8 °C

Ремонтът в ПГСС върви с пълна пара и без да пречи на учебния процес

Изображение 1 от 2

  Ремонтът в ПГСС „Васил Левски“ върви с пълна сила. Приключени са около 40 % от заложените дейности в проекта  „Подобряване на материално-техническата база на Професионална гимназия по селско стопанство „Васил Левски“ – гр. Първомай с цел повишаване качеството на образователната среда“.

  Майстори и ученици запазват своите територии и не си позволяват да си пречат взаимно. Ученето и ремонтните дейности се изпълняват независимо едно от друго, спазвайки изискванията за хигиенно-санитарните норми.

  „Приключени са около 40% от дейностите, сподели директорът на училището Росица Генова- Физкултурният салон е изолиран, подготвени са сървърното помещение, част от заложените кабинети са освежени. Правят се „канали“ през които ще минават кабелите за различни инсталации – пожароизвестителна, звънчева, на училищното радио, за Интернет. След приключване на проекта ще останат 9 кабинета, които няма да бъдат обновени. Генова е разпоредила да бъде направена сметка колко би струвало и това да бъде направено, с намерение да ползва средства от училищния бюджет или да потърси помощта на спонсори.

  Проектът е финансиран от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020, съфинансирана от Европейски съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и е на стойност 1 297 814, 59 лв. От тях 194 672,20 са национално финансиране.

  Теодора Кирякова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Уч
   Ученик
   14 -2
   11:55, 30 мар 2018
   Не пречи друг път,всеки ден сме подложени на адски шум,пробива се,кърти се.физическото си го играем в лафката.Май не сте идвали да видите какво е пишете само това което ви се подаде като информация!!!
  • 2
   4
   4
   8 -3
   12:56, 30 мар 2018
   Кои са фирмите изпълнители на ремонтите?Кой намаза?
  • 3
   Се
   Семкаджия
   10 -2
   14:42, 30 мар 2018
   Кои са фирмите изпълнители - добър въпрос ! Какви са учениците, за които се прави ремонта и какви и колко ще бъдат в недалечно бъдеще ?!?
  • 4
   То
   Торбалан
   10 -3
   17:55, 30 мар 2018
   Как кой намазва? Разбира се директорката,която наскоро закупи апартамент на сина си в Пловдив,и любимия ни КМЕТ,а учениците за който се прави ремонта 95 % са от ромския етнос.Много скоро всички свестни хора ще напуснат този потъващ кораб!!!
  • 5
   Лю
   Любеновец
   0 0
   23:19, 3 апр 2018
   А как ще стигат до там учениците? Път няма ...

  Хороскоп за 20.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Успехи в обществените дейности. Ще срещнете уважение и признание от страна на околните. Семейството ще ви изненада приятно с добри новини. Очаквайте предложение за съвместен проект от партньори, с които сте работили преди.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния ви партньор.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Чувствате се прекрасно, но ви е трудно да се съсредоточите върху работата си. Мислите ви витаят в съвсем различна насока. Постарайте се да не се набивате на очи за да нямате неприятности. Препоръчително е да прекарате вечерта навън сред приятели.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности - отлични перспективи.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Моментът е подходящ за финансови начинания свързани с теглене на кредит. Не се колебайте, действайте и добрите резултати съвсем скоро ще са налице.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Заобиколени от приятели ще се радвате на желани неща. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото сте предвидили. Въпреки това ще удържите на думата си.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи.
  20 фев 2020
  Последни новини