6 °C

Чорлу дари пейки на община Първомай

Изображение 1 от 4

  В центъра на Първомай са поставени пейки, на които стоят надписите и емблемите на общини Първомай и Чорлу. Пейките са 15 и са дарение от турската община, която има собствено предприятие за производство на такива стоки за градска среда. Те са договорени на изложение, в което са участвали фирми и от двата региона.

  Освен пейките, в знак на приятелство, Първомай е получил и дръвче индийски люляк, засаден зад пилоните за знамената.

  Поставените пейки са удобство за преминаващите в центъра на града. В същото време стърчащи бетонни блокчета напомнят за необходимостта да бъдат възстановени пейките в градинката пред пощата – любимо място за почивка под дебелите сенки за живеещите от северната страна на Първомай и за идващите на зеленчуковия пазар.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Бл
   Благодарим Чорлу
   14 -5
   15:02, 19 юли 2017
   Ей, най- после да се случи нещо добро в този град.Благодарство на община Чорлу.А колко добри неща могат да се случат ако Ангу намали задграничните си пътувания,банкети,раздутият административен апарат.
   • Ха
    хах
    10 -1
    11:52, 20 юли 2017
    Моля, моля! Банкетите на общинътъ служителите сами си ги плащат. Все пак кметят трябва да има пари за да си пече гъзО на морето
  • 2
   Ум
   умен
   6 -3
   17:43, 19 юли 2017
   Десет от тези пейки да се сложат в градинката срещу пощата на мястото на ''стърчащите'' блокчета!
  • 3
   Пр
   прозт
   14 -1
   22:22, 19 юли 2017
   То хубаво сетили се хората да ви подарят пейки ,което е срамно,защото за 27 демократични години общинарите не намериха пари за това,ами полейте ги тез градинки бе!Като седнеш до пощата гледаш не зеленина, а само изгоряла, прежурена,грозна" трева" и омърлушени дървета.Знаем че всичко вече струва пари ,но коментатор 1 е прав откъде ще се намерят пари.Пълна трагедия е този град.
  • 4
   Не
   нели
   9 -3
   02:33, 20 юли 2017
   Трагедия е и то ужасна!!!
  • 5
   Ал
   Али РЕЗА
   14 -3
   10:37, 20 юли 2017
   Аз като стар и мъдър ще кажа че чорлу можеше и кмет да ни дари щото този вече е амортизиран. Следващия път фитлето да предложи на управата на чорлу да ни пратят един така той пак ще си остане зам кмет и ще дреме по цял ден но пък дарения кмет може би ще направи нещо за общината и ще се разбира по добре с руждито тъй като сега май никой не го разбира тоя чиляк какво прай там и той не знае.
   • Ar
    ar
    8 -2
    21:44, 20 юли 2017
    Кой им ги е искал пейките,не ща ги ? Първо пейки от Чорлу , сетне и по един ...Али Реза . Това трябва да е подарък за земите дето им продадоха в Първомайско , чрез българо -турските фирми на Руждито

  Хороскоп за 04.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
  04 мар 2021
  Последни новини