16 °C

Кметът на общината е с две номинации в онлайн конкурса "Кмет на годината"

"Кмет на гражданите" и "Спорт и младежки политики" са категориите, в които е номиниран кметът на Първомай в тазгодишното издание на онлайн конкурса „Кмет на годината“.

Гласуването за Кмет на годината`2017 стартира на 1 октомври и ще продължи до 25 октомври.. 

В първия етап, който приключи вчера - 12 октомври, всичките 265 общини бяха номинирани в 10-те категории: 

- Кмет на годината

- Кмет на гражданите

- Паркове и градска среда

- Туризъм, култура, фестивали и традиции

- Ефективно управление на проекти

- Спорт и младежки политики

- Иновации, наука и образование

- Инвестиции и работни места

- Подкрепа за БГ производителите - фермерски пазари в града

- Tech City

Вторият етап на гласуване започва днес, 13 октомври. В 9 от категориите остават по 15 общини, получили най-много гласове. Те са разделени както следва: 5 малки, 5 средни и 5 големи общини. Първомай е община от средните – с население от 20 000 до 50 000 души.

Важно е да се отбележи, че в категорията "Кмет на гражданите" може да се гласува за всички 265 общини до края на конкурса на 25 октомври.

Победители ще бъдат излъчени на официалната церемония "Кмет на годината 2017". Тя ще се състои на 27 октомври, петък, от 13:00 ч., в София Тех Парк. Церемонията ще бъде излъчена по БНТ1 в същия ден от 23:15 ч.

В случай, че желаете да подкрепите кмета на Първомайска община Ангел Папазов в онлайн надпреварата, можете да го направите ТУК.

Конкуренти в категорията „Спорт и младежки политики“ на Ангел Папазов са кметът на Самоков Владимир Георгиев, на Горна Оряховица – инж. Добромир Добрев, на Дупница – инж. Методи Чимев и на Панагюрище – Николай Беляшки.

В края на гласуването си, потребителят ще получи известие на основния екран, в което ще пише за кои общини и категории е гласувал. Ще бъде възможна промяна на гласа, преди натискането на последния бутон "Гласувай".

След като даде окончателно своя глас, всеки потребител ще бъде помолен да потвърди гласуването си чрез линк, който ще получи на посочен от него имейл. Там той ще може да види отново за кого точно е дал вота си.

При клик върху линка гласуването на един потребител се смята за приключило.

Гласовете, които не са потвърдени чрез имейл, няма да бъдат зачетени от системата. От един IP адрес може да бъде гласувано неограничен брой пъти за един ден. Гласуването с даден email адрес може да се случи само веднъж за целия период на гласуване в платформата. Вотът ще се случва по веднъж на всеки един от двата етапа.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  12
  123
  16 -8
  17:37, 13 окт 2017
  Божееее
 • 2
  32
  321
  13 -2
  21:26, 14 окт 2017
  Щом нашият е номиниран за толкова'' дейност" ,другите какви ли са?Ха ха ха ха !!!!!!!!!,народе, народееее!За Бога, братя, не гласувайте!
 • 3
  3-
  3-ти зам- АМ-АМ-АМ
  8 -1
  18:21, 16 окт 2017
  Няма ли номинации за "кукла на конци" , "Пръв приятел на сиганите" ," Лъжливото овчарче","Хлъгав, по-хлъзгав, най-хлъзгав, Папазов Ачо" ?

Хороскоп за 15.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С намерение сте да се посветите на работните си ангажименти и няма да сбъркате. Шансовете ви за добър изход от предстояща делова среща са реални, но трябва да се постараете повече. Но не пренасяйте грижите си върху отношението ви към близките хора. Организирайте си излет сред природата, ще се обновите.
15 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес не са препоръчват участия във финансови операции и даване пари на заем. Повече време отделете на познатите ви неща, в които имате опит. Експериментите отложете за друг ден. Ще се заредите със свежи идеи и енергия, ако се посветите на занимания, развиващи интелектуалните ви и душевни качества.
15 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Като отговорни хора, ще се погрижите за задълженията си, оставяйки всичко останало на за по-късно. Общуването с приятели ще внесе повече настроение и желание за развлечения. Текат трансформации, които могат да повлияят на общото ви разположение, не се притеснявайте, ако се почувствате и раздразнителни.
15 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
И без особени усилия днес ще привличате вниманието на околните. Както в деловото си общуване, така и в личните си дела ще се изявите с качествата и уменията си, а защо не и с чара си. Ще получите изгодни оферти, някои от които имат отношение към бъдещия ви дом. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си.
15 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работите усилено по даден проект, в чийто успех сте абсолютно убедени. Бъдете готови за промени и противоречия с деловите партньори. До голяма степен от вас зависи дали преговорите ви ще имат резултат. Ще трябва да запазите спокойствие и да изложите ясно и точно позициите си. Ценно за вас ще се окаже намирането на верен съюзник.
15 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днешният ден е пълен с изненади, но част от тях едва ли ще ви удовлетворят. Имате конкретни очаквания за нещата, които ви се случват, но събитията днес напълно ще ги опровергаят. Въпреки това имате възможността да извлечете дивиденти от новото положение, затова не се колебайте да го сторите. В личен план направете вие крачката към подобрение.
15 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Не пропускайте момента да покажете какво можете, още повече, че той ще създаде предпоставки за финансов просперитет. Не ви липсва мотивация, а и сте наясно, че трябва да разчитате предимно на себе си. И ще се справите. Вслушвайте се в интуицията си и се водете от разума си.
15 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Превърнете идеите си в своя цел, станете активни и действайте. Наложете си да спазите уговорените срокове и ще се поздравите с придобивки. За съжаление около вас има хора, които не споделят амбициите ви и това може да ви огорчи. Силни сте и ще се справите. Вечерта си починете.
15 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.
15 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към плана и да импровизирате, важно е да постигнете целта си, а това със сигурност ще стане. Честито.
15 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Краят на работната седмица ще повиши напрежението на работното място. От много страни ще ви търсят за консултация и обяснения. Намерете време и за близките си, те очакват поетите от вас обещания да бъдат спазени. А вас ви очакват финансови придобивки и среща с желан човек.
15 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Дори и да сте се почувствали огорчени от неприемливо за вас мнение на партньорите ви, не падайте духом, и не си помисляйте за промяна на плановете си. Момента не е подходящ за това. Нещо повече. Заредете се с търпение, и спокойно обмислете кой и къде греши. Бъдете доволни от съдбата, че до вас имате добър човек, на когото можете да разчитате за съвет и помощ.
15 май 2021
Последни новини