21 °C

Планирани изключвания на тока в Първомай до средата на декември – вижте кога и къде

Планираните прекъсвания на захранването се извършват в случаите на ремонтни и инвестиционни дейности по разпределителната мрежа или при подадена заявка от клиент, информират от ЕР Юг – ЕVN група на сайта си. При тези случаи се изисква изключване на напрежението по мрежата с цел безопасност и бързина на работа, уточняват от дружеството.

При планирано прекъсване на захранването с ел. нергия ЕР Юг уведомява трябва да уведоми клиентите си чрез писмено съобщение в местен всекидневник не по-малко от 7 (седем) дни предварително за времето и продължителността на преустановяване или ограничаване на преноса на електрическа енергия. Съобщение се поставя и на входа на клиентския имот, където това е възможно.

Адресите на предстоящи и текущи планови изключвания се публикуват и на интернет страницата на дружеството. Има случаи обаче, в които това не винаги се случва навреме и информацията на сайта бива допълвана междувременно, което затруднява клиентите – както различни фирми, така и самите граждани.

Ето актуалния списък, качен към днешна дата (27 ноември), с адресите в Първомай, където са предвидени планови изключвания на тока до средата на месец декември:

28 ноември:

БОР, БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, ЖЕРАВНА, ЗОРНИЦА, ЙОАН ЕКЗАРХ, М. ГЕРДЖИКОВ, МАЛИНА, ОПЪЛЧЕНСКА/ДО №9, РАКОВСКА, РАКОВСКИ, РОЖЕН, СЛИВНИЦА, СПАРТАК, ЧАВДАР ВОЙВОДА, /ОБЩИНА ПЪРВОМАЙ, ДГС, СЕЛЕКТА, ЕТ КАТ 3, БАРДУК, ДОРА ИВАНОВА, ЕТ КРАСИ 2005, БИИС ЕООД, РЕИС МАН, ЕСКОМ ООД, КАРТАГЕН, КР. ТОДОРОВ, ОМЕГА АГРО ИНВЕСТ.

Срок на изключването от 09:00 до 15:00 ч.

29 ноември:

ДИМИТЪР БЛАГОЕВ, ИГЛИКА, КНЯЗ БОРИС I/ДО №35, ОРФЕЙ, ПЕЙО К.ЯВОРОВ, ПЕРУНИКА, СТЕФАН СТАМБОЛОВ, ХАН КРУМ, ХРИСТО БОТЕВ, ЯВОР/№1, ВСИЧКИ ФИРМИ НА И ОКОЛО ЦЕНТЪРА

Срок на изключването от 10:00 до 15:00 ч.

30 ноември:

ВАСИЛ ДРУМЕВ/СЛЕД № 51, ИГЛИКА, ПЕРУНИКА, ПЛОДОРОДИЕ, СТЕФАН СТАМБОЛОВ/СЛЕД №25, ХАН КРУМ, ХРИСТО БОТЕВ, /ФИРМИТЕ НУ ХР. БОТЕВ, ОБЩ. ПЪРВОМАЙ, КР. МУТАРЕВ, АЙ ДИ ИМПЕРИАЛ, ОБЛ. ДИРЕКЦИЯ ПО БЕЗОПАСТНОСТ НА ХРАНИТЕ, АГРОМАРКЕТ, А1 Б.Я, ПОСЕЙДОН 2Д

Срок на изключването от 10:00 до 15:00 ч.

3 декември:

АНГЕЛ КЪНЧЕВ/ДО №14, АРДА/№22, БАЧО КИРО, БОР/24, 25, 27, 29, 31, ВЪЧА/№2, 4, 6, 8, ЖЕРАВНА/ОТ №11 ДО №32, -МАРИЦА/21, ПАНАЙОТ ХИТОВ, СТЕФАН КАРАДЖА/№20, ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР/ФИРМИТЕ ПОЛЕТ, НАЛБАНТОВ, А1 Б.Я ЕАД

Срок на изключването от 10:00 до 16:00 ч.

4 декември:

БАЧО КИРО, ВАСИЛ ЛЕВСКИ/СЛЕД №13, ГРАНИТ, ДУНАВ, ЕЛИН ПЕЛИН, ИВАН ВАЗОВ/ДО №10, ИЗВОР, ИСКЪР, КАЛОЯН, МАРИЦА, ОТЕЦ ПАИСИЙ, ПАНАЙОТ ХИТОВ, ФИРМИТЕ ЕТ ДИМИТЪР СИРАКОВ, ХЕБРОС 56, ЕСКОМ ООД

Срок на изключването от 10:00 до 16:00 ч.

5 декември:

АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ/ДО №13, ВАСИЛ ЛЕВСКИ/ОТ №33 ДО №52, ЕЛИН ПЕЛИН/№2, ИВАН ВАЗОВ/ДО №26, ТОДОР КАБЛЕШКОВ/ДО №12, ТУНДЖА/ДО №8, ХАН АСПАРУХ/ДО №13, ЯНТРА, /Ф-МИТЕ РУСАТ, БАКЕ ЕООД, ШИПКА 99, ИРИДА 71

Срок на изключването от 10:00 до 16:00 ч.

6 декември:

ДУНАВ, ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР, КУБРАТ, /ФИРМИТЕ Р.ХАДЖИЮСЕИНОВ, ППКЗК ЕДИНСТВО 94

Срок на изключването от 10:00 -до16:00 ч.

10 декември:

БУЗЛУДЖА/ОТ №15 ДО №44,, ВАСИЛ ДРУМЕВ/ОТ №23 ДО №58, ИГЛИКА/СЛЕД №22, КАПИТАН РАЙЧО, КОЧО ЧЕСТИМЕНСКИ/ОТ №23 ДО №36, ЛАЗАР МАДЖАРОВ, ПЕРУНИКА, РОДОПИ/ОТ №16 ДО №23, САМУИЛ, СРЕБЪРНА, СТАМАТ ИКОНОМОВ, СТАРА ПЛАНИНА, СТЕФАН СТАМБОЛОВ, ФИРМИТЕ ЕСКОМ ООД, МАНОЛ ТЕНЧЕВ МАНОЛОВ, СД НИВАЛ 5, ЕТ РАДИЧЕВ И СИН

Срок на изключването от 10:00 до 16:00 ч.

11 декември:

ВЪЗРАЖДАНЕ/СЛЕД №28, ЕЛИН ПЕЛИН/ОТ №14 ДО №33, КИРИЛ И МЕТОДИЙ/ОТ №11 ДО №23, ХАН АСПАРУХ/ОТ №21 ДО №35

Срок на изключването от 10:00 до 16:00 ч.

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  22
  220 волта
  3 -2
  14:22, 27 ное 2018
  а защо нямаме целия ден ток на Перуника зад агроаптеката?нали сме планирани за 29 и за 30?
 • 2
  18
  180 волта
  24 0
  22:35, 27 ное 2018
  Що за идиотщина се върши в града!? Какви са тези ''профилактики'' посред зима и в студа,толкова ли заета беше тази фирма през лятото ,когато консумацията на ток не е толкова голяма ? Сега с часове трябва да стоят деца и възрастни на студено ,защото някой си позволява поредното своеволие в държавата.Няма ли да има санкции за тези обирджии?
 • 3
  Ве
  ВЕТЕРАН.
  0 0
  10:26, 16 дек 2018
  180 волта много правилно мислиш и аз съм на същото мнение без думи просто декември без ток означава който се отоплява на ток трябва печка да курдисва наготвена е моята вяра нямам на никой

Хороскоп за 19.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
19 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
19 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
19 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
19 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
19 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
19 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
19 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
19 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
19 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
19 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
19 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
19 сеп 2020
Последни новини