11 °C

Катастрофа затвори отсечката от ул. „Христо Смирненски“ между „Бор“ и „Спартак“

 

Катастрофа затвори отсечката от ул. „Христо Смирненски“ между „Бор“ и „Спартак“ днес около 10.30часа. Проблемното кръстовище между „Бор“ и „Смирненски“ се оказа невралгично за автомобил и камион. Ударът е от страната на шофьора на лекия автомобил. Местопроизшествието е запазено и в момента се извършва оглед от органите на реда.

Очакваме подробности от пресцентъра на Полицията.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ми
  Митьо
  8 -1
  15:34, 10 сеп 2018
  А аз в събота имах ужаса да карам зад един автомобил с чуждестранен номер, шофиран от възрастен шофьор, който идвайки от магазина на Аргис пресече това кръстовище без да спре и след това до магазина на Диков по цялата улица Христо Смирненски караше в 30 км/ч и не спря на нито един от другите два знака "Стоп". Косата ми се изправи!
 • 2
  Hd
  hdhdhdh
  7 -2
  16:25, 10 сеп 2018
  Ми то в събота пълно с чужденци
 • 3
  Пи
  ПИТАГОР
  3 0
  10:14, 11 сеп 2018
  Тува кръстовище е многу упасно секи пъть къто мина от там и ми пониква коса щото яз съм стар и плешив и гледам нарочно да минавам от там та да ми ръсте куса. За тва дайте да напрайм подписка там дъ съ сложат сфетофари демек да се порадваме на едно отдавна забравено благо в нащу село. Идно време къту имаше сфетофари сичко беше ОК и ся шъ е така ако са сложат сфетофари на някои инфарктни кръстовища. За тва кметя да възложи на зам кметя фитлету дето отговаря за транспортната схема да изработи нова такава и да се сложат сфетофарни уредби та и не селянето да се почустваме малко гражданя.
 • 4
  Ба
  Бат пеню
  1 0
  22:42, 11 сеп 2018
  Бай питагоре привет от мен и дерзай, ако искаш да ти проникне коса не е зле също така да минаваш и покрай хипнозата! И нещо друго искам да кажа, вярно ли някой взема пари за регулацията на движението в града. Познавам шофиор от Пловдив който се страхува да кара в Първомай!

Хороскоп за 27.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работата ви днес ще бъде доста разнообразна, затова със сигурност няма да скучаете нито за миг. Доверете се на вътрешния си глас при взимането на важни решения. Колегите ви подкрепят, а и вие спокойно можете да се доверите на съветите, които ви дават. Имате възможността да стабилизирате отношенията си с човек от обкръжението си, на когото особено държите.
27 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.
27 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще останете доволни от търговските си занимания. Ще ви се отдаде да направите сполучливи споразумения и сделки. За пътувания и лични промени сте особено настроени. Кроите планове, които с лекота ще осъществите. Неомъжените ще срещнат своят чакан партньор. Ще вложите много хъс, отстоявайки своите позиции, което ще се хареса на тези, които разчитат на вас.
27 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес имате много добри възможности и перспективи за намиране на нова работа, а за някои дори в чужбина. За бизнеса денят е обещаващ, но не всичко ще зависи от личното желание и усилия. Здравословен проблем ще отшуми. Притесненията ви в тази насока ще се окажат напълно неоснователни. Повече внимание към партньора.
27 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се чувствате пълноценни, като хора и професионалисти. На първо време ще започнете от обкръжението си и това ще бъде и първата ви грешка. Потърсете вината за неудовлетворението си във вътре в себе си, има какво да направите, за да изчистите съзнанието си от натоварващите ви мисли.
27 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Промяната на обстановката около вас ще ви тласне към размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви често ще се мени, но в края на деня ще имате повече желание за развлечения. Приятелските ви отношения с хората от обкръжението ви правят по-добри и успешни в начинанията.
27 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.
27 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.
27 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.
27 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстоят ви много задачи, коя от коя по-спешна и неотложна. Не се изкушавайте да поемате и чужди ангажименти, въпреки популярността, която биха ви донесли. Рискувате да потънете в тях. Оставете си време и за себе си. Вечерта ви очаква хубаво настроение за танци и развлечения с колегите.
27 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.
27 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.
27 фев 2020
Последни новини