Кампания среща бъдещи с успели в дървопреработващата и мебелна промишленост

В подкрепа усилията от страна на бизнеса за привличане интереса на младите хора към бранша, както и бъдещата реализацията на студентите, Българската камара на дървопреработващата и мебелна промишленост и Факултет Горска промишленост /ФГП/, в Лесотехническия университет, организират кампания „Запознаване с професията“.

Тазгодишното събитие стартира с приветствено слово от декана на Факултет Горска промишленост и Обръщение към студентите от страна на председателя на камарата.

Основно за кампаниеята е представянето на дейността на Българската камара на дървопреработващата и мебелна промишленост и на фирми от бранша. За студентите полезна и интересна ще бъде планираната среща с успели дизайнери и инженери и открития диалог с тях. В неформална среда той ще продължи по време на коктейла WELCOME PARTY.

На WELCOME PARTY ще присъстват всички поканени дизайнери, инженери и представители на фирми, които ще установят контакт със студентите от ЛТУ и ще спомогнат за обединяването на бизнеса и образованието в едно цяло.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини