15 °C

Стипендия за отличен успех получи Радилена Бойчева

Изображение 1 от 2

  На церемонията „Студент на годината“ студентката Радилена Бойчева от Първомай получи специална стипендия за отличен успех.

  НСА „Васил Левски“ отличи студентите, постигнали най-висок успех в обучението си, както и техните колеги от спортни клубове на НСА, завоювали медали от световни, европейски и държавни първенства през 2017 г. Тържеството се проведе на 13 декември в Клуба на преподавателя в НСА.. Наградите връчиха лично ректорът на Академията проф. Пенчо Гешев и неговите заместници, сред които и проф. Апостол Славчев и личности с принос за развитието на Академията.

  Радилена е третокурсничка в специалността „Кинезитерапия“. Успехът ѝ е 5,95.

  Самата тя сподели, че е много развълнувана от наградата. Научила за отличието когато ѝ се обадили от ректората в навечерието на церемонията. Стипендията ѝ е осигурена от „Шарлопов груп“. Още не знае подробности като това дали сумата ще ѝ бъде изплатена наведнъж, но вече е наясно за какво ще бъде използвана: „Мисля да изкарам допълнителни курсове, които са за надграждане на основната специалност като PNF, кинезиотейпинг и акупунктура“.

  Радилена Бойчева е завършила СУ „Проф.д-р Асен Златаров“ с отличен успех. Винаги е участвала активно в извънкласните форми, занимавала се е с бадминтон. А нейна запазена марка е лъчезарната ѝ усмивка.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Ко
   Колега
   6 0
   14:55, 14 дек 2017
   Браво Радиленче. Успех по нататък в следването. Много поздрави кажи на Апостол Славчев от Първомайци. Той по наше време беше много добър атлет и преподавател. Леле,леле колко е побелял. Побелял е не случайно защото има нещо в главата.
   • Ку
    Кумеца
    0 0
    17:42, 16 дек 2017
    Тя не го познава .Явно е отлична студентка.Нека първо да се запознаят, и тогава може да го поздрави.Изключителен ЧОВЕК.
  • 2
   Т.
   Т.Б.
   0 0
   11:44, 15 дек 2017
   В България все още има достойни,умни и талантливи млади хора, които са гордост за семействата си а карат и нас да им се възхищаваме.Една от тях е Радилена.Браво мойто момиче.Бъди жива и здрава и все така лъчезарна.

  Хороскоп за 14.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С намерение сте да се посветите на работните си ангажименти и няма да сбъркате. Шансовете ви за добър изход от предстояща делова среща са реални, но трябва да се постараете повече. Но не пренасяйте грижите си върху отношението ви към близките хора. Организирайте си излет сред природата, ще се обновите.
  14 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес не са препоръчват участия във финансови операции и даване пари на заем. Повече време отделете на познатите ви неща, в които имате опит. Експериментите отложете за друг ден. Ще се заредите със свежи идеи и енергия, ако се посветите на занимания, развиващи интелектуалните ви и душевни качества.
  14 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Като отговорни хора, ще се погрижите за задълженията си, оставяйки всичко останало на за по-късно. Общуването с приятели ще внесе повече настроение и желание за развлечения. Текат трансформации, които могат да повлияят на общото ви разположение, не се притеснявайте, ако се почувствате и раздразнителни.
  14 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  И без особени усилия днес ще привличате вниманието на околните. Както в деловото си общуване, така и в личните си дела ще се изявите с качествата и уменията си, а защо не и с чара си. Ще получите изгодни оферти, някои от които имат отношение към бъдещия ви дом. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си.
  14 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работите усилено по даден проект, в чийто успех сте абсолютно убедени. Бъдете готови за промени и противоречия с деловите партньори. До голяма степен от вас зависи дали преговорите ви ще имат резултат. Ще трябва да запазите спокойствие и да изложите ясно и точно позициите си. Ценно за вас ще се окаже намирането на верен съюзник.
  14 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днешният ден е пълен с изненади, но част от тях едва ли ще ви удовлетворят. Имате конкретни очаквания за нещата, които ви се случват, но събитията днес напълно ще ги опровергаят. Въпреки това имате възможността да извлечете дивиденти от новото положение, затова не се колебайте да го сторите. В личен план направете вие крачката към подобрение.
  14 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не пропускайте момента да покажете какво можете, още повече, че той ще създаде предпоставки за финансов просперитет. Не ви липсва мотивация, а и сте наясно, че трябва да разчитате предимно на себе си. И ще се справите. Вслушвайте се в интуицията си и се водете от разума си.
  14 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Превърнете идеите си в своя цел, станете активни и действайте. Наложете си да спазите уговорените срокове и ще се поздравите с придобивки. За съжаление около вас има хора, които не споделят амбициите ви и това може да ви огорчи. Силни сте и ще се справите. Вечерта си починете.
  14 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.
  14 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към плана и да импровизирате, важно е да постигнете целта си, а това със сигурност ще стане. Честито.
  14 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Краят на работната седмица ще повиши напрежението на работното място. От много страни ще ви търсят за консултация и обяснения. Намерете време и за близките си, те очакват поетите от вас обещания да бъдат спазени. А вас ви очакват финансови придобивки и среща с желан човек.
  14 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Дори и да сте се почувствали огорчени от неприемливо за вас мнение на партньорите ви, не падайте духом, и не си помисляйте за промяна на плановете си. Момента не е подходящ за това. Нещо повече. Заредете се с търпение, и спокойно обмислете кой и къде греши. Бъдете доволни от съдбата, че до вас имате добър човек, на когото можете да разчитате за съвет и помощ.
  14 май 2021
  Последни новини