27 °C

Кметът на общината е с две номинации в онлайн конкурса "Кмет на годината"

"Кмет на гражданите" и "Спорт и младежки политики" са категориите, в които е номиниран кметът на Първомай в тазгодишното издание на онлайн конкурса „Кмет на годината“.

Гласуването за Кмет на годината`2017 стартира на 1 октомври и ще продължи до 25 октомври.. 

В първия етап, който приключи вчера - 12 октомври, всичките 265 общини бяха номинирани в 10-те категории: 

- Кмет на годината

- Кмет на гражданите

- Паркове и градска среда

- Туризъм, култура, фестивали и традиции

- Ефективно управление на проекти

- Спорт и младежки политики

- Иновации, наука и образование

- Инвестиции и работни места

- Подкрепа за БГ производителите - фермерски пазари в града

- Tech City

Вторият етап на гласуване започва днес, 13 октомври. В 9 от категориите остават по 15 общини, получили най-много гласове. Те са разделени както следва: 5 малки, 5 средни и 5 големи общини. Първомай е община от средните – с население от 20 000 до 50 000 души.

Важно е да се отбележи, че в категорията "Кмет на гражданите" може да се гласува за всички 265 общини до края на конкурса на 25 октомври.

Победители ще бъдат излъчени на официалната церемония "Кмет на годината 2017". Тя ще се състои на 27 октомври, петък, от 13:00 ч., в София Тех Парк. Церемонията ще бъде излъчена по БНТ1 в същия ден от 23:15 ч.

В случай, че желаете да подкрепите кмета на Първомайска община Ангел Папазов в онлайн надпреварата, можете да го направите ТУК.

Конкуренти в категорията „Спорт и младежки политики“ на Ангел Папазов са кметът на Самоков Владимир Георгиев, на Горна Оряховица – инж. Добромир Добрев, на Дупница – инж. Методи Чимев и на Панагюрище – Николай Беляшки.

В края на гласуването си, потребителят ще получи известие на основния екран, в което ще пише за кои общини и категории е гласувал. Ще бъде възможна промяна на гласа, преди натискането на последния бутон "Гласувай".

След като даде окончателно своя глас, всеки потребител ще бъде помолен да потвърди гласуването си чрез линк, който ще получи на посочен от него имейл. Там той ще може да види отново за кого точно е дал вота си.

При клик върху линка гласуването на един потребител се смята за приключило.

Гласовете, които не са потвърдени чрез имейл, няма да бъдат зачетени от системата. От един IP адрес може да бъде гласувано неограничен брой пъти за един ден. Гласуването с даден email адрес може да се случи само веднъж за целия период на гласуване в платформата. Вотът ще се случва по веднъж на всеки един от двата етапа.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  12
  123
  16 -8
  17:37, 13 окт 2017
  Божееее
 • 2
  32
  321
  13 -2
  21:26, 14 окт 2017
  Щом нашият е номиниран за толкова'' дейност" ,другите какви ли са?Ха ха ха ха !!!!!!!!!,народе, народееее!За Бога, братя, не гласувайте!
 • 3
  3-
  3-ти зам- АМ-АМ-АМ
  8 -1
  18:21, 16 окт 2017
  Няма ли номинации за "кукла на конци" , "Пръв приятел на сиганите" ," Лъжливото овчарче","Хлъгав, по-хлъзгав, най-хлъзгав, Папазов Ачо" ?

Хороскоп за 18.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
18 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
18 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
18 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
18 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
18 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
18 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
18 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
18 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
18 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
18 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
18 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
18 сеп 2020

Случаен виц

Последни новини