20 °C

На 19 септември отварят офертите на кандидатите да асфалтират моста за Бяла река

Все по-често читатели се оплакват от пътя Първомай-Бяла река и питат кога най-после ще бъде асфалтиран мостът над река Мечка.

„Махнаха му горния слой и вярно, че вече не влизаме в дупки, но продължаваме да си разбиваме колите – споделят те – арматурата стърчи, в краищата преминаването е като изпитание и не ни остава друго освен да го чакаме да се пробие“.

Оказа се, че горният слой на моста е фрезиран с цел да се изравни повърхността. За ремонтирането му, както и за реконструкцията на участък от пътя върви обществена поръчка, обявена от Общинска администрация. Общата прогнозна стойност е около 210 000 лв.без ДДС. Средствата не са от европроекти, а от общинския бюджет.

Крайният срок за подаване на документи е 18 септември, а на следващия ден – 19-ти, от 11 часа ще бъдат отворени и офертите.

Обществената поръчка предвижда реконструкция на пътя, изпълнение на изкопно-насипни работи,полагане на трошено-каменна и асфалтова настилка. Наред с това ще се изпълняват и дейности по почистване на банкети и окопи. Срокът за изпълнението зависи от предложенията на кандидатите и е показател с 35% тежест при определяне на изпълнителя.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Ко
  КОй стреля по папата?
  0 0
  16:35, 14 сеп 2017
  Можел и аз?
 • 2
  Ин
  инж. асанов
  2 -1
  20:56, 14 сеп 2017
  *** го моста *** го цели 200 бона тия луди ли са кви са не знам. Тоя тъп моста един метър бетон да му сложат о горе толкова няма да струва. А с толкова бетон ще стане вечен. Тоя ангУ и негивуте специалисти ни вземат за много големи будали.*** си далаверата цели 200 бона да вземе ангУ да дойде в махала яз с моите инжинери жъ му дадем много по добра уферта и на изборите ще гласуваме за него като бонус.
 • 3
  Га
  Ганев
  0 0
  00:25, 17 сеп 2017
  Ми то Витал без усилия ще го армират и бетонират на половин цена. Поне им е близко. Ще спестим транспорт. Даже и шлайфан ще го направят. Тази фирма май е единствената със съвестни и компетентни хора в целия град. Ще остане бетон и за дупките в целия град. Ама дупките в общинските решения нямат запълване.

Хороскоп за 16.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
16 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
16 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
16 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
16 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
16 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
16 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
16 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
16 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
16 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
16 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
16 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
16 юни 2021
Последни новини