Плащаме данъците си към общината през "Изипей"

Местните данъци и такси към община Първомай вече могат да се плащат в касите на „Изипей“ и през Интернет системата „Ипей“, съобщиха от общинската администрация. Услугата е факт, след решение на кмета Ангел Папазов. Така Първомай разшири услугите си, предлагайки много точки и канали за плащане на данъци от разстояние електронно, търсейки възможно най-евтиното, лекото и достъпното за хората. Онлайн плащанията са част от бързото, модерното и лесното обслужване на сънародниците ни в страната и целия свят.
Интернет плащането е възможно след еднократна регистрация в сайта на Ипей. Плащанията се отразяват веднага в Общината и информацията е винаги актуална, като не се изискват допълнителни документи от лицата. Плащането се извършва чрез ЕГН за физически лица и БУЛСТАТ номер за фирми. При тази услуга е невъзможно да бъде допуснато двойно плащане на данъка.

Електронните плащания подпомагат и шофьорите. Всеки един автомобил с регистрация в община Първомай може да мине на годишен технически преглед веднага, след като данъците му бъдат заплатени автоматично.

Новата услуга чрез автоматично разплащане на данъците улеснява неимоверно хората. Тя е в полза най-вече на живеещите извън общината и пести време, нерви и пари. Към момента „Изипей“ има 2 442 каси в цяла България, които са с гъвкаво работно време. Чрез новата услуга, Община Първомай предлага още повече възможности за бързо, лесно и достъпно плащане на данъци от разстояние. Повишава и събираемостта от местните приходи. Онлайн плащането към момента е възможно най-евтиният и лек начин за плащане на данъци към българските общини.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    От
    от Чикаго
    0 -2
    10:25, 1 май 2018
    Ей теодороооо днес е Първи май- световният ден на труда и Ден на жалкия градец, който вече е със затихващи функции! Така ли не те текна да публикуваш нещо по този повод? Сайтът ти е само с новини от училищата сякаш е техен ,така ли няма нищо друго , което да се случва тук ,за да го публикуваш? Нямате ли работещо население ,нямате ли пенсионери и събития около тях или те са отписани вече от градския ви живот?
Последни новини