подарете си повече време за себе си и споделете с хората, които ви обичат вълненията си. Длъжни сте се съобразите с нуждите си, ако не искате скоро те да се превърнат в основен фактор, с който трябва да се съобразявате.
25 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Оптимистично настроени сте за бъдещето и възможните неблагоприятни новини едва ли ще ви разстроят. Наясно сте със ситуацията и добре разбирате възможностите, които ви се откриват и начините да се възползвате. Единствено прекалената самоувереност може да ви подведе в даден момент, но едва ли ще го допуснете.
25 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Няма да изпуснете предлагащ ви се шанс, дори това да постави на изпитание упоритостта и отговорностите ви. Няма съмнение, че можете да се справите. В личните си взаимоотношения не бъдете прекалено прями, колкото и да се цени това, рискувате да нараните някого с откровенията си. Бъдете сдържани и дипломатични.
25 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не отблъсквайте с лека ръка почитателите си, съвсем скоро може да се окажат много необходими. Перспективни делови ангажименти ще отнемат времето на мнозина от вас. Паричните постъпления от тях ще ви бъдат достатъчни да осъществите отдавна отлагани желания.
25 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще ви се наложи доста да се замислите относно начина, по който ще процедирате за в бъдеще. Изводите, които правите ще ви накарат да промените решително тактиката си на работа. Намерете време за ангажимент, който сте отлагали от доста време. Може би на неочаквано място ще успеете да попаднете да ценна за вас идея.
25 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прегледайте текущите си сметка, сред тях има такива, които не могат да бъдат отлагани. Започнат проект ще продължи да ви занимава и днес. Целите, които си поставяте са реализуеми, но е време да помислите и за допълнително финансиране, предвид големите ви очаквания. Битовите проблеми няма да ви затруднят.
25 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
25 фев 2020
Последни новини