8 °C

Планирани изключвания на тока в Първомай до средата на декември – вижте кога и къде

Планираните прекъсвания на захранването се извършват в случаите на ремонтни и инвестиционни дейности по разпределителната мрежа или при подадена заявка от клиент, информират от ЕР Юг – ЕVN група на сайта си. При тези случаи се изисква изключване на напрежението по мрежата с цел безопасност и бързина на работа, уточняват от дружеството.

При планирано прекъсване на захранването с ел. нергия ЕР Юг уведомява трябва да уведоми клиентите си чрез писмено съобщение в местен всекидневник не по-малко от 7 (седем) дни предварително за времето и продължителността на преустановяване или ограничаване на преноса на електрическа енергия. Съобщение се поставя и на входа на клиентския имот, където това е възможно.

Адресите на предстоящи и текущи планови изключвания се публикуват и на интернет страницата на дружеството. Има случаи обаче, в които това не винаги се случва навреме и информацията на сайта бива допълвана междувременно, което затруднява клиентите – както различни фирми, така и самите граждани.

Ето актуалния списък, качен към днешна дата (27 ноември), с адресите в Първомай, където са предвидени планови изключвания на тока до средата на месец декември:

28 ноември:

БОР, БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, ЖЕРАВНА, ЗОРНИЦА, ЙОАН ЕКЗАРХ, М. ГЕРДЖИКОВ, МАЛИНА, ОПЪЛЧЕНСКА/ДО №9, РАКОВСКА, РАКОВСКИ, РОЖЕН, СЛИВНИЦА, СПАРТАК, ЧАВДАР ВОЙВОДА, /ОБЩИНА ПЪРВОМАЙ, ДГС, СЕЛЕКТА, ЕТ КАТ 3, БАРДУК, ДОРА ИВАНОВА, ЕТ КРАСИ 2005, БИИС ЕООД, РЕИС МАН, ЕСКОМ ООД, КАРТАГЕН, КР. ТОДОРОВ, ОМЕГА АГРО ИНВЕСТ.

Срок на изключването от 09:00 до 15:00 ч.

29 ноември:

ДИМИТЪР БЛАГОЕВ, ИГЛИКА, КНЯЗ БОРИС I/ДО №35, ОРФЕЙ, ПЕЙО К.ЯВОРОВ, ПЕРУНИКА, СТЕФАН СТАМБОЛОВ, ХАН КРУМ, ХРИСТО БОТЕВ, ЯВОР/№1, ВСИЧКИ ФИРМИ НА И ОКОЛО ЦЕНТЪРА

Срок на изключването от 10:00 до 15:00 ч.

30 ноември:

ВАСИЛ ДРУМЕВ/СЛЕД № 51, ИГЛИКА, ПЕРУНИКА, ПЛОДОРОДИЕ, СТЕФАН СТАМБОЛОВ/СЛЕД №25, ХАН КРУМ, ХРИСТО БОТЕВ, /ФИРМИТЕ НУ ХР. БОТЕВ, ОБЩ. ПЪРВОМАЙ, КР. МУТАРЕВ, АЙ ДИ ИМПЕРИАЛ, ОБЛ. ДИРЕКЦИЯ ПО БЕЗОПАСТНОСТ НА ХРАНИТЕ, АГРОМАРКЕТ, А1 Б.Я, ПОСЕЙДОН 2Д

Срок на изключването от 10:00 до 15:00 ч.

3 декември:

АНГЕЛ КЪНЧЕВ/ДО №14, АРДА/№22, БАЧО КИРО, БОР/24, 25, 27, 29, 31, ВЪЧА/№2, 4, 6, 8, ЖЕРАВНА/ОТ №11 ДО №32, -МАРИЦА/21, ПАНАЙОТ ХИТОВ, СТЕФАН КАРАДЖА/№20, ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР/ФИРМИТЕ ПОЛЕТ, НАЛБАНТОВ, А1 Б.Я ЕАД

Срок на изключването от 10:00 до 16:00 ч.

4 декември:

БАЧО КИРО, ВАСИЛ ЛЕВСКИ/СЛЕД №13, ГРАНИТ, ДУНАВ, ЕЛИН ПЕЛИН, ИВАН ВАЗОВ/ДО №10, ИЗВОР, ИСКЪР, КАЛОЯН, МАРИЦА, ОТЕЦ ПАИСИЙ, ПАНАЙОТ ХИТОВ, ФИРМИТЕ ЕТ ДИМИТЪР СИРАКОВ, ХЕБРОС 56, ЕСКОМ ООД

Срок на изключването от 10:00 до 16:00 ч.

5 декември:

АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ/ДО №13, ВАСИЛ ЛЕВСКИ/ОТ №33 ДО №52, ЕЛИН ПЕЛИН/№2, ИВАН ВАЗОВ/ДО №26, ТОДОР КАБЛЕШКОВ/ДО №12, ТУНДЖА/ДО №8, ХАН АСПАРУХ/ДО №13, ЯНТРА, /Ф-МИТЕ РУСАТ, БАКЕ ЕООД, ШИПКА 99, ИРИДА 71

Срок на изключването от 10:00 до 16:00 ч.

6 декември:

ДУНАВ, ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР, КУБРАТ, /ФИРМИТЕ Р.ХАДЖИЮСЕИНОВ, ППКЗК ЕДИНСТВО 94

Срок на изключването от 10:00 -до16:00 ч.

10 декември:

БУЗЛУДЖА/ОТ №15 ДО №44,, ВАСИЛ ДРУМЕВ/ОТ №23 ДО №58, ИГЛИКА/СЛЕД №22, КАПИТАН РАЙЧО, КОЧО ЧЕСТИМЕНСКИ/ОТ №23 ДО №36, ЛАЗАР МАДЖАРОВ, ПЕРУНИКА, РОДОПИ/ОТ №16 ДО №23, САМУИЛ, СРЕБЪРНА, СТАМАТ ИКОНОМОВ, СТАРА ПЛАНИНА, СТЕФАН СТАМБОЛОВ, ФИРМИТЕ ЕСКОМ ООД, МАНОЛ ТЕНЧЕВ МАНОЛОВ, СД НИВАЛ 5, ЕТ РАДИЧЕВ И СИН

Срок на изключването от 10:00 до 16:00 ч.

11 декември:

ВЪЗРАЖДАНЕ/СЛЕД №28, ЕЛИН ПЕЛИН/ОТ №14 ДО №33, КИРИЛ И МЕТОДИЙ/ОТ №11 ДО №23, ХАН АСПАРУХ/ОТ №21 ДО №35

Срок на изключването от 10:00 до 16:00 ч.

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  22
  220 волта
  3 -2
  14:22, 27 ное 2018
  а защо нямаме целия ден ток на Перуника зад агроаптеката?нали сме планирани за 29 и за 30?
 • 2
  18
  180 волта
  24 0
  22:35, 27 ное 2018
  Що за идиотщина се върши в града!? Какви са тези ''профилактики'' посред зима и в студа,толкова ли заета беше тази фирма през лятото ,когато консумацията на ток не е толкова голяма ? Сега с часове трябва да стоят деца и възрастни на студено ,защото някой си позволява поредното своеволие в държавата.Няма ли да има санкции за тези обирджии?
 • 3
  Ве
  ВЕТЕРАН.
  0 0
  10:26, 16 дек 2018
  180 волта много правилно мислиш и аз съм на същото мнение без думи просто декември без ток означава който се отоплява на ток трябва печка да курдисва наготвена е моята вяра нямам на никой

Хороскоп за 20.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Успехи в обществените дейности. Ще срещнете уважение и признание от страна на околните. Семейството ще ви изненада приятно с добри новини. Очаквайте предложение за съвместен проект от партньори, с които сте работили преди.
20 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.
20 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния ви партньор.
20 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.
20 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.
20 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.
20 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
20 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Чувствате се прекрасно, но ви е трудно да се съсредоточите върху работата си. Мислите ви витаят в съвсем различна насока. Постарайте се да не се набивате на очи за да нямате неприятности. Препоръчително е да прекарате вечерта навън сред приятели.
20 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности - отлични перспективи.
20 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Моментът е подходящ за финансови начинания свързани с теглене на кредит. Не се колебайте, действайте и добрите резултати съвсем скоро ще са налице.
20 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Заобиколени от приятели ще се радвате на желани неща. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото сте предвидили. Въпреки това ще удържите на думата си.
20 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи.
20 фев 2020
Последни новини