11 °C

Иззеха "маркови" дрехи и маратонки от магазин

Фалшиви стоки били иззети от служителите на реда в Първомай при специализирана операция в събота. В хода на действията било установено, че в магазин в търговски център се предлагат 29 артикула – спортни дрехи, имитиращи световноизвестни фирмени марки. 27 чифта маратонки и детски гуменки, също с трайно пришити и инкрустирани търговски знаци без необходимото разрешение от правопритежателя, били конфискувани от сергия на стоково тържище. Работата по образуваните досъдебни производства по чл. 172б от НК продължава.

Пресцентър на МВР

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  Wh
  whatever
  15 -5
  12:52, 22 окт 2018
  Ти да видиш... В целия град се продават гучита, версачета, арманита, а те завалиите само в 1 магазин намерили фалшиви стоки....
  Така наречените "бутици", което в превод от първомайски явно значи бивш гараж или баничарница с кичозни тапети и лъскави закачалки били ли са проверени?
 • 2
  Вр
  Време е.
  15 -3
  13:42, 22 окт 2018
  Време е вече и за другите.Стига полицията си е затваряла очите.Просто тия са имали малшанс.Нека се огледат хубаво и да видят какво се продава.
  • Кл
   Клатещ преден зъб
   5 -2
   21:00, 23 окт 2018
   Сондааа, като плужек си, отново се опитваш да натопиш някой за сметка на себе си. Лукав гном и хлъзгава твар с клатещ преден зъб. Ама така се прави, като не можеш да хванеш друг, прецакваш тези, които познаваш. Сега май искаш да се издигнеш в нечии очи, пардон ничии.
  • Кл
   Клатещ болен мозък
   4 -3
   09:32, 24 окт 2018
   Ей алкохолик.От алкохола и болния ти мозък в скоро време всичките ти зъби ще се разклатят.
  • Ко
   Колега
   2 0
   22:12, 31 окт 2018
   Който се мисли за недосегаем жестоко се лъже.
 • 3
  Ко
  колеги
  17 -9
  14:14, 22 окт 2018
  Първомайски милиционери,много сте на изток от истинските полицаи.Направили "акция" в магазините от които обличат себе си и семействата си.Всъщност сте жалки страхливци,които никога не са участвали в реална полицейска акция.
 • 4
  Мл
  Младен
  14 -3
  14:57, 22 окт 2018
  Браво на полицията . Много "полезна"акция. Унищожете и дребните търговци в смешния ни град , да видим докъде ще я докараме. Адмирации...
 • 5
  Ко
  колеги
  13 -5
  14:58, 22 окт 2018
  Първомайската полицейска пасмина и думата акция не ми стоят добре в едно изречение!
 • 6
  Пъ
  Първомаец
  5 -1
  16:10, 22 окт 2018
  На кой е тоя бутик да ида за едни адидаски ?
 • 7
  Ед
  една
  12 -3
  19:50, 22 окт 2018
  обърнете внимание на спряните автомобили по тротоара до ресторант бели брези точно до полицията не може да се мине с количка трябва да се ходи по улицата
  • Ре
   ре-Каспер
   2 0
   10:40, 24 окт 2018
   Правописът нещо .....
   На бегъл прочит се откриват седем грешки!
 • 8
  Ка
  Каспер Рорстед
  2 -5
  21:19, 22 окт 2018
  Аз, Каспер Рорстед - изпълнителен директор на компанията "АДИДАС", изказвам своята признателност на първомайските органи на реда за това, че доблестно изпълниха своя дълг и защитиха интересите на управляваната от мен компания. С това свое дело те спасиха работното място на 1/64-та наш служител от обслужващия персонал и запушиха огромна дупка в бюджета на нашата компания, който бе ощетена с 251 лева и 13 стотинки. Сега, когато българските граждани са спасени от ментетата, предлагани на първомайския пазар, вече могат да си закупят оригиналните ментета, произведени от нас специално за вас във фирмените ни магазини. А след 300-400 години може и да доживеете да си купите истински Адидас някъде в България!
  Поздрави от к..ра ми Каспер!
  • Ре
   ре-Каспер
   2 0
   10:34, 24 окт 2018
   Истински Адидас има в магазините втора употреба.
 • 9
  Де
  Дедовия
  7 -1
  06:03, 24 окт 2018
  ГолЕмо важно .И паметник ли искате за това.?!?Вий сте направо герои.Вече ще спим спокойно .Що ни занимавате с кокошкарски работи?!?Престъпниците продадоха България вие ни занимавате с нЕкви си смешни 20 чифта маратонки.Смешници...и как не ви беше срам да го публикувате това???

Хороскоп за 19.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
19 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
19 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
19 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
19 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
19 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
19 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
19 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
19 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
19 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
19 фев 2020

Случаен виц

Последни новини