Ще гледаме "Няма места" вместо "Застреляй идиота"

Спектакълът „Няма места“ с участието на Мая Бежанка ще замени включеният в програмата на Oктомврийските празници „Застреляй идиотите“ заради здравословни проблеми на Елен Колева.

В постановката на Гълъб Бочуков, освен Мая Бежанска, ще участват още актьорите от Театрално-музикален център – Кърджали Борислав Христов, Мустафа Исмаил, Калчо Иванов, Елица Захариева, Атанас Атанасов, Адриана Кънчева, Божидар Георгиев. Пиесата е наградена с поощрителна награда на Осми национален конкурс за драматургия „Иван Радоев“.
Малък селски хотел, близо до морето, събира група хора без шанс да се срещнат на друго място и по друго време в реалния живот. Хора, на които нищо човешко не им е чуждо – алчността, завистта или глупостта. Те са готови на всичко. Наистина на всичко. И така се получава енда иронична и свежа българска комедия на абсурда, подхранена от характера на времето, в което живеем. Всичко в нея става по български – по трудния и сложен начин. Ситуации, в които по подразбиране и географско местоположение би могъл да попадне всеки българин.

Мястото и датата на срещата не се променят – 16 октомври, от 19 часа, в салона на читалище „Св.св. Кирил и Методий“. Билетите се продават пред читалището и са на цени 8 и 10 лв. Закупените до момента билети важат без заверка.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини