Лазарки отвориха вратите на Детска градина „8 март“

    С празнична програма „Лазаруване“ започнаха Дните на отворени врати в Детска градина „8 март“ в Първомай.

    Традиционната инициатива дава възможност родители на бъдещи и настоящи възпитаници на детското заведение да се запознаят с работата в нея и възможностите, които се предлагат на малчуганите.

    В подготвената от Марияна Манахилова и Елена ТеневаА програма участие взеха момичетата от група „Слънчице“. Малките лазарки пяха, наричаха и танцуваха под аплодисментите на зрителите. Накрая получиха и по едно яйце, както повелява традицията. Момчетата от групата ще имат възможност да се изявят в заключителния ден – на Великденския спортен празник, който ще се проведе на градския стадион.

    В планираните Дни на отворенит врати се предвижда още водосвет и запознаване на децата с празника Великден от отец Георги, изложба на детско творчество „Пъстър Великден“, боядисване на яйца.

    Дните на отворени врати са начин към процесите на възпитание и обучение да бъдат съпричастни и родителите, да се запознаят с условията при които техните деца се намират в по-голямата част от деня, да обменят информация с учителите. 

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини