Крум пред Азис: Да ме наричат чалгаджия

След като официално обяви, че минава в редиците на поп-фолк изпълнителите, Крум потвърди решението си и пред Азис. „Омръзна ми да бъда ограничаван – така, както се случва в поп музиката. Единствено в България поп гилдията сама си слага рамки. Затова и към днешна дата поп-фолкът реално е поп музиката ни, а тъй наречената поп е някакъв вид алтернативна", споделя певецът. И допълва, че не иска да бъде част от певците, които вместо да създават хитове, се оплакват, че никой не излъчва продукцията им.
„Предишните ми две песни „Модел на греха" и „В едно огледало" станаха хитове благодарение на поп-фолк медиите и нощните клубове и беше логично да продължа в тази посока. Много съм щастлив и амбициран. Не се притеснявам, че ще ме наричат чалгаджия, но искам да уточня, че Шакира също е в нашия бранш", обяснява Крум.
В студиото на „Вечерното шоу на Азис" Крум ще изпълни новия си сингъл „С близалка в ръка". Песента по музика на балканския композитор Оцко и текст на Росен Димитров само за две седмици успя да се изкачи до челните места в поп-фолк класациите.
Крум е във „Вечерното шоу на Азис" на 28 април, вторник.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини