22 °C

Класиране на Коледния турнир по бадминтон

  48 момчета и момичета се състезаваха на коледния турнир по бадминтон, И тази година той беше съорганизиран от  Община Първомай и КФВС „Атлет“. Всички участници получиха торбички с подаръци, а най-добрите медали и грамоти.

  Ето и класирането по пол и възраст:

  Момчета 1-2 клас

  1-Георги Рупцов НУ „Христо Ботев“

  2-Никола Йорданов  СУ „Асен Златаров“

  3-Божидар Петров, Павел Панев СУ „Асен Златаров“

  1-2 клас момичета

  1-Елена Димитрова

  2-Виктория Попова

  3-Елена Попиванова и Рая Йорданова. Всички момичета са от СУ „Асен Златаров“

  Момчета 3-4 клас

  1-Христо Костов СУ „Асен Златаров“

  2-Андрей Нешев СУ „Черноризец Храбър“-Пловдив

  3-Димитър Николов и Божидар Ганев СУ „Асен Златаров“

  Момичета 3-4 клас

  1-Александра Василева СУ „Асен Златаров“

  2-Мария Димитрова СУ „Асен Златаров“

  3-Никол Тончева СУ „Асен Златаров“ и Василена Банялиева НУ „Христо Ботев“

  Момчета 5-6 клас

  1-Стелян Нешев СУ „Черноризец Храбър“

  2-Ангел Йоргов СУ „Асен Златаров“

  3-Янко Минков и Илия Янков СУ „Асен Златаров“

  Момчета 7-8 клас

  1-Николай Давчев СУ „Асен Златаров“

  2-Георги Манчев СУ „Асен Златаров“

  3-Светослав Раев и Теодор Андреев СУ „Асен Златаров“

  Момичета 6-7 клас

  1-Михаела Чепишева ОУ „Кирил и Методий“

  2-Цветина Попиванова СУ „Асен Златаров“

  3-Теодора Христозова СУ „Асен Златаров“

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Кр
   Крив
   11 -5
   00:00, 27 дек 2017
   А къде са им шампионите?
   Защо никой не пита за Станимир и Калояна?
  • 2
   Пр
   Прав
   6 -11
   14:40, 27 дек 2017
   Как се наричат тези, които предават треньорите и к... Виж коментара
  • 3
   Кр
   Крив
   8 -9
   21:01, 27 дек 2017
   Името ти май е "треньор- олигофрен", не прав....
  • 4
   Лю
   Любопитен
   7 -5
   09:06, 28 дек 2017
   Ами къде са тогава? Защо не бяха на турнира?
  • 5
   Пр
   ПРАВ
   7 -7
   10:05, 28 дек 2017
   Как ще ги има, като засенчваха някой . Дори и при децата се използват , наши и ваши . Кмета къде е нали той е председател на клуба?
  • 6
   Ро
   Родител
   10 0
   11:13, 28 дек 2017
   Шампионите от кои са? От "нашите" или от "вашите"? Защо не оставите децата да покажат какво могат, а намесвате кмета. Обърнахте го на махленска свада, а тези които страдат са нашите деца. Тях някой пита ли ги какво искат?
  • 7
   Дя
   Дядо Коледа
   5 -1
   17:36, 29 дек 2017
   Не съм прочел някаде някой от треньрите да е написал за някое дете че е олигофрен.По спокойно ,живота продължава.

  Хороскоп за 26.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. На своя страна ще имате подкрепата на хора, чиято дума се чува. Интересите ви ще бъдат защитени, но не очаквайте друг да мисли за тях, остават си изцяло ваша грижа.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес е възможно да имате леки неприятности на работното място, които лесно можете да пренебрегнете с присъщото си спокойствие и положително настроение. Обърнете повече внимание на семейството си, което е вашата опора.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Бъдете добронамерени и не търсете реванш от човек, отнесъл се пренебрежително към вас. Споделете от времето си с любимия ви човек. Настроението ви ще се подобри и ще се заредите позитивно. Явяващите се на изпити ще отбележат успехи, което ще ги накара да се почувстват доволни от себе си.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  На работното място ще се отличавате с високата си компетентност и това ще ви издигне в йерархията. Притесненията ви, свързани с присъствието или отсъствието на определена тема в днешните преговори ще ви мобилизират да сте подготвени за всякаква развръзка, и с това ще спечелите.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще работите по приключване на конкретни задачи и в тази връзка ще проявите по-голяма активност в работата си. Делово сътрудничество ще се задълбочи и превърне в ново приятелство. Каквото и настроение да ви носи това, не пренебрегвайте други хора, на които дължите много. Целите се в десятката, но има още какво да свършите.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С рисковани действия се опитвате да постигнете нещо, което ви се изплъзва по друг начин. За предпочитане е обаче да бъдете по-търпеливи и по-склонни на отстъпки, когато става дума за сътрудничество. От това ще зависят успехите ви в близко бъдеще, затова не ги пренебрегвайте. Отношенията ви с привлекателна за вас личност може да прераснат в трайна връзка.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. Безспорно ще се натоварите допълнително, но бързо ще свършите и ще останете доволни от постигнатото. Новото идва и ще промени нещата, които сами не сте осъзнали за грешни. Подгответе се.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Самите вие днес ще се учудвате на невероятния късмет, които ви преследва. Ще се осъществи ваше отдавнашно желание, което косвено е свързано с работата ви. Финансовото ви състояние се стабилизира, не без помощта на близък човек. Удовлетворение ще ви донесе и факта, че съвет който сте дали на колега се оказва безпогрешно точен. Атмосферата у дома е приятна и благоприятства всякакви начинания от ваша страна.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес са възможни конфликти с околните, така че овладейте агресивното си настроение и проявете повече търпение. Здравето няма да ви създава проблеми, и ще бъде добре, ако не приемате всяко неразположение за признак на болест. Съветите ви ще бъдат много полезни за ваш близък. Не го разочаровайте.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще бъдете много заети както със служебни така и с лични дела, от които ще възникнат усложнения. Налага се да правите компромиси. Бъдете умерени в харченето, но вечерта може да си позволите по-комфортна обстановка.
  26 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Амбицирани сте да покажете възможностите си на хората около вас. С лекота ще постигнете споразумение, от което впоследствие ще черпите дивиденти. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си в семейството и с приятелите си. Чувствате неудовлетворение от нечие поведение и това ви създава напрежение.
  26 сеп 2020
  Последни новини