Поп и рок музика превзе столицата на фолклора

    За 2 дни Първомай от столица на тракийската музика е превърна в център на попа и рока. В две последователни вечери вечно зелени и  нови песни звучаха в центъра на града.

    Първия ден сцената принадлежеше на талантливите деца на Първомай – вокалната група на СУ „Златаров“, Атанаска Тенева, Лили Караславова, Деница Караславова и Радост Грозева. Към тях се присъединиха студентките Кристияна Сиракова и Антония Тунчева и първомайци отново можеха да се насладят на еуфоричното трио „Еуфория“ –Нани, Тони и Криси. Концертът беше подготвен от работещите в екип Миглена Стоева и Елена Тенева.

    Съботната вечер беше посветена на рока. С не по-малко ентусиазъм бяха посрещнати гостуващите групи IVORY TWILIGHT, TRANSROCK, ROCKBULL и А-grupata, а концертът беше открит от Нани Тенева.

    Така след 8-годишно прекъсване площадът на центъра беше разтърсен от рок, емоции и страсти. Десетки почитатели изживяха тръпката от рок музика. Очарователна водеща беше Никита Ангелова, която уверено върви по стъпките на баща си Димитър – Удо Ангелов. Групите представиха свои парчета, а зрителите удовлетворено заявиха, че събитието е уникално. Така организаторите от Рок сдружение „ЕВА“ поставиха ново начало –Празникът на поп и рок музиката да намери място в  майските тържества.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      22
      222
      4 -9
      15:09, 22 май 2017
      шумът беше толкова силен, колкото на циганска сват... Виж коментара
      • 13
        13
        7 0
        01:02, 23 май 2017
        Проспахте си младините, сега си проспивате и старините. А кой ще спи вместо вас на гробището? Тогава ще митарствате, така ли?
    • 2
      10
      100 години
      4 0
      13:09, 23 май 2017
      Мисля , че "13" е много прав.Мисля,че на табелата на града трябва да пише тихо минавайте с колите да не събудите първомайци.Тенденцията е скоро градът да стане изключително тих , за да може пенсионери и застаряващи хора да се чустват комфортно, около тях да няма деца , които да пищят и те спокойно да изживееят старините си и накрая да го обгърне пълна тишина и спокойствие.Преобладаващата част от хората не искат да има живот около тях , а мъртвило!
    Последни новини