19 °C

Първомайци обраха медалите на турнир за бадминтонисти

  10 златни, 3 сребърни и 2 бронзови медала завоюваха бадминтонистите на КФВС „Атлет“ в индивудуалната и надпреварата на двойки на първия за годината турнир от от веригата „Млади таланти“. Той се проведе през почивните дни в Хасково, донесе много радост за състезатели и треньори на КФВС „Атлет“ и затвърди позициите ми сред водещите клубове в страната.

  Там си дадоха среща бадминтонисти до 9, до 11 и до 13 години от Стара Загора, Нова Загора, Хасково, Севлиево, Гълъбово, Варна, Димитровград, Брезово, „Виктори“ – София, Първомай и Одрин – Турция.

  Първомайци отстъпиха златото само в две категории – за двойки момчета до 9 и до 13 години.

  Най-малките завоюваха 3 златни, 1 сребърен и 2 бронзови медала.

  На първо място застанаха индивидуално Елена Димитрова и Андрей Нешев и двойката Елена Димитрова – Елена Попиванова.

  Среброто е на двойката момчета Никола Йорданов и Георги Рупцов.

  Бронзовите медали са за Елена Попиванова и двойката момичета Виктория Попова и Рая Йорданова.

  При 11-годишните всички златни медали са за КФВС „Атлет“. Христо Костов и Александра Василева са първи на сингъл, на двойки момчета -Христо, в тандем с 9-годишният Андрей и при момичетата Алекс с по-малката Елена Димитрова.

  При 13-годишните очаквано Станимир Терзиев и Калояна Налбантова показаха, че са най-добрите. На финалите те победиха свои съотборници. В звезда се превърна Христо Костов, който стана втори във възрастовата група на по-големите момчета, показа забележителна игра и отстъпи само на Станимир. Калояна излезе срещу Цветина Попиванова, която остана на второ място, а двете завоюваха още един златен медал – на двойки.

  Отлично впечатлени направиха Елена Димитрова и Христо Костов, които играха както във своята възрастова групата, така и при по-големите. Новата звезда Ели записа три първи места, а Христо - две първи и едно второ. Годината започна с контузии и проблеми за някои състезатели, но след всеки турнир се вижда, че труда на децата дава резултати, а треньорите Красимир и Илиян Кръстев са удовлетворени от показаното.  

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 01.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В момента не виждате по-далече от носа си. Събудете се, огледайте се, животът не е само в ежедневните душевадни проблеми. За тези от вас, които работят над себе си, с други думи учат нещо, звездите вещаят пълен успех.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес работата ще ви донесе удовлетворение, дори не е изключено да получите похвала от вашите работодатели. Определено имате нужда от повече контакти, не се ограничавайте единствено с добре познатия ви кръг от хора. Потърсете път към семейната хармония.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Имате силното желание днес да се заловите здраво за работа, за да реализирате ново начинание. Това ще ви отнеме доста усърдност и енергия, но пък резултата си заслужава. Не се спирайте пред никакви трудности и ще успеете.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Времето ви ще минава в работа и делови разговори, с които ще договаряте бъдещите си проекти. Ако не се разсейвате ще си спестите главоболия. Всичко може да мине и по-леко, от вас зависи, като пестите разумно силите си. Други от вас ще се занимават с неща, които ги карат да се чувстват спокойни и удовлетворени.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини. Помислете дали не допускате грешка в подхода си към служебен проблем, защото тя може да ви струва повече.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес ще ви се налага да се занимавате с много и различни дела и да сте в непрекъснато движение. В това обаче е стихията ви, затова се справяте блестящо със задълженията си. Колега ще бъде очарован от ваша постъпка, с която значително го улеснявате в работата му. Подходете с разбиране към вълненията на свой близък, дори да не сте съгласни с намеренията, които има.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не пропускате да изтъкнете заслугите си за развитието на обща задача, но днес са възможни недоразумения. Замисляте ходове, които е добре да огледате от всичките им страни, има риск да бъдете отстранени или да ви атакуват от към слабото ви място. Включете се в подготовката на предстоящо мероприятие, в семейството или в службата.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Но не участвайте в собствените им битки, щом това е извън вашите интереси. Стресът може да бъде овладян, ако отделяте повече време за лични занимания, в това число да слушате музика и се наслаждавате на красиви неща.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Успешен ден за индивидуални изпълнения. Самостоятелната ви дейност ще даде резултати, както в творческата работа, така и в бизнеса. Не се претоварвайте. Щадете сърцето си, а също и крайниците. Много любов витае около вас и с романтичната си наг-ласа ще създадете настроение и радост в околните. Не забравяйте приятелите си.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Едни от тях са работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва, като се погрижите и за собствените си удоволствия.
  01 окт 2020
  Последни новини