19 °C

На 19 септември отварят офертите на кандидатите да асфалтират моста за Бяла река

Все по-често читатели се оплакват от пътя Първомай-Бяла река и питат кога най-после ще бъде асфалтиран мостът над река Мечка.

„Махнаха му горния слой и вярно, че вече не влизаме в дупки, но продължаваме да си разбиваме колите – споделят те – арматурата стърчи, в краищата преминаването е като изпитание и не ни остава друго освен да го чакаме да се пробие“.

Оказа се, че горният слой на моста е фрезиран с цел да се изравни повърхността. За ремонтирането му, както и за реконструкцията на участък от пътя върви обществена поръчка, обявена от Общинска администрация. Общата прогнозна стойност е около 210 000 лв.без ДДС. Средствата не са от европроекти, а от общинския бюджет.

Крайният срок за подаване на документи е 18 септември, а на следващия ден – 19-ти, от 11 часа ще бъдат отворени и офертите.

Обществената поръчка предвижда реконструкция на пътя, изпълнение на изкопно-насипни работи,полагане на трошено-каменна и асфалтова настилка. Наред с това ще се изпълняват и дейности по почистване на банкети и окопи. Срокът за изпълнението зависи от предложенията на кандидатите и е показател с 35% тежест при определяне на изпълнителя.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Ко
  КОй стреля по папата?
  0 0
  16:35, 14 сеп 2017
  Можел и аз?
 • 2
  Ин
  инж. асанов
  2 -1
  20:56, 14 сеп 2017
  *** го моста *** го цели 200 бона тия луди ли са кви са не знам. Тоя тъп моста един метър бетон да му сложат о горе толкова няма да струва. А с толкова бетон ще стане вечен. Тоя ангУ и негивуте специалисти ни вземат за много големи будали.*** си далаверата цели 200 бона да вземе ангУ да дойде в махала яз с моите инжинери жъ му дадем много по добра уферта и на изборите ще гласуваме за него като бонус.
 • 3
  Га
  Ганев
  0 0
  00:25, 17 сеп 2017
  Ми то Витал без усилия ще го армират и бетонират на половин цена. Поне им е близко. Ще спестим транспорт. Даже и шлайфан ще го направят. Тази фирма май е единствената със съвестни и компетентни хора в целия град. Ще остане бетон и за дупките в целия град. Ама дупките в общинските решения нямат запълване.

Хороскоп за 29.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
29 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
29 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
29 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
29 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
29 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
29 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
29 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
29 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
29 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
29 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
29 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
29 сеп 2020
Последни новини