5 °C

На 19 септември отварят офертите на кандидатите да асфалтират моста за Бяла река

Все по-често читатели се оплакват от пътя Първомай-Бяла река и питат кога най-после ще бъде асфалтиран мостът над река Мечка.

„Махнаха му горния слой и вярно, че вече не влизаме в дупки, но продължаваме да си разбиваме колите – споделят те – арматурата стърчи, в краищата преминаването е като изпитание и не ни остава друго освен да го чакаме да се пробие“.

Оказа се, че горният слой на моста е фрезиран с цел да се изравни повърхността. За ремонтирането му, както и за реконструкцията на участък от пътя върви обществена поръчка, обявена от Общинска администрация. Общата прогнозна стойност е около 210 000 лв.без ДДС. Средствата не са от европроекти, а от общинския бюджет.

Крайният срок за подаване на документи е 18 септември, а на следващия ден – 19-ти, от 11 часа ще бъдат отворени и офертите.

Обществената поръчка предвижда реконструкция на пътя, изпълнение на изкопно-насипни работи,полагане на трошено-каменна и асфалтова настилка. Наред с това ще се изпълняват и дейности по почистване на банкети и окопи. Срокът за изпълнението зависи от предложенията на кандидатите и е показател с 35% тежест при определяне на изпълнителя.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Ко
  КОй стреля по папата?
  0 0
  16:35, 14 сеп 2017
  Можел и аз?
 • 2
  Ин
  инж. асанов
  2 -1
  20:56, 14 сеп 2017
  *** го моста *** го цели 200 бона тия луди ли са кви са не знам. Тоя тъп моста един метър бетон да му сложат о горе толкова няма да струва. А с толкова бетон ще стане вечен. Тоя ангУ и негивуте специалисти ни вземат за много големи будали.*** си далаверата цели 200 бона да вземе ангУ да дойде в махала яз с моите инжинери жъ му дадем много по добра уферта и на изборите ще гласуваме за него като бонус.
 • 3
  Га
  Ганев
  0 0
  00:25, 17 сеп 2017
  Ми то Витал без усилия ще го армират и бетонират на половин цена. Поне им е близко. Ще спестим транспорт. Даже и шлайфан ще го направят. Тази фирма май е единствената със съвестни и компетентни хора в целия град. Ще остане бетон и за дупките в целия град. Ама дупките в общинските решения нямат запълване.

Хороскоп за 07.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Авторитетът, с който се ползвате ще разшири възможностите пред вас в бизнес и професионален план. В реализацията на целите си ще ви се наложи да правите компромиси, но няма да съжалявате. И с право, в замяна ще получите удовлетворяващи ви условия. Някой, с когото имате неизяснени отношения ще поиска обяснение.
07 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата, или отнасящи се до нова заетост. Домашен ремонт може да погълне от времето ви, но не се противете.
07 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на повече информация по интересуващ ви въпрос. Културни интереси ще ви отведат на интересно място, сред хора, споделящи общи вълнения.
07 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще премине без изненади и ще успеете да се подготвите за предстояща изява. Настроението ви ще се подобри и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Пътуванията ще преминат без излишни главоболия и с добри резултати, ако са свързани със срещи и работа.
07 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Добре ще е, ако обедините усилията си с тези на хората около вас. Можете да се надявате на успех следобед, когато имате по-благоприятни шансове да достигнете до цел. Занимават ви и личните проблеми на ваш близък. Може би наистина ще му помогнете.
07 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви доста разнородна и интересна работа днес. Може би ще се наложи да се справяте в ситуация непривична за ежедневните ви занимания и това ще се окаже много полезно за в бъдеще. Ако се реализирате в деловата сфера денят може да ви донесе и перспективна възможност за инвестиции, което в кратък срок ще се отрази много благотворно на материалното ви положение.
07 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Съобразявайки се с обстоятелствата, ще си наложите повече тъпение в общуването с колегите и всички около вас. Прецизността, с която работите ви носи добри резултати и в същото време трупате емоционално и физическо напрежение, което ако не бъде овладяно, може да доведе до нежелани последствия.
07 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Може да се каже, че днес е един от вашите дни. Успехът ви в службата ще бъде нещо естествено днес, като няма да закъснеят и новини за повишения или добри материални и лични печалби. Сякаш сте полетели на ангелски крила. Е, напоследък доста се потрудихте и сега намерете подобаващ начин за веселба и почивка. Няма да ви липсва добра компания от верни другари.
07 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план. Нови срокове, по-спешни задачи или неотложно пътуване ще ускорят темпото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание нечии капризи.
07 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Когато се чувствате добре и във форма, на всички около вас им е приятно. Настроението и самочувствието ви се нуждаят от оздравяване. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Дистанцирайте дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
07 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Настроението ви днес едва ли ще е върхово, за което няма конкретна причина. За да се разбирате с околните обаче, постарайте се да владеете емоциите си и да не пресичате ентусиазма на хората, които го проявяват. В личен план ще бъдете изненадани от констатация на ваш близък, която доста ще ви накара да се замислите.
07 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Идващите дни ще ви натоварят с отговорности и повече ангажименти. Гледайте днес да си починете, като оставите и на другите да се включат в домашната работа. Децата ще следват своите желания и това ще ви кара да се съобразявате с тях. Повече мислете за здравето си, има какво да промените в режима си на хранене.
07 мар 2021
Последни новини